جنبش راه سبز - خبرنامه

جنبش راه سبز - خبرنامه


در اکثر شهرهای ایران حضور نوازنده زن در کنسرت ها ممنوع شده است

Posted: 28 Aug 2014 04:14 AM PDT

جرس: در ادامه اعمال محدودیت ها برای فعالیت های فرهنگی و هنری، گزارش ها حاکی از آن است که تقریباً در بسیاری از شهر‌ها، حضور نوازنده‌ی خانم، در کنسرت‌ها ممنوع است.

 

حسین علیزاده، آهنگساز و نوازنده  به ایسکانیوز گفت:  حتی من به شوخی اسم گروه را به جای «هم آوایان»، هم آقایان نام نهاده‌ام. در گذشته تنها در چند شهر، خانم‌ها اجازۀ حضور بر روی صحنه را نداشتند اما در حال حاضر تقریبا همه شهر‌ها دارند هماهنگ می‌شوند که در گروه نوازنده خانم نباشد.

وی افزود: اخیراً در کنسرتی که با گروه هم آوایان در گرگان اجرا کردیم نیز این مسأله مطرح شد و این رویکرد در طول زمان، منجر به حذف بانوان از عرصه موسیقی می‌شود.

حسین علیزاده با اشاره به اینکه، هنرمندان در این شرایط چاره‌ای جز اجرا ندارند، گفت: همۀ اعضای گروه، با موسیقی زندگی می‌کنند و از این راه امرار معاش می‌کنند. در این شرایط هم مسألۀ اقتصادی مطرح است و هم مسأله معنوی. نوازنده‌ها اگر در خانه بنشینند، آسیب می‌بیند و چه کسی می‌خواهد این آسیب‌ها را جبران کند؟

این آهنگساز و نوازنده موسیقی در ادامه گفتگو با تأکید بر اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و خانۀ موسیقی به عنوان ارگان‌های مسئول باید برای برطرف شدن این مشکل اقدام کنند، گفت: ما به صورت فردی مدام به این وضعیت اعتراض کرده‌ایم اما باید به این مسأله به صورت جمعی نیز اعتراض کرد.

وی افزود: در مورد مسایل موسیقی هر روز شخصی، تصمیمی می‌گیرد و این اشخاص یک عده عوامل دارند که به سالن‌ها می‌ریزند و کنسرت‌ها را به هم می‌زنند.

این آهنگساز و نوازنده، با انتقاد از هرج و مرج موجود در حوزۀ موسیقی گفت: من فکر می‌کنم هرج و مرجی که ما در اوایل انقلاب، آن زمان که هنوز قانون اساسی‌ای وجود نداشت، تجربه کرده‌ایم، دوباره دارد، تکرار می‌شود و نمی‌دانم چه راهکاری برای برطرف شدن این هرج و مرج‌ها وجود دارد.

او با اشاره به اینکه با مجوز گرفتن شخصی که ۵۰ سال در موسیقی فعال بوده، موافق نیست، گفت: با وجود این، من برای برگزاری کنسرت، مجوز می‌گیرم چون بر طبق قانون باید برای اجرای کنسرت مجوز داشته باشم. ولی کسانی که مجوز می‌دهند، خودشان قانون را زیر پا می‌گذارند، می‌خواهم ببینم در چنین شرایطی معنی قانون چیست؟ به نظر من قانون را، قانون گذاران می‌شکنند.

آملی لاریجانی: سکولارها را نباید در سمت‌های مدیریتی قرار داد

Posted: 27 Aug 2014 11:48 PM PDT

جرس: رئیس قوه قضائیه رفع مشکلات اقتصادی کشور و بویژه مشکلات معیشتی مردم را مهمترین وظیفه دولت در وضع کنونی دانست و گفت: فراهم کردن بستر پیشرفت و تعالی کشور، خصوصاً برای جوانان به تلاش فراوان نیاز دارد که اکنون این تلاش در قوه مجریه دیده می‌شود و قوای دیگر و مردم نیز باید به دولت در این زمینه کمک کنند.

 

به گزارش خبرگزاری مهر، صادق آملی لاریجانی در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی با تبریک میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و همچنین هفته دولت به رئیس جمهوری، دولتمردان و کارکنان «خدوم و پرتلاش» همه دستگاه های اجرایