جنبش راه سبز - خبرنامه

جنبش راه سبز - خبرنامه


امتناع اعتراض آمیز ۳۵ زندانی سیاسی از حضور در سالن ملاقات زندان اوین

Posted: 29 Apr 2013 06:58 AM PDT

جرس: در پی اعتراضات روز گذشته بند ۳۵۰ اوین و انتقال ده تن از زندانیان سیاسی به سلول‌های انفرادی، ۳۵ تن از زندانیان بند ۳۵۰ دست به اعتصاب ملاقات زدند.

 

به گزارش کلمه، امروز دوشنبه که موعد ملاقات هفتگی زندانیان بند ۳۵۰ اوین با خانواد‌هایشان است بیش از ۳۰ تن از زندانیان بند ۳۵۰ از گروه‌ها و گرایش‌های مختلف از حضور در سالن ملاقات امتناع کرده و دست به اعتصاب ملاقات زدند.


آن‌ها هدف خود را اعتراض نسبت به انتقال هم بندیانشان به انفرادی و مداخلات غیر قانونی در اداره امور داخلی بند و نیز همدردی با خانواده ده تن از زندانیانی که به انفرادی منتقل و ممنوع الملاقات شده‌اند اعلام کردند و همچنین خواستار بازگشت فوری هم بندیانشان به بند ۳۵۰ شده‌اند.


روز گذشته پس از آنکه مقامات زندان خواسته غیر قانونی عزل سعید مدنی وکیل بند منتخب زندانیان را مطرح کردند، بند امنیتی ۳۵۰ زندان اوین شاهد یک سلسله اقدامات اعتراضی بود که نهایتا با مداخله گارد ویژه زندان ده تن از زندانیان به نام‌های سعید مدنی، عبدالله مومنی، ابوالفضل عابدینی نصر، سیامک قادری، امیر خسرو دلیر ثانی، محمد حسن یوسف‌پور سیفی، سعید عابدینی، کامران ایازی، محمد ابراهیمی و پوریا ابراهیمی به انفرادی منتقل و ممنوع الملاقات شدند.


بر اساس این گزارش مسئولان زندان وعده داده‌اند که طی ۴۸ ساعت آینده این زندانیان به بند ۳۵۰ باز می‌گردند و زندانیانی که به انفرادی منتقل شده‌اند تهدید کرده‌اند در صور عدم تحقق این وعده دست به اعتصاب غذا خواهند زد.


اسامی زندانیان بند ۳۵۰ که روز دوشنبه در اعتصاب ملاقات این بند شرکت کردند به شرح زیر است:
۱- علیرضا رجایی
۲- سیدعلیرضا بهشتی شیرازی
۳- عبدالفتاح سلطانی
۴- محمدامین هادوی
۵- فیض الله عرب سرخی
۶- عماد بهاور
۷- حسن اسدی زیدآبادی
۸- محمدرضا مقیسه
۹- محمدقادر ربانی املشی
۱۰- مسعود پدرام
۱۱- سیاوش حاتم
۱۲- محمدحسین نعیمی‌پور
۱۳- محمد رضایی
۱۴- مهدی خدایی
۱۵- محمد داوری
۱۶- حمیدرضا مرادی
۱۷- افشین یدالهی
۱۸- مهدی تاجیک
۱۹- محمدرضا نوری
۲۰- عبدالرضا قنبری
۲۱- غلامرضا خسروی
۲۲- مجید اسدی
۲۳- علی معزی
۲۴- اصغر قطان
۲۵- محمد صائمی
۲۶- سید محمود باقری
۲۷- محمدولی غلامنژاد
۲۸- مجید محمدی
۲۹- غلامرضا حسینی
۳۰- مهدی ساجدی فر
۳۱- پیمان کاسن‌نژاد
۳۲- داوود ایزی
۳۳- وحید اصغری
۳۴- فرزاد روحی
۳۵- امیر شاه مرادی
 

حمایت مطهری از هاشمی رفسنجانی: تنها وی می‌تواند به وضع موجود سر و سامان دهد

Posted: 29 Apr 2013 06:32 AM PDT

جرس: علی مطهری ضمن حمایت از حضور هاشمی رفسنجانی در انتخابات شد و گفت: این دوره انتخابات ریاست جمهوری دوره‌ کم تجربه‌ها نیست؛ بلکه افراد استخوان‌دار باید وارد عرصه شوند.

 

به گزارش ایسنا، علی مطهری گفت: معتقد به تز شهید مطهری هستم که ایشان معتقد بودند استقلال روحانیون با پست‌های اجرایی دولتی خدشه‌دار می‌شود، ولی در عین حال بر این باور بودند که اشکالی ندارد روحانیون در شرایط اضطرار در این پست قرار بگیرند. اکنون نیز شرایط کشور، شرایط اضطرار و بحران است؛ بنابراین معتقدم در چنین شرایطی تنها کسی می‌تواند به وضع موجود سر و سامان دهد آقای هاشمی است.


وی افزود: البته ایشان خوب است که بیایند و چهار سالی به اوضاع کشور سر و سامان دهند و وقتی شرایط عادی شد، بروند.

مطهری تاکید کرد: این دوره انتخابات ریاست جمهوری دوره‌ کم تجربه‌ها نیست؛ بلکه افراد استخوان‌دار باید وارد عرصه شوند و‌ آقای هاشمی توان گردآوری گروه‌های سیاسی مختلف را دارد. هم چنین ایشان توان برقرار اعتدال را نیز داراست؛ نفوذ ایشان در برخی کشورهای عربی موجب بهبود وضع ایران در جهان عرب می‌شود؛ علاوه بر آن شناخت دنیا از ایشان قطعا روی روابط ایران و جهان تاثیر مثبت خواهد گذاشت.


وی با اشاره به دیدارش هاشمی رفسنجانی گفت: به ایشان پیشنهاد دادم که فقط برای یک دوره چهارساله بیایند و بعد از سروسامان دادن به امور کشور بروند، اما اگر عده‌ای تصور می‌کنند که ایشان قدرت‌طلب‌ است، اشتباه می‌کنند. کسی که دو بار رییس جمهور کشور بوده بعید است قدرت طلب باشد.


مطهری گفت: بسیاری از تخریب‌ها علیه ایشان غلط است و نظرسنجی‌ها حکایت از پایگاه اجتماعی قوی ایشان دارد.
وی در پاسخ به سوالی درباره هزینه احتمال رد صلاحیت خاتمی برای نظام گفت: رد صلاحیت آقای خاتمی برای نظام قدری هزینه خواهد داشت چرا که ایشان چهره داخلی و بین‌المللی شناخته شده‌ای دارد و اساسا این کار مناسب نظام نیست.


این عضو مجلس در عین حال در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر هزینه تایید صلاحیت خاتمی برای شورای نگهبان گفت: گاهی فردی به صرف منتقد بودن رد صلاحیت می‌شود ولی یک وقت به دلیل افکار غیر اسلامی رد صلاحیت می‌شود و رد صلاحیت آقای خاتمی رد صلاحیت یک منتقد به نظام است و اکثریت مردم ایشان را فتنه‌گر و برانداز نمی‌دانند؛ ایشان به مسائل اتفاق افتاده پس از انتخابات سال 88 اعتراض کردند؛ بنابراین منتقد نظام هستند ولی افرادی هستند که گروه‌شان افکار غیراسلامی را ترویج می‌دهد بنابراین در صورت تایید صلاحیت چنین افرادی شورای نگهبان زیر سوال می‌رود.


وی در واکنش به این پرسش که رد صلاحیت احتمالی مشایی چه واکنش‌های احتمالی از سوی احمدی‌نژاد در پی خواهد داشت گفت: پاسخ این پرسش را از خود ایشان باید پرسید، اما علامت‌ها و نشانه‌ها حکایت از آن دارد که ایشان ساکت نمی‌ماند. آقای احمدی‌نژاد به مشایی اعتقاد دارد و شاید از ایشان کراماتی دیده است که این طور از ایشان دفاع می‌کند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا ورود خاتمی به انتخابات برای شما نفعی دارد که درخواست حضور ایشان را دارید؟ گفت: معتقدم تحقق حماسه سیاسی با حضور اصلاح‌طلبان رقم خواهد خورد و کاندیدای حداکثری این جریان آقای خاتمی است؛ به همین دلیل گفته‌ام که ایشان بهتر است به برخی مسائل توجه نکنند و با شرکت در انتخابات سعه‌صدر نظام را محک بزنند.


وی هم‌چنین افزود: اصولگرایان زمانی با هم ائتلاف خواهند کرد که آقای خاتمی کاندید شود؛ در غیر این صورت بعید است که حول یک نفر به اجماع برسند.

مطهری در واکنش به پرسش یکی از دانشجویان که از وی پرسید آیا گسترش بی‌حجابی ریشه در دوره خاتمی ندارد؟ آن‌چه «اوج بدحجابی و بی‌حجابی» خواند را مربوط به دوران فعلی دانست و مدعی شد: وضعیت فعلی اصلا قابل قیاس با دوران خاتمی نیست. شما به خیابان‌ها بروید و علامت و چراغ‌سبزها به افراد فرصت‌طلب را ببینید و آن‌گاه با دوران آقای خاتمی مقایسه کنید.


وی خطاب به دانشجویان حاضر در این نشست با بیان این‌که نباید تنها برخی روزنامه ها و سایت ها را بخوانند تاکید کرد: قدری فکر خود را باز کنید.

مطهری در پاسخ به این پرسش که هاشمی چطور می‌تواند کشور را در این شرایط اداره کند؟ گفت: آقای هاشمی در دوران پس از جنگ که خزانه کشور خالی بود و بدهی خارجی ایران 5 میلیارد دلار بود،‌ آمد و کارهای زیربنایی و بنیادین زیادی انجام داد و حتی تولید کشور را به حرکت درآورد.


وی در پاسخ به این پرسش که چرا از کسانی که مقابل رهبری ایستادند دفاع می‌کنید؟ گفت: رهبری در خطبه‌های نماز جمعه خردادماه گفتند اردوکشی انتخابات برگزار نشود؛ اصلاح‌طلبان نیز تلاش کردند 30 خرداد راهپیمایی برگزار نشود، ولی شور و هیجان انتخابات اوضاع را از کنترل آنان خارج کرد؛ پس نمی‌توان گفت اصلاح‌طلبان مقابل رهبری ایستادند.

وی در پاسخ به پرسشی که در آن ادعا شد دولت از امکاناتش برای تبلیغات انتخاباتی استفاده می‌کند، این اقدام را در صورت انجام آن تخلف دانست و مدعی شد: برنامه استادیوم آزادی که موجب خراب شدن چمن این استادیوم بود نیز تخلف بود؛ بر اساس تحقیقاتم مشخص شد هزینه برگزاری برنامه استادیوم آزادی 50 میلیارد تومان بود. سفرهای استانی نیز مشخص است که با هدف تبلیغات انتخاباتی انجام می‌شود. این‌که او پرچم ایران را پس از سخنرانی‌اش به دست مشایی می‌دهد به معنای این است که پس از خودش مشایی کشور را باید اداره کند. سفرهای پی در پی این روزهای ورزا به استان‌های مختلف نیز تخلف است و مجلس باید وارد شود.


مطهری در پاسخ به این پرسش که شما اصلاح‌طلبید یا اصول‌گرا گفت: به معنای اصطلاحی نه اصلاح‌طلبم نه اصول‌گرا نمی‌دانم چی هستم لااقل شما بگویید. در مواضع فرهنگی اصول‌گرا و در مسائل آزادی و دموکراسی اصلاح‌طلب هستم.

مطهری در پاسخ به پرسش دانشجوی دیگری که از وی درباره دفاع از نوری‌زاده پرسیده بود، پاسخ داد: در موضع برخورد پلیس فتا با وبلاگ‌نویسان اساسا معتقد به برخوردهای خشن نیستم و این نیرو نباید با ستار بهشتی به آن نحو برخورد می‌کرد؛ حرفم این بود نباید از بیان سخنان مخالفان ترسید. بنده نوری‌زاده را به عنوان مثال بیان کردم که یک نویسنده وبلاگ نویس است و به راحتی می‌تواند نظراتش را بیان کند و کسی هم با او کاری ندارد بنابراین از وی دفاع نکردم.


مطهری در پاسخ به این پرسش که چرا کروبی و موسوی را پاک می‌دانید؟ گفت: نگفتم که موسوی و کروبی پاکند؛ آنان نباید مردم را به خیابان‌های می‌کشانند؛ این آقایان از این جهت خطا کارند.

