جنبش راه سبز - خبرنامه

جنبش راه سبز - خبرنامه


اخراج پیام حیدر قزوینی فعال دانشجویی دانشگاه بین‌المللی قزوین

Posted:

جرس: پیام حیدر قزوینی، دانشجوی ترم آخر دانشگاه بین‌المللی امام خمینی قزوین و دبیر سابق تشکل اصلاح‌طلب این دانشگاه، با حکم قطعی "اخراج و سه سال محرومیت از تحصیل در تمامی دانشگاه‌ها" از ادامه تحصیل محروم شد.


بنا به اخبار رسیده به جرس، این حکم که به تازگی و توسط کمیته تجدید نظر دانشگاه صادر گشته است، سنگین‌ترین حکمی است که تا به حال در دانشگاه بین‌المللی قزوین و در پی حوادث پس از انتخابات خرداد88 صادر گشته است.


پیام حیدر قزوینی که مسئول شاخه دانشجویی ستاد انتخاباتی مهدی کروبی در استان قزوین نیز بوده است، سه ترم پیش به تعلیق به مدت دو نیمسال محکوم شده بود، اما در ترم گذشته ودر حکمی دیگر به اتهام شرکت در اغتشا شات توسط کمیته بدوی انضباطی به اخراج و محرومیت سه ساله از حق کنکور مجدد محکوم شده بود که اینک این حکم توسط کمیته تجدید نظر تایید گشته است.


این در حالی است که این فعال دانشجویی از ترم گذشته ممنوع الورود گشته بود و بیش از 9 ماه است که در دانشگاه حضوری نداشته است. بنا به گزارشات رسیده، حکم اخراج وی در حالی تایید گشته است که در اقدامی بی‌سابقه بیش از 1070 تن از دانشجویان این دانشگاه با امضای نامه‌ای ضمن حمایت از وی خواستار بازگشت او به دانشگاه شده بودند.


این فعال دانشجویی در جریان حوادث پس از انتخابات دو بار توسط نیروهای امنیتی استان قزوین بازداشت شده بود که هم اینک در انتظار صدور حکم دادگاه خویش است.
 

ولايتي: تحريم‌ها باعث خودكفایي ما شده است

Posted:

جرس: مشاور رهبري در امور بين‌الملل تاكيد كرد: تحريم‌ها باعث خودكفايي ما شده است.


به گزارش ايلنا، علي اكبر ولايتي در حاشيه همايش ملي نقش مديريت راهبردي در تحقق چشم انداز 20 ساله جمهوري اسلامي در جمع خبرنگاران، مشكل‌ترين قسمت از سند چشم انداز 20 ساله كشورمان را در حوزه اقتصادي دانست و گفت: اين امر نيازمند تمهيد مقدماتي است كه اين مقدمات در سال‌هاي گذشته فراهم نشده است.


وي گفت: به‌عنوان مثال در خصوص بحث هدفمند كردن يارانه‌ها كه دولت‌هاي گذشته موفق به اجراي آن نبوده‌اند، دولت فعلي به دنبال اجراي آن است كه اين امر نشان از مشكل بودن حوزه اقتصادي است.


ولایتی اظهار داشت: تحريم‌ها در سند چشم انداز بي‌تاثير نبوده و در عين حال تاثير مثبت نيز داشت كه باعث خودكفايي ما شده است.
 

نماينده بندرعباس: از پاسخ وزير ارشاد قانع نشدم

Posted:

جرس: نماينده بندرعباس گفت: وزير ارشاد در خصوص سوالات مطرح شده براي پاسخگويي به درخواست‌هاي اينجانب و تعدادي از نمايندگان به مجلس آمد كه بنده در موارد مطرح شده از پاسخ حسيني وزير ارشاد قانع نشدم.


به گزارش ايلنا، سيد مصطفي ذوالقدر اظهار داشت: وزير ارشاد در اين نشست قول مساعد داد تا در خصوص شيوه اعطاي يارانه به مطبوعات و دلايل قطع يارانه تعدادي از نشريات استاني موضوع را رسيدگي و نهايت دقت را در پرداخت يارانه‌ها اعمال كند اما توضيحات وي قانع كننده نبود.


ذوالقدر با تأكيد بر احترام به اهالي مطبوعات گفت: در خصوص اهانت به پيشكسوتان حوزه رسانه استان ، وزير موضوع را بررسي و پيگيري خواهد كرد.


وي افزود: برخي چنين عنوان كرده‌اند كه بنده سؤالم را پس گرفته‌ام در حالي كه چنين نيست و چنانچه نياز باشد مستندات آن را كه در كميسيون موجود است منتشر خواهم كرد و هر نوع اظهار‌نظري غير از اين را قويا تكذيب مي‌كنم.


وی  تصريح كرد: سوالم را از وزير پس نگرفته و همچنان آن را پيگيري مي‌كنم.


وي يادآور شد: حضور من در مراسم ضامن آهو نيز به خاطر اداي دين به حضرت ثامن الحجج (ع) و احترام به هنرمندان بوده و به معناي تأييد مديريت فرهنگي استان نبوده و نيست.


گفتنی است، اين نماينده مجلس در خصوص دلايل تغيير يكباره يارانه اختصاصي و قطع يارانه بيش از 60 درصد از مطبوعات استان، عدم پيگيري احداث چاپخانه در بندرعباس و شيوه توزيع و ميزان بودجه فرهنگي دور سوم سفر احمدی‌نژاد به استان سوالاتي را از وزير ارشاد مطرح كرده است.
 

حداد عادل: امروز دولت يك ساز مي‌زند و مجلس ساز ديگري

Posted:

جرس: نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: امروز همسويي منطقي مبتني بر اصول و مباني بين دولت و مجلس وجود ندارد، دولت يك ساز مي‌زند و مجلس ساز ديگر كه بايد اين را علاج كرد. مادامي كه پشت سر دولت و مجلس يك جاي واحد نداشته باشيم كه اينها در كليت با هم همسو شوند و در مسائل فني و كلام اداره كشور هماهنگ شوند اين داستان تا ابد ادامه خواهد داشت و ربطي به اينكه چه كسي رئيس‌جمهور و چه كسي نماينده و رئيس مجلس باشد ندارد.


به گزارش ايلنا، غلامعلي حداد عادل در همايش ملي نقش مديريت راهبردي در تحقق چشم انداز 20 ساله كشور طي سخناني، وجود سند چشم انداز را امري ضروري دانست و ابراز عقیده کرد: به تصور من وجود سند سبب مي‌شود كه حركت‌هاي مختلف نظام جهت دار باشند.


همچنين وجود سند چشم انداز مي‌تواند به هماهنگ شدن حركت‌ها و هم افزا شدن آنها كمك كند.


وي ادامه داد: زمان دار شدن فعاليت‌ها از ديگر نتايج سند چشم انداز براي كشورمان است كه براين اساس برنامه‌هاي مشخصي در مدت زمان‌هاي تعيين شده پيگيري و محقق مي‌شوند.


عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام ، آرمان‌گرايي و واقع بيني را دو خصوصيت ضروري براي سند چشم انداز دانست.


مشکل مجلس و دولت ریشه‌دار است


وي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه همه مي‌دانيم معمولاً بين دولت و مجلس در خصوص طرح‌ها و لوايح كلان اختلاف نظر وجود دارد، اظهار داشت: اين موضوع مربوط به دولت و مجلس فعلي نبوده و هميشگي است و تنها شدت و ضعف همراه بوده است.


عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: در همين يكي دوسال اخير چقدر شنيديم كه مجلس و دولت بر سر قوانين كلان و امور راهبردي مثل هدفمندي يارانه‌ها يا قانون برنامه مقابل هم قرار گرفته و ارتباط اين دو نهاد همچون يك تار مو شده است، اگر چه اين تار مو پاره نشده، اما ضعيف شده كه سپس با مصلحت انديشي بزرگان ترميم شده است.


وي با طرح اين سوال كه "چرا دولت چيزي مي‌خواهد و مجلس چيز ديگري مي‌گويد"، گفت: اگر اين موضوع را بخواهيم صرفا به يك جنگ اخلاقي و سياسي تفسير كنيم ناقص به اين موضوع نگاه كرده‌ايم.


حداد عادل ادامه داد : البته اختلافات به روحيه افراد، خوبي و بدي افراد و اينكه چه كسي رئيس‌جمهور باشد، چه كسي رئيس مجلس، اكثريت مجلس در دست چه گروهي باشد و دولت چه خطي داشته و چه كار كند موثر است. اما اين موضوع ريشه دارتر از آن است كه آنها به خوبي بدي اشخاص مرتبط باشد و علت مهم‌تري وجود دارد كه اگر براي آن فكري نشود، مشكل حل نمي‌شود و اين داستان هميشگي خواهد بود.


وي در همين رابطه افزود: اين امر مي‌تواند از آنجا باشد كه مجلس و دولت ما برخاسته از يك منبع، ‌ريشه و جايگاه نيستند، يعني عده‌اي مي‌آيند در مجلس اكثريت را تشكيل مي‌دهند و به‌عنوان مثال همچون مجلس ششم خود را اصلاح‌طلب مي‌دانند و يا رئيس‌جمهوري هم خود را طرفدار اصلاحات مي‌دانند و ممكن است فردي هم دوست نداشته باشد براي خود اسم بگذارد و بگويد كه اصلاح‌طلب يا اصول‌گرا هستم. و فردي هم كه در دولت تكيه مي‌زند ربطي به جمعيت داخل مجلس ندارد يا حداقل ربط آن در حد كلي و اسمي است.


حداد عادل گفت: اين اتفاقي است كه در كشور ما وجود دارد. دولت لايحه‌اي تنظيم مي‌كند به نام هدفمندي يارنه‌ها و به مجلس مي‌آورد زماني كه من رئيس مجلس بودم از لايحه هيچ اطلاعي نداشتم، نمايندگان هم اطلاعي نداشتند كه دولت مي‌خواهد چنين كار عظيمي را انجام دهد و يكبار تصميم گرفته است و مجلس آن را از ابتدا بررسي مي‌كند بدين ترتيب مجلس اصولگرا و دولت اصولگرا ، با هم اختلاف پيدا مي‌كنند.


امروز ما حزب اصولگرا نداريم


عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: من تصور مي‌كنم در بعضي از كشورها هم رئيس‌جمهور و هم رئيس مجلس برآمده از يك حزب واحد هستند، البته من نمي‌خواهم به بحث تحزب در جمهوري اسلامي اشاره كنم نسخه بپيچيم و در اين خصوص حزب داشته باشيم يا نداشته باشيم صحبت كنم. تنها آثار آن را مي‌خواهم بيان كنم، مثلاً در تركيه اردوغان و گل به همان حزبي تعلق دارند كه نمايندگان آن در مجلس حايز اكثريت هستند كه بدين ترتيب هم نمايندگان و هم دولت در مورد طرح‌ها و لوايح هم عقيده خواهند بود، در آنجا حزب مثل مادري عمل مي‌كند كه دو فرزند دارد يكي به مجلس مي‌رود و فرزند ديگر به دولت و اين باعث مي‌شود كه آن فكر و ايده در قالب لايحه و يا طرح پخته شده تصويب شود و نماينده مجلس نيز خود را متعهد به آن قانون بداند كه دولت نيز خود را ملزم به اجراي آن مي‌داند.


وي اضافه كرد: امروز ما حزب اصولگرا نداريم، يعني حزب اصولگرا آنگونه نيست كه بيرون از دولت و مجلس نشسته باشند به‌عنوان اتاق فكر و تحت عنوان اصولگرايي با برنامه‌هاي انقلابي‌ و براساس مباني اصولگرايي تصميم بگيرند كه برآن اساس هر كسي خواست اسم خود را اصولگرا بگذارد خود را متعلق و متعهد به آن اصول بداند.


عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي گفت: امروز يك آدم خوبي پيدا مي‌شود به او مي‌گويند آيا حاضري نماينده شويد و وي مقداري اين پا و آن پا كرده و مي‌گويد بله، سپس هم به‌عنوان نماينده انتخاب مي‌شود و در طرف مقابل فردي وزير مي‌شود اما نه وزير نه نماينده، به هيچ جاي واحدي مرتبط نيستند.


حداد عادل خطاب به شركت‌كنندگان در اين همايش گفت: شايد شما مباحث را به چشم مبالغه ببينيد شايد هم اينگونه نباشد، ولي خالي از واقعيت نيست.


در برنامه پنجم دولت خيز برداشت كه ما مي‌خواهيم آن را از مجلس پس بگيريم


وي تاكيد كرد: امروز همسويي منطقي مبتني بر اصول و مباني بين دولت و مجلس وجود ندارد، دولت يك ساز مي‌زند و مجلس ساز ديگر كه بايد اين را علاج كرد. مادامي كه پشت سر دولت و مجلس يك جاي واحد نداشته باشيم كه اينها با هم در كليت با هم همسو شوند و در مسائل فني و كلام اداره كشور هماهنگ شوند اين داستان تا ابد ادامه خواهد داشت و ربطي به اينكه چه كسي رئيس‌جمهور و چه كسي نماينده و رئيس مجلس باشد ندارد.


عضو مجمع تشيخص مصلحت نظام با بيان اينكه "در قضيه هدفمند كردن يارانه و يا برنامه پنجم دولت خيز برداشت كه ما مي‌خواهيم آن را از مجلس پس بگيريم"، گفت: آيا مجلس مي‌خواهد چوب لاي چرخ دولت بگذارد. من به‌عنوان يك عضو مجلس مي‌گويم خير اين گونه نيست كه نمايندگان صبح كه از خانه بيرون مي‌آيند در اين فكر باشند كه چگونه كار دولت را خراب كنند.


حداد عادل گفت: من موسيقي نمي‌دانم اما زماني كه دو نفر مي‌خواهند با هم ساز بزنند در يك نت واحد ساز خود را بزند الان اين طور شد كه مجلس در يك دستگاه ساز مي‌زد و دولت در دستگاه ديگر. مجلس ابوعطا مي‌زند و دولت ماهور .ما بايد يك سلسله مراتب قوانين را بين خود تنظيم كنيم .


قدرت نظام به قدري است كه جرات مي‌كند با ضعف خود روبه‌رو شود


وي سپس با اشاره به سلسله مراتب قوانين در كشور، گفت: مساله مهم اين است كه امروز بخش‌هايي از اين سلسله مراتب به هم ربط ندارند و يا ربط آنها واضح نيست. يعني وقتي كه قانون بودجه به مجلس مي‌آيد آن به طور كلي به قانون برنامه ربطي ندارد. ما معتقديم كه قانون اساسي بايد سياست‌هاي چشم انداز را تجربه اجرايي كند در حال حاضر چنين چيزي در نظام ما نادر است و اين امر حاكميت ندارد كه در نهايت نتيجه اين مي‌شود كه سند در چشم انداز نوشته مي‌شود و محترم كنار گذاشته مي‌شود قانون برنامه و قانون بودجه نيز به همين ترتيب و اين قوانين مثل دانه‌هاي تسبيح هستند كه نخ تسبيح از بين آنها رد نشده است.


حداد عادل ادامه داد: در مجلس و قانون برنامه، مقرر شده كه رئيس‌جمهور موظف است سالانه گزارش پيشرفت برنامه را به مجلس ارائه كند من يازده سال است كه در مجلس هستم و امروز از يك دانشجو كارشناسي ارشد يا دكتراي دانشگاه عالي دفاع ملي مي‌خواهم كه بيايد در اين موضوع به‌عنوان پايان نامه خود تحقيق كند كه از وقتي كه اين قانون در مجلس تصويب شد و روساي جمهور موظف به ارائه گزارش سالانه از برنامه قانون شده‌اند، اولا چند بار اين كار صورت گرفت؟ ثانيا وقتي كه روساي جمهور آمدند براي ارائه گزارش چه چيزي گفته‌اند؟ خوب است كه دانشجويان به‌عنوان پايان نامه خود در اين خصوص تحليل و تحقيق كنند .محتواي بحث‌ها در مجلس نيز موجود است مي‌توانند مشروح مذاكرات را بگيرند.


وي ادامه داد: گرچه اين موضوع تلخ است اما آسيب شناسي به حساب مي‌آيد خرده نگيريد زيرا قدرت نظام به قدري است كه جرات مي‌كند با ضعف خود روبه‌رو شود، اين واقعيت‌هايي هستند كه اگر به زبان نياوريم از بين نمي‌برند.
حداد عادل در همين رابطه گفت: نسبت به اين موضوعات ما بيچاره نيستيم و در فكر چاره‌ايم بيچاره كسي است كه در فكر چاره نباشد.

 

وي ادامه داد: تاكنون دو الي سه مورد بوده كه رئيس‌جمهور آمده و گزارش داده است و نه ديگر مجلس اصرار بر اين امر دارد، نه دولت تمايل نشان مي‌دهد. زماني هم كه تظاهر به اجراي قانون بود . جالب است برويد ببينيد كه به هنگام ارائه گزارش مطالب چقدر مستند به قانون برنامه بوده و به‌عنوان مثال 50 دقيقه نطق چقدر داخل در موضوع صورت گرفته، يعني پيشرفت در قانون برنامه، موضوع گزارش بوده اما محتوا چيز ديگري بود و اين نشان مي‌دهد يك جاي كار ما لنگ است.


عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در ادامه از سازمان برنامه و بودجه ياد كرد و گفت: البته چون نام آن عوض شده و نمي‌دانم چه بوده، اما آن مرحوم هر چه كه بود اگر مي‌خواست خوب باشد كارش اين بود كه مديريت راهبردي را اعمال كند.


قانون برنامه ما درهم است، اين برنامه نيست بارنامه است


وي در ادامه با بيان اينكه اصولا قانون بودجه چگونه بايد نوشته شود و چه مطالبي بايد در آن درج شود، به قانون برنامه پنجم كه دولت آن را ارائه كرد اشاره كرد و گفت: به نظر من در اين قانون برنامه كه داشتيم، بخشي از مطالب شانيت درج در قانون برنامه را نداشت و در حد قوانين عادي بود برخي از مسوولين و روساي سازمان‌هاي درجه سه و درجه 4 نيز زماني كه برنامه به مجلس آمده و به كميسيون‌ها رفته مي‌گويند و مي پرسيدند كه آيا مي‌شود به‌عنوان مثال مطالبي را در آن بگنجانند در حالي كه قانون برنامه نبايد ناظر به مورد باشد .


وي تاكيد كرد: الان قانون برنامه ما درهم است و هر وزارتخانه‌اي كه فكر مي‌كند برنامه خوب است آن را براي تصويب به مجلس ارائه مي‌كند در حالي كه اين برنامه نيست بارنامه است، آنچه كه در شان قانون برنامه است امور زيرساختي مي‌باشد، فرق قانون برنامه با قانون عادي بايد در اين باشد كه براي يك دوره 5 ساله از مجلس در خصوص زير ساخت‌ها مصوبه بگيرد.


حداد عادل افزود: براي نوشتن قانون برنامه فكر مي‌كنم آنچه كه بايد ملاك باشد توجه به كارهاي زيرساختي است نه جزيي.


وي تصريح كرد: در قانون برنامه چهارم نيز كه در مجلس ششم تشكيل شد و در مجلس هفتم ناظر بودم وظايفي به‌عنوان سند ملي و قانون جامع به عهده دولت قرار گرفت، اما بايد پرسيد چند مورد از آن انجام شد به نظر من تنها حدود 30 درصد عملي شد كه اگر قانون برنامه نداشتيم همين 30 درصد هم انجام مي‌شد.


مجلس در سال مي‌تواند 10 الي 12 قانون جامع تصويب كند نه بيشتر


عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام علت اين امر را عدم توجه به ظرفيت مجلس و دولت دانست و گفت: مجلس در سال مي‌تواند 10 الي 12 قانون جامع تصويب كند نه بيشتر مثلاً اين قانون اصلاح مصرف انرژي بيش از يك ماه است كه وقت ما را گرفته است. دولت هم گرفتارتر از مجلس است و بايد به ظرفيت نهادها توجه شود.


وي با بيان اينكه بايد اين مسائل مورد حساب قرار گيرد، گفت: چرا به يك فرد مي‌گوييم آدم حسابي زيرا كارهايش حساب و كتاب دارد و آيا ما در كار قانون گذاري آدم حسابي هستيم؟ تصورم اين است كه بعد از تصويب قانون بايد كار اساسي براجراي آن صورت گيرد و بين مديران ارشد كشور نوعي همفكري و هم زباني و هم دلي برامر اجرا وجود داشته باشد.


وي ادامه داد: ما در مجمع تشخيص مصلحت نظام هر دو ماه يكبار يك سياست كلي را تصويب مي‌كنيم. اما آيا مديران ارشد كشور از اين سياست‌ها خبر دارند؟ آيا استانداران و مديران كل كه مجري اين سياست‌ها هستند از آنها آگاهند من سال‌هاست كه در مجمع تشخيص مصلحت نظام اين مطالب را گفته‌ام كه اگر مي‌خواهيد سياست‌هاي كلي و چشم انداز ما به جريان بيفتد و گفتمان مسلط شود بايد هر كسي كه قرار است از رده معيني همچون معاون مديركل و مديركل به بالا مسووليتي را بپذيرد قبل از قطعي شدن حكم او ملزم به گذراندن يك دوره آموزشي با موضوع اين سياست‌ها شود.


حداد عادل تاكيد كرد: حتما بايد اين كار صورت گيرد كه يكي از پيشنهادهاي من به اين دانشگاه به عهده گرفتن اين مسووليت است، نمايندگان هم بايد اين دوره را بگذرانند تا همه با هم با مديران كل هم فكر و هم زبان شده است.
 

پریسا کاکایی به شش سال حبس تعزیری محکوم شد

Posted:

جرس: پریسا کاکایی، فعال حقوق زنان و کودکان، از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست پیرعباسی به شش سال حبس تعزیری محکوم شد.

 

به گزارش کمیته گزارشگران حقوق بشر، کاکایی، به اتهام "اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی" به پنج سال و به اتهام "تبلیغ علیه نظام" به یک سال حبس محکوم شده است.

 

دادگاه این فعال حقوق بشر، ۲۶ مهرماه برگزار شد.

 

پریسا کاکایی، ۱۱ دی‌‌ماه سال گذشته پس از احضار به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات بازداشت و ۲۸ بهمن‌ماه از زندان اوین آزاد شد.
 

کوهیار گودرزی به زندان رجایی شهر منتقل شد

Posted:

جرس: کوهیار گودرزی، فعال حقوق بشر که از 29آذر سال 1388 در زندان اوین به سر می برد روز گذشته به زندان رجایی شهر منتقل شد.


پروین مخترع مادر کوهیار گودرزی در گفتگو با هم میهن اعلام کرد: او به بخش قرنطینه زندان رجایی شهر منتقل شده است.

 

کوهیار گودرزی فعال حقوق بشر، وبلاگ نویس، عضو کمیته گزارشگران حقوق بشر ایران و از دانشجویان دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی شریف که در آبان 1388با فشار نیروهای امنیتی از ادامه تحصیل در این دانشگاه منع شد.

 

کوهیار گودرزی، روز ۲۹ آذر سال ۱۳۸۸ هنگامی که عازم قم برای شرکت در مراسم بزرگداشت آیت‌الله منتظری بود، به همراه شیوا نظر آهاری، عضو دیگر کمیته گزارشگران حقوق بشر، بازداشت شد.