وی افزود: سال 88 به این جمع‌بندی رسیدم که ادامه فعالیت احمدی‌نژاد به صلاح نیست به همین دلیل راه افتادم و با همه اصول‌گرایان صحبت کردم و همه آن‌ها با بنده همراهی کردند ولی می‌گفتند میل رهبری به احمدی‌نژاد است. حتی با اصلاح‌طلبان و آقای خاتمی صحبت کردم و ایشان گفتند که اگر ا صول‌گرایان روی ولایتی به تفاهم برسند بنده و آقای موسوی در انتخابات شرکت نمی‌کنیم اما عده‌ای رهبری را بهانه و نظر خود را بر همه تحمیل کردند.


وی تاکید کرد: نقش رهبری قانونا و شرعا توسط شورای نگهبان اعمال می‌شود رد یا تایید صلاحیت کاندیداها از طریق این شوراها انجام می‌گیرد وظیفه ولایت فقیه برای رهبری حق ایجاد می‌کند که جلوی تایید صلاحیت فلان آقا را که نظر غیراسلامی دارد رد صلاحیت شود.


مطهری بر دخالت نکردن نهادهای حکومتی در انتخابات هم تاکید کرد و در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بررسی صلاحیت کاندیدها افزود: باید در بررسی صلاحیت‌ها هم سهل‌گیری و هم سخت‌گیری شود نسبت به منتقدان نظام سهل‌گیری شود اشکالی ندارد که منتقدان نظراتی غیر از نظرات ولایت فقیه داشته باشند ایشان فرمودند (رهبری) مرز التزام به ولایت فقیه، احکام حکومتی است.

وی با اشاره به استیضاح وزیر کار گفت: ایشان پس از جلسه استیضاح وزیر کار گفتند کار غلطی بود ولی بنده معتقد بودم که این کار درست است با این وجود اگر رهبری قبل از استیضاح دستور می‌دادند جلسه استیضاح برگزار نمی‌شد.
مطهری در عین حال تاکید کرد: در بحث بررسی صلاحیت کاندیداها گرایش‌های غیراسلامی محل سختگیری است و نباید اجازه داد افرادی که برداشت دیگری از اسلام مطرح می‌کنند تایید صلاحیت شوند چنین تفکری موجب شیوع تفرقه در جهان اسلام می‌شود.
 

مرگ دست کم ٣٠۵٠ ایرانی در پی مصرف مواد مخدر

Posted: 29 Apr 2013 05:07 AM PDT

جرس: سازمان پزشکی قانونی اعلام‌کرد: 3056 تن بر اثر مصرف موادمخدر در کشور جان خود را از دست دادند که از این تعداد 2857 تن مرد و 199 نفر زن بودند.

 

به گزارش ایسنا، سازمان پزشکی قانونی کشور در گزارشی اعلام کرد: آمار مرگ ناشی از مصرف موادمخدر در سال گذشته در مقایسه با سال قبل از آن (90) با کاهش 14.9 درصدی مواجه بوده‌،به گونه‌ای که تعداد فوتی موادمخدر در سال 90، 1390، (3394 مرد و 199 زن) گزارش شده بود.


همچنین روند نزولی مرگ ناشی از مصرف موادمخدر که از سال 1386 در کشور آغاز شد، در سال گذشته نیز ادامه یافت به نحوی که سال گذشته شاهد کاهش قابل توجه این آمار بودیم و میزان کاهش مرگ ناشی از مصرف موادمخدر در سال 1390 در مقایسه با سال 1389 برابر با 1.7 درصد بود که این سیر نزولی در سال گذشته به عدد 14.9 درصد رسید.


در سال گذشته بیشترین آمار مرگ ناشی از مصرف موادمخدر به ترتیب در استان‌های تهران با 820 تن (769 مرد و 51 زن)، اصفهان با 224 تن (210 مرد و 14 زن)، فارس با 185 تن (178 مرد و هفت زن) و خراسان‌رضوی با 185 تن (158 مرد و 27 زن) ثبت شد. همچنین استان‌های کهگیلویه و بویراحمد با دو فوتی، بوشهر و آذربایجان‌غربی هر کدام با 15 فوتی و خراسان‌جنوبی با 16 فوتی کمترین مرگ ناشی از موادمخدر را در سال گذشته داشتند.
 

روح الامینی: از حرفهای مرتضوی مرغ پخته خنده اش می گیرد

Posted: 29 Apr 2013 05:06 AM PDT

در چهارمین حلسه دادگاه چهارم کهریزک
جرس: چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده قضات بازداشتگاه کهریزک، روز دوشنبه در شعبه ۷۶ دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی مدیرخراسانی برگزار شد. بر اساس گزارش ها، این جلسه دادگاه نیز، همانند گذشته با حاشیه هایی همراه بود.

 

به گزارش ایسنا، چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده قضات بازداشتگاه کهریزک روز دوشنبه در شعبه ۷۶ دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی مدیرخراسانی برگزار شد.


چهارمین جلسه دادگاه قضات کهریزک مانند جلسات قبلی به صورت غیرعلنی و با حضور متهمان این پرونده، وکلای آنان و خانواده‌های شکات برگزار شد. با توجه به این که در جلسات قبل کیفرخواست سعید مرتضوی قرائت و وی به بیان دفاعیات خود پرداخته بود، احتمالا کیفرخواست دو متهم دیگر پرونده نیز قرائت خواهد شد.


نماینده دادستان تهران در پرونده دادگاه کهریزک در توضیحات مسائل مطرح شده در دادگاه گفت: براساس اعلام قاضی پرونده همه افراد حاضر در کهریزک حق اعلام موضوعات دادگاه را ندارند.


قاضی نجفی نماینده دادستان تهران در دادگاه متهمان پرونده کهریزک پس از پایان جلسه چهارم دادگاه در جمع خبرنگاران گفت: «قاضی پرونده به همه طرفین تذکر داده است تا مطالب داخل دادگاه به بیرون کشیده نشود و کسی در این رابطه سخن نگویند.»


اصلانی وکیل قاضی حداد از متهمان پرونده نیز درباره جلسه امروز دادگاه گفت: قاضی در جریان برگزاری دادگاه۲ بار به حاضران جلسه تذکر داد که به هیچ عنوان مطالب داخل جلسه را به بیرون انعکاس ندهند. ضمن اینکه جلسه پنجم دادگاه ساعت ۹ صبح روز چهارشنبه برگزار می شود.


گفتنی است سعید مرتضوی متهم اصلی پرونده کهریزک در جلسه دوم و سوم در میان خبرنگاران حاضر شده بود و متن کامل دفاعیاتش را نیز در اختیار برخی رسانه ها قرار داده بود. همچنین شنیده ها حکایت از این دارد که در جلسه امروز قاضی حدادی فر به دفاع از خود پرداخته است. پس از پایان دادگاه خودرو مرتضوی مقابل در خروجی دادگاه قرار گرفت تا پس از پایان دادگاه بلافاصله او محل را بدون گفتگو با خبرنگاران ترک کند.


روح الامینی: از حرفهای مرتضوی مرغ پخته خنده اش می گیرد
عبدالحسین روح الامینی پس از چهارمین جلسه دادگاه کهریزک در پاسخ به پرسش مهر درباره اظهارات دادستان سابق تهران که مدعی شده بود روح الامینی به وظایف پدری خود عمل نکرده است، اظهار داشت: مرغ پخته نیز به این حرف ها می خندد. اگر کسی با مقام یا وزیری در ارتباط نبود، باید این بلا به پسرش بیاید. این حرف ها نشان می دهد ۱۰ سال رویه این افراد اینگونه بوده است. وی افزود: طنزنویسان نیز پس از این اظهارات مطالب زیادی نوشتند، حقوقدانان و قضات نیز در این باره اظهار نظر کردند. با این صحبت ها چه حاجب به پاسخ دادن است.


پدر یکی از قربانیان کهریزک ادامه داد: من به مسئولیت پدری خود عمل کردم و همان زمان موضوع را از طریق فرمانده سابق سپاه، مسوولان ناجا، دوستانم در قرارگاه ثارالله و همچنین مراجعه به دادگاه و زندان اوین پیگیری کردم. همچنین پسرم با مراجعه به کهریزک پیگیر این ماجرا بود. این افراد تا امروز پاسخگوی هیچکدام از اتهامات خود نیستند.


وی ادامه داد: حداقل توقع ما قبول مسئولیت، عذرخواهی، استعفا و برکناری بود و اگر اینکارها اتفاق نیفتاد این افراد محاکمه شوند. من به وظیفه پدری ام عمل می کنم تا این اتفاق برای فرزندان پدران دیگر تکرار نشود. روح الامینی در پاسخ به سوالات حیدری فر که شهود وی را از متهمان پرونده اعلام کرده بود نیز گفت: آقای حیدری فر سخنگوی ما شده اند، امروز نوبت به شهود نرسید و آقای حیدری فر و وکیلش به دفاع در برابر اتهامات پرداختند. روند دادگاه را خوب ارزیابی می کنم و توجه داشته باشید هر کسی که درحال غرق شدن است برای نجات خود حتی به یک چوب شکسته نیز چنگ می زند.


وی در پایان گفت: ما در جلسه دوم درخواست شهود را کرده بودیم که زمان احضار آنها به نظر دادگاه بستگی دارد. جلسه بعدی دادگاه نیز قرار است صبح روز چهارشنبه برگزار شود.

جلسات اول، دوم و سوم دادگاه به ترتیب در روزهای ۸ ، ۲۰ و ۲۱ اسفندماه برگزار شده بود.


حاشیه های دادگاه
به گزارش مهر، سکوت طرفین دادگاه پس از محاکمه ، انتظار مادری برای گفتن یک جمله به مرتضوی، ناپدید شدن حیدری فر پس از دادگاه و جذابیت کار خبرنگاران برای توریست های خارجی از مهمترین حاشیه های این دادگاه بود. امروز هم شاکیان و متهمان از دو در جداگانه وارد دادگاه شدند. اولیای دم و وکلای آنها از اصلی و متهمان از پشتی وارد شدند.


* حیدری فر مثل سه جلسه قبلی زودتر از دادستان سابق در محوطه دادگاه حاضر شد.او با دیدن خبرنگاران در جمع آنها حاضر شد و به سوال های آنها پاسخ داد.


* سعید مرتضوی هم با اسکورت همیشگی خود به محل برگزاری دادگاه آمد. او در این جلسه قبل و بعد از محاکمه حاضر به مصاحبه نشد.


* وقتی در پایان محاکمه خبرنگاران از مرتضوی خواستند مصاحبه کند او فقط از فاصله ای دور دستی تکان داد و سوار ماشین شد.

*به دلیل غیرعلنی بودن دادگاه خبرنگاران 150 دقیقه در مقابل در دادگاه که مقابل کاخ گلستان است منتظر بودند.تجمع خبرنگاران در مقابل دادگاه باعث تعجب توریست های خارجی شده و درباره علت آن سوال می کردند.


* زن میانسال نیز از صبح در مقابل در دادگاه منتظر ایستاده بود تا یک جمله را به دادستان سابق بگوید. او در جمع خبرنگاران گفت : دخترم را در آمریکا کشتند. برای پیگیری پرونده اش چند بار به دادسرا رفتم. اینقدر به آنجا رفت و آمد داشتم که یک روز مرتضوی مرا به سخره گرفت و گفت : امروز کارت ورود زده ای؟ امروز اینجا آمدم تا وقتی از دادگاه می آید به او بگویم کارت ورود و خروجت را زده ای؟ این مادر هنگام خروج مرتضوی از محوطه دادگاه خود را به ماشین دادستان سابق رساند و با صدای بلند گفت: بالاخره تو هم کارت زدی؟


* پس از جلسه دادگاه حیدری فر به از دید خبرنگاران ناپدید شد و معلوم نشد چطور محل دادگاه را ترک کرد.


* زمانی که روح الامینی در جمع خبرنگاران حاضر شد، پدر کامرانی به او اعتراض کرد و گفت: قرار بود کسی درباره دادگاه حرف نزد.
 

بیانیه هشدار آمیز کانون صنفی معلمان ایران نسبت به تداوم وضعیت موجود

Posted: 29 Apr 2013 04:21 AM PDT

جرس: در آستانه هفته معلم، کانون صنفی معلمان ایران طی بیانیه ای ضمن اشاره به شعار‌ها و وعده‌های مکرّر و عمل نشدۀ حکومت، هشدار داد که در صورت تداوم شرایط موجود هزینه‌های جبران نا‌پذیری به نظام تعلیم و تربیت و معلمان که در خط مقدم این جبهه هستند تحمیل خواهد شد.