 

چندی پیش باشگاه ملی مطبوعات، جایزه سالیانه "آزادی مطبوعات" خود را به کوهیار گودرزی اعطا کرد. برای کوهیار تاکنون هیچ حکمی صادر نشده و باز داشت او غیر قانونی است.
 

تهدید ماموران وزارت اطلاعات؛ برخورد لباس شخصی ها با آیت الله بیات

Posted:

جـــرس: در پی مخالفت آیت الله بیات زنجانی با ملاقات با رهبر جمهوری اسلامی، ماموران وزارت اطلاعات وی را تهدید به رخدادهایی کردند که برای چند تن از مراجع منتقد دیگر بوقوع پیوسته است.


به گزارش منابع خبری جرس، در پی خودداری آیت الله اسدالله بیات از دیدار با آقای خامنه ای در جریان سفر به قم، معاون اداره اطلاعات قم با  وی دیدار کرده و ناراحتی خود را از عدم حضور وی برای ملاقات با رهبری ابراز داشته و همزمان از او خواسته بود با رهبری ملاقات کند.


این منبع خبری افزود "پس از عذر آوردن این مرجع مردمی و امتناع از حضور و دیدار با رهبری مقام امنیتی حاضر، اقدام به تهدید وی نموده و خاطرنشان ساخت "ما نگران هستیم همان کاری که با دفاتر آقایان منتظری و صانعی شد، با شما نیز بشود."


در جریان حملات لباس شخصی های حامی حکومت به دفاتر و بیوت آیات عظام منتظری، صانعی و همچنین دستغیب، تخریب و هتاکی های زیادی از سوی مهاجمین صورت گرفت.


ارائه واحد درسی “رویکردی به فتنه سبز” در مراکز دانشگاهی

Posted:

جـــرس: بر اساس گزارشهای واصله به منابع خبری جرس، دو واحد درسی با عنوان "تاریخ تمدن و فرهنگ اسلامی" و با مضمون "رویکردی به فتنه سبز"، توسط گروه معارف اسلامی برخی دانشگاه ها ارائه گردیده است، که گذراندن آن حتی برای دانشجویانی که واحد های درسی خود را به طور کامل گذرانده اند ولی هنوز به علت عدم دفاع از پایان نامه فارغ التحصیل نگردیده اند الزامی است.


بر اساس این گزارش، از جمله دانشگاه هایی که این واحد درسی را ارائه کرده اند دانشگاه اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می باشند.


طی ماههای اخیر، مقامات دولت، مسئولین انتصابی مراکز آموزش عالی و همچنین نمایندگان رهبری در دانشگاههای کشور، تاکید زیادی بر قرار دادن دانشگاه ها در مسیر "اسلامی تر کردن"، "تفکر نهم دی" و همچنین "تبعیت مطلق از ولایت مطلقه فقیه" داشته اند.

شعار جدید در دعای بعد از نماز قم

Posted:

جـــرس: در راستای مدح و ستایشهای به عمل آمده برای رهبر جمهوری اسلامی در جریان سفر به قم، گزارش های رسیده حاکی از آن است که طی ابلاغیه ای که همزمان با سفر وی به آن شهر به نهادها و ارگانهای رسمی اعلام شده بود، مقرر گردید که در دعای بعد از نماز، به دنبال "خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما"، این جمله اضافه شود: "خامنه ای امام، مرجع عالی مقام، نصرت عطا بفرما."


همزمان گزارش دیگری از سطح شهر قم و منابع موثق حاکیست "به مناسبت حضور رهبری در قم، به برخی از جانبازان یا آزادگان، مبلغ صد هزار تومان اهدا شد و به هر تاکسی صد لیتر بنزین هدیه گردید."


گزارش هایی دیگر نیز حاکی از آن بود که برخی رسانه های حامی حکومت، مدح را از حد گذارنده و با تیتر "غدیر قم"، به بازسازی صدر اسلام برای رهبر جمهوری اسلامی دست زده اند.

 



سرنوشت نامعلوم بازار ارز

Posted:

منتشر شده در سایت اصولگرای خبر آنلاین  
شذش