 

به گزارش صفحه فیسبوکی کانون معلمان ایران، این تشکل غیر دولتی در بیانیه خود به مناسبت روز و هفته معلم، با اشاره به معلمان و فرهنگیان زندانی و فشارهای وارده بر فعالان مدنی کشور آورده است: در آستانه هفته معلم و روز جهانی‌ کارگر هستیم. در رسانه‌های دولتی روزی نیست که از ارزشی که به مقام والای معلم و کارگر در بند بند نهادهای دولتی معطوف است سخنی به میان نیاید. بلندگوهای تبلیغاتی حکومت قانونگریز با تکرار بی هدف مفاهیم مجرد در وصف مقام معلم و کارگر فضای خاطر جامعه مدنی را با از معنی‌ تهی کردن این مفاهیم مکدر می‌کند. تو گویی که این اشباعِ پر سر و صدای تبلیغاتی در تجلیل کارگر و معلم با هدف مستولی شدن این اصوات بر حس شنوایی جامعه انجام شده است تا مبادا کسی‌ صدای کارگران و معلمان در بند را و نارضایتی‌های همکاران و همصنفی‌های آن‌ها را بشنود. تا مبادا کسی‌ صدای دانش آموزان فرزاد کمانگر را که همه ساله مقام معلم را در روز ۱۹ اردیبهشت و همزمان با سالگرد به دار آویخته شدنش، تجلیل میکنند، بشنود. فرزاد که به نقل از مقاله‌ای در تارنمای بنیاد فرزاد کمانگر، معلم آموزش و پرورش شهرستان «کامیاران» در جنوب استان کردستان، عضو انجمن صنفی فرهنگیان و انجمن زیست‌محیطی «آسک» (آهو) بود که با نام مستعار «سیامند» در ماهنامه فرهنگی آموزشی «رویان» مقاله می‌نوشت.


متن کامل این بیانیه به شرح ذیل است:


به نام خداوند جان و خرد
بیانیه کانون صنفی معلمان ایران (تهران) به مناسبت هفته معلم (اردیبهشت ۹۲) ‌
از میرزا حسن خان رشدیه، بنیانگذار مدارس جدید در ایران که کلاس ‌هایش مورد هجوم کهنه پرستان بود، تا دکتر خانعلی که در تجمع اعتراضی معلمان (۱۲ اردبهشت سال ۴۰) به ضربه گلوله استبداد به شهادت رسید. از ۱۲ اردیبهشت ۵۸ که استاد مطهری با تیر جهل و تعصب مذهبی‌ در خون غلتید تا اسفند ماه ۸۵ که تجمعات اعتراضی معلمان با نام حفظ امنیت مورد هجوم قرار گرفت، معلمان یکی‌ از بازیگران اصلی رو در رویی تاریخی آگاهی‌ و جهل، عدالت و نا‌برابری، راستی‌ و نادرستی محسوب می‌شوند.
ما ضمن گرامیداشت تلاش‌های همه معلمانی که برای رشد و آگاهی فرزندان این کشور گام برداشته‌اند مطالبی را به عرض می‌رسانیم.
شاید باور این سخنان کمی‌ دشوار باشد اما طی سالهای اخیر و در ورای شعار‌ها و وعده‌هایی که هر ساله تکرار می‌شود، نه تنها وضعیت آموزش و پرورش، فضاهای آموزشی، کیفیت تعلیم و تربیت و معیشت و منزلت معلمان بهبود نیافته، بلکه با انجام برخی‌ اقدامات نسنجیده و کم اهمیت، از جمله اجرای شتاب زده طرح به اصطلاح تغییر ساختار آموزشی، اعلام پر سر و صدای گسترش مدارس قرآنی که در حد نصب یک تابلو در ورودی مدارس باقی‌ ماند، حذف مردودی به منظور کاهش آماری افت تحصیلی‌، تعطیلی پنجشنبه‌های مدارس، حذف پیک نوروزی و… که توسط وزیر آموزش پرورش با نام پر طمطراق تحول بنیادین به خورد جامعه داده می‌شود، فضای بی‌ ثبات و نگران کننده‌ای ایجاد گردیده که بیم آن می‌رود که ادامه این روند هزینه‌های جبران نا‌پذیری را به نظام تعلیم و تربیت و معلمان که در خط مقدمه این جبهه هستند تحمیل نماید.
بار‌ها گفته‌ایم و باور داریم که مقام و منزلت معلمان با وعده و شعار ارتقا نمی‌‌یابد و آنچه در روزهای هفته معلم در تریبون‌ها، رسانه‌ها و برنامه های‌ رسمی این هفته، تحت عنوان گرامیداشت هفته معلم عنوان می‌شود از آنجایی که با نادیده گرفتن حقوق واقعی و حتی حداقلی این قشر همراه است حاصلی جز یاس و بدبینی به دنبال نخواهد داشت.
ما معتقدیم که نمی‌توان از مقام و منزلت معلمان سخن گفت اما در تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها کوچک‌ترین توجهی‌ به رای و نظر کار‌شناسانهٔ آن‌ها ننمود.
ما معتقدیم که نمی‌توان از مقام و منزلت معلمان سخن گفت اما حق حضور در تشکل‌های صنفی مردم نهاد و سندیکا‌ها را که از حقوق مسلم و مصرح در قانون اساسی‌ است از آن‌ها سلب نمود.
ما معتقدیم که نمی‌توان از مقام و منزلت معلمان سخن گفت اما با حذف سرانه مدارس و درگیر نمودن معلمان و مدیران با مسائلی‌ همچون مشکل آب، برق و گاز مدارس موجب تحقیر، تخفیف و تضعیف جایگاه معلمان و مدیران مدارس گردید.
ما معتقدیم که نمی‌توان از مقام و منزلت معلمان سخن گفت اما آن‌ها را از حق انتخاب مدیران به صورت شورایی، تشکیل مجلس معلمان و یا ایجاد نظام معلمی محروم نمود.
ما معتقدیم که نمی‌توان از مقام و منزلت معلمان سخن گفت اما با ایجاد و گسترش فضای امنیتی و حراستی، راه هرگونه انتقاد و حتی نو‌ آوری را به صرف مغایرت با دیدگاه مدیران ارشد مسدود نمود.
ما معتقدیم که نمی‌توان از مقام و منزلت معلمان سخن گفت اما با ادامه اجرای لجوجانه و برنامه ریزی نشدهٔ اردوی راهیان نور که تا کنون هیچ بررسی علمی‌ برای تعیین میزان تاثیر گذاری معنوی و اخلاقی آن صورت نگرفته است، دانش آموزان و آینده سازان این کشور را به کام مرگ فرستاد.
ما معتقدیم که نمی‌توان از مقام و منزلت معلمان سخن گفت اما با بی‌ تدبیری و تامین نکردن نیازهای حداقلی مدارس موجب بروز حوادث دل خراش هم چون آتش سوزی بروجن و شین آباد شد که اثر مخربش به این زودی‌ها از تن و جان پسران و دختران معصوم و قلب مادران داغدار و دل میلیون‌ها ایرانی‌ زدودنی نخواهد بود.
ما معتقدیم که نمی‌توان از مقام و منزلت معلمان سخن گفت اما برای انتخاب وزیر آموزش پرورش شأن جامعه آگاه و بزرگ فرهنگیان را مورد ملاحظه قرار نداد.
ما معتقدیم که نمی‌توان از مقام و منزلت معلمان سخن گفت اما آنان را از حق نظارت بر بزرگ‌ترین بنگاه اقتصادی یعنی‌ صندوق ذخیره فرهنگیان که از سرمایه‌های خود آنان شکل گرفته است محروم نمود.
ما معتقدیم که نمی‌توان از مقام و منزلت معلمان سخن گفت اما با تحمیل شرایط نا‌مطلوب و اسفبار اقتصادی، تورم لجام گسیخته و در نتیجه کاهش قدرت خرید که هر ساله بلکه هر روز شاهد آن هستیم، این قشر فرهیخته را به فعالیت‌هایی که هیچ سنخیتی با پیشه معلمی ندارد وادار نمود و در ‌‌نهایت گناه افت تحصیلی‌ و هزاران مصیبت اجتماعی و آموزشی دیگر را به گردن این قشر مظلوم انداخت.
ما می‌پرسیم که مسئولیت وضعیت نا‌بهنجار کنونی آموزش پرورش و معلمان به عهده چه کسانی‌ است و چرا اقشار زحمتکش و محرومی همچون معلمان می‌بایست تاوان این بی‌ تدبیری‌ها و سو مدیریت هارا پرداخت نمایند؟
ما حق خود می‌دانیم در حالی‌ که منابع رسمی‌ تورم را بیش از ۳۰ درصد اعلام می‌کنند و آموزش پرورش با کسری چند هزار میلیارد تومانی بودجه در ساله ۹۲ مواجه است و در پرداخت حق التدریس معلمان و پاداش بازنشستگان تاخیر می‌کند نسبت به افزایش ۲۵ درصدی حقوق درآستانهٔ انتخابات ریاست جمهوری مشکوک باشیم و آن را سیاسی و انتخاباتی تلقی‌ نماییم.
ما شعارهای برخی‌ مسئولان را که با ادعای ایجاد رفاه، آوردن پول نفت بر سر سفره‌های مردم، کمک به اقشار محروم و کم درامد، رفع تبعیض و… اقتصاد کشور را به بن‌بست کشاندند از یاد نبرده‌ایم لذا باور داریم که خروج از بن بست کنونی جز با اصلاح جهت گیری‌های موجود از جمله، اصلاح مدیریت‌ها و رهایی از ساختار متمرکز و یک سویه کنونی، احترام گذاردن حقیقی‌ به علم و مقام معلم، فراهم نمودن زمینه‌های لازم برای مشارکت سازمان یافته معلمان در امر آموزش پرورش، دور شدن از سیاست زدگی، اجرای بی‌ نقص قوانین به ویژه قانون نظام هماهنگ (مدیریت خدمات کشوری)، رفع تبعیض، رفع موانع فعالیت تشکل‌های صنفی و در ‌‌نهایت آزادی بی‌ قید و شرط همکارانی همچون رسول بداقی، سید محمود باقری، محمد داوری، عبداله مومنی و… که هدفی‌ جز اعتلای آموزش و پرورش و دفاع از حقوق همکارانشان نداشته‌اند امکان پذیر نمی‌‌باشد
کانون صنفی معلمان ایران (تهران) اردیبهشت ۹۲
 

هادی خامنه ای در دیدار فرزندان موسوی و رهنورد:امروز همه بر درستی پیش بینی های موسوی اذعان دارند

Posted: 29 Apr 2013 03:52 AM PDT

جرس: سید هادی خامنه‌ای با فرزندان میرحسین موسوی و زهرا رهنورد دیدار و طی اظهاراتی خاطرنشان کرد که امروز همه بر درستی سخنان و پیش بینی های میرحسین موسوی اذعان دارند.

 

به گزارش کلمه، این عضو مجمع روحانیون در این دیدار با یادآوری خاطرات خود از خاندان موسوی گفت: آنچه من از این خانواده سراغ دارم جز نیکی و پاکی نیست. بزرگان این خانواده خصوصا مرحوم حاج میراسماعیل موسوی (پدر میرحسین) مظهر تدین و اخلاص و فعالیت‌های خیر خواهانه بودند.


این روحانی اصلاح طلب افزود: مرحوم حاج میراسماعیل و برادرانش که از تجار سر‌شناس بازار تهران بودند با آنکه امکان ثروت اندوزی و زندگی راحت را داشتند اما تا آخر عمر با سادگی و بی‌آلایشی در جنوب شهر زندگی کردند.


دبیر کل مجمع نیروهای خط امام در ادامه با اشاره به سوابق ارتباط با مهندس موسوی در پیش و پس از انقلاب به ویژگی‌های شخصیتی او پرداخت و گفت: سلامت، تعهد، صداقت، توکل و مدیریت قوی آقای موسوی را همه از نزدیک دیده‌اند و بر آن شهادت می‌دهند و همین ویژگی‌ها بود که موجب می‌شد شخصیتی مانند شهید بهشتی مسئولیت دفتر سیاسی حزب و قائم مقامی دبیرکل و مدیریت روزنامه جمهوری اسلامی را همزمان در کنار مسئولیت‌های اجرایی به ایشان واگذار کند. و بعد امام هم تا آخرین لحظه با‌شناختی که از آقای موسوی و تعهد و کارآمدی‌اش داشت از او حمایت کرد و عملکردش را مورد تایید قرار داد.


هادی خامنه‌ای همچنین با مرور برخی از مواضع مهندس موسوی در انتخابات سال۸۸ اظهار داشت: امروز همه بر درستی سخنان و پیش بینی‌های آقای موسوی اذعان دارند. جالب اینکه بسیاری از انتقاداتی که برخی افراد از وضع موجود مطرح می‌کنند‌‌ همان مطالبی است که آقای موسوی چند سال زود‌تر مطرح کرد.


این نماینده سابق مجلس با انتقاد از حصر مهندس موسوی، خانم رهنورد و آقای کروبی افزود: این وضعیت از ابتدا غیر قابل توجیه بوده و امروز در آستانه انتخابات ریاست جمهوری انتظار می‌رود برای جلب اعتماد عمومی به حصر‌ها و زندان‌ها خاتمه داده شود.


وی در پایان با آرزوی سلامتی و صبر و شکیبایی برای خانواده موسوی و سایر زندانیان اظهار امیدواری کرد که در آینده‌ای نزدیک شاهد آزادی همه زندانیان و رفع حصر‌ها باشیم.


لازم به ذکر است که در این دیدار سید هادی خامنه‌ای را خواهر و تعدادی از بستگان همراهی می‌کردند.
 

افزایش مصرف مواد مخدر در ایران

Posted: 29 Apr 2013 03:05 AM PDT

جرس: معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: ‌بر‌ اساس بررسی‌های به عمل آمده تریاک، هروئین و شیشه بیشترین مصرف را در سطح کشور دارند.


به گزارش فارس، هر چند این مقام مسئول نسبت به افزایش آمار معتادان هشدار داده است اما آمار واقعی رقم بالاتری از رقمی است که وی اعلام کرده است.


پیش تر، سعید صفاتیان ﻣﺪﻳﺮکل ﭘﻴﺸﻴﻦ «درمان» در «ﺳﺘﺎﺩ ﻣﺒﺎﺭﺯﻩ ﺑﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﺨﺪﺭ»، ﺁﻣﺎﺭ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﻣﻌﺘﺎﺩﺍﻥ به موادمخدر در ایران را «سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر» اعلام کرده بود.


بابک دین‌پرست در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس آخرین طرح شیوع‌شناسی که در سال ۹۰ انجام شد، تعداد معتادان کشور یک میلیون و ۳۲۵ هزار نفر است.


وی خاطر نشان کرد: در کشور ۳ هزار و ۹۴۰ مراکز داوطلبانه درمان اعتیاد داریم ‌که سال گذشته قریب به ۷۰۰ هزار نفر زیر پوشش برنامه‌های درمان و کاهش آسیب این مراکز قرار گرفتند.


معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه به بحث درمان نیز اشاره داشت و گفت: درمان اعتیاد یک درمان طولانی مدت است، ولی تعداد بهبود یافتگانی که در حال حاضر در چرخه درمان قرار دارند، ۴۰۰ هزار نفر است.


وی به بیشترین میزان مصرف انواع مواد مخدر در کشور نیز اشاره داشت و گفت: بر اساس بررسی‌های به عمل آمده تریاک، هروئین و شیشه بیشترین مصرف را در سطح کشور دارند.


دین‌پرست در ادامه با اشاره به اینکه اثر بخشی اقدامات فرهنگی و پیشگیری طولانی مدت است، افزود: اثر بخشی این اقدامات را در سنوات آینده می‌توان دید.
 

سید حسن نصرالله وارد تهران شد

Posted: 29 Apr 2013 03:05 AM PDT

جرس: سیدحسن نصرالله ، دبیر کل حزب الله لبنان، وارد تهران شد.


به گزارش مشرق، دبیرکل حزب‌الله لبنان، وارد پایتخت ایران شد.

نصرالله در اجلاس جهانی "علما و بیداری اسلامی" که در روزهای ۹ و ۱۰ اردیبهشت،هفته جاری در تهران برگزار می‌شود، به عنوان میهمان ویژه حضور دارد.


نصرالله در حاشیه این اجلاس، دیدارهایی با برخی مقامات بلندپایه نظام جمهوری اسلامی و علمای حاضر در اجلاس خواهد داشت.


وی همچنین روز نوزدهم اردیبهشت‌ماه جاری، درباره تحولات لبنان، سوریه و منطقه سخنرانی خواهد کرد که بسیاری از شبکه‌های تلویزیونی جهان از هم‌اکنون خود را برای پوشش زنده آن آماده کرده‌اند.


 

تردیدهای هاشمی و خاتمی؛ دشواری های تصمیم نهایی

Posted: 29 Apr 2013 02:41 AM PDT

مهدی تاجیک
 جرس: معادله یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران چند مجهولی است و گرچه زمان زیادی تا آغاز ثبت نام کاندیداهای این انتخابات باقی نمانده است اما مجهول های معادله به قوت خود باقی است. تاکنون برخی چهره های نسبتا نام آشنا از میان اصولگرایان و برخی گزینه ها که خود را وابسته به جریان اصلاح طلب می دانند برای این انتخابات اعلام آمادگی کرده اند اما چهره هایی که می توانند بازی را در این انتخابات عوض کنند هنوز ظاهرا تصمیم نهایی شان را نگرفته اند.

محمد خاتمی رییس جمهوری پیشین ایران و علی اکبر هاشمی رفسنجانی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام دو گزینه ای هستند که طی روزهای اخیر با درخواست های متعدد گروه ها و چهره های اصلاح طلب برای کاندیداتوری در این انتخابات روبرو شده اند. آنها گرچه هنوز نظر قطعی شان را اعلام نکرده اند اما درباره مخاطرات ورود به چنین میدانی و آینده نابسامان دولت آینده به واسطه بحران های ایجاد شده توسط دولت کنونی هشدار داده اند. در آن سوی میدان بازی انتخابات نیز هنوز معلوم نیست که آیا اسفندیار رحیم مشایی مشاور کنونی احمدی نژاد در نهایت پا به بازی خواهد گذاشت یا نه. او از سوی اصولگرایان به عنوان سرحلقه جریان انحرافی شناخته می شود و حضورش در انتخابات به برهم خوردن آرایش در میان گروه های حامی حکومت منجر خواهد شد.

می آید، نمی آید

ایجاد حس تعلیق درباره کاندیداتوری محمد خاتمی و هاشمی رفسنجانی باعث شده که بحث ها درباره تصمیم نهایی آنها در میان افکارعمومی فراگیرتر شود. هاشمی رفسنجانی در سخنرانی روز دوشنبه( 8 اردیبهشت) از جمله ای استفاده کرد که این تعلیق را بازهم بیشتر می کند. او در پاسخ به دعوت ها از وی برای کاندیداتوری گفت: "نمی گویم که نمی آیم." از نگاه کسانی که ادبیات سیاسی این سیاستمدار کهنه کار جمهوری اسلامی را می شناسد چنین جمله ای به این معنی است که وی برای کاندیداتوری تا حد زیادی متقاعد شده است. اظهارات او فقط از این جنبه مهم نبود. او در سخنرانی روز دوشنبه خود انتقادهای بی سابقه ای به دولت محمود احمدی نژاد کرد و گفت که مشکلات امروز کشور را از قبل پیش بینی کرده بوده اما کسی به هشدارهایش توجه نکرده است. اظهارات اخیر او در شرایطی عنوان می شود که برخی پایگاه خبری پیشتر از امتناع هاشمی رفسنجانی برای شرکت در این انتخابات خبر داده بودند و برای مثال سایت سحام نیوز در خبری که روز سه شنبه(27 فروردین) منتشر کرد با اشاره به دیدار هاشمی رفسنجانی با برخی از استانداران سابق کشور از قول وی نوشت که " در این وضعیت نمی توان کاری کرد و حضورم به صلاح نیست" دفتر هاشمی رفسنجانی بعدا اظهارات نقل شده از وی را تکذیب کرد اما سایت سحام نیوزهم در توضیحی بر درستی اظهارات نقل شده از هاشمی اصرار کرد. در این حال حتی برخی رسانه ها که نزدیک به هاشمی رفسنجانی شناخته می شوند هم پیش از اظهارات روز دوشنبه وی، با قاطعیت از عدم کاندیداتوری او سخن می گفتند چنان که روزنامه جمهوری اسلامی در شماره روز شنبه( 7 اردیبهشت) خود نوشت "آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با قاطعیت اعلام کرده در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا نخواهد شد."

یادآوری موانع

محمد خاتمی هم این روزها به طور پیوسته در جریان دعوت هایی است که از وی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری می شود. او هم هنوز جواب قاطعی به درخواست ها نداده است و جالب این که برداشت ها از تصمیم وی کاملا متفاوت است. گروهی با توجه به ملاحظاتی که او برای حضور در این میدان مطرح کرده است، اعتقاد دارند که وی در نهایت به این میدان پا نمی گذارد و برخی دیگر هم اعتقاد دارند که بیان همین ملاحظات یعنی که خاتمی در حال فکر کردن جدی به کاندیداتوری است و بنابراین احتمال کاندیداتوری اش بالاست. او در آخرین سخنرانی عمومی اش که روز شنبه( 7 اردیبهشت) انجام شد در واکنش به درخواست ها برای کاندیداتوری گفته است:" وقتی فردی به عنوان يک شهروند عادی از سوی نظام «محدوديت های زيادی» دارد،‌ آيا به او اجازه خواهند داد تا رييس جمهور شود." تردیدهای او وارد متعددی از احتمال رد صلاحیت توسط شورای نگهبان گرفته تا ایجاد بحران های پیاپی برای دولت احتمالی اش را شامل می شود. او با اشاره به مخالفت هایی که با حضور چهره های شاخص اصلاح طلبان در انتخابات وجود دارد این سوال را خطاب به هواداران اش مطرح کرده که "وقتي آنها نمي‌خواهند و نمي‌گذارند چگونه مي‌توان آمد و از آن بالاتر چگونه مي‌توان مملكت را با اين همه مشكل و معضل به پيش برد؟"

هوادارای که ناامید نیستند

تردیدهای هاشمی و خاتمی درباره ورود به میدان انتخابات ریاست جمهوری نمی توان دوام زیادی داشته باشد. آنها باید تا نزدیک به یک هفته آینده که زمان ثبت نام از کاندیداهای این انتخابات آغاز می شود بر تردیدهای خود غلبه کنند. یا تصمیم به آمدن بگیرند یا نیامدنشان را قطعی کنند. در میان ناظران مسائل سیاسی ایران این درک کلی هم وجود دارد که اگر هر کدام از این دو چهره تصمیم به حضور در انتخابات بگیرد، نفر دیگر به نفع او کنار خواهد کشید. هاشمی به نسبت خاتمی برای عبور از فیلتر شورای نگهبان راه به مراتب آسان تری را در پیش خواهد داشت اما برآوردهای کلی نشان می دهد که حمایت از خاتمی در میان طیف خاکستری رای دهندگان یعنی کسانی که از پیش رای شان معین نیست در مجموع بالاتر است با این حال نتیجه یک نظرسنجی که توسط صدا و سیما انجام شده است حکایت از در صدر بودن هاشمی در لیست کاندیداهای احتمالی دارد. بر اساس این نظرسنجی که نتایج آن را پایگاه خبری انتخابات وابسته به اصولگرایان در روز یکشنبه( 2 اردیبهشت) منتشر کرده است هاشمی رفسنجانی در صدر لیست و پس از آن محمد خاتمی با اختلاف کمی قرار داشته است. نتایج این نظرسنجی برای هواداران این دو چهره دلگرم کننده است. آنها گرچه هفت خوانی از موانع پیش رویشان می بینند اما درخواست های روزهای اخیرشان از هاشمی و خاتمی نشان می دهد که ناامید هم نیستند.
 

تجمع اهالی منطقه شهران در مقابل شورای شهر تهران

Posted: 29 Apr 2013 02:40 AM PDT

جرس: جمعی از اهالی شهران واقع در منطقه ۵ شهرداری تهران در اعتراض به تخریب پارک آسیا و بی تفاوتی شهرداری در مقابل ساختمان شورای اسلامی شهر تجمع کردند.


به گزارش شبکه ایران، جمعی از اهالی منطقه شهران در اعتراض به اقدام غیر قانونی شهرداری در پی قطع درختان و تخریب پارک آسیا و بی توجهی به تذکر شورای شهر در خصوص متوقف کردن ساخت و ساز، برای چندمین بار مقابل ساختمان شورای شهر تجمع کردند.


معترضین که با یک شاخه گل سرخ و پلاکاردهایی تحت عنوان ” شهردار محترم با شورای شهر همسو شو، تخریب فضای سبز و قنات محکوم است، کشاورزی کن و شهران در حال نابودی است، آقای قالیباف پارک را از حصار آزاد کن” در خیابان بهشت تجمع کرده بودند از شورای شهر تهران درخواست کمک داشتند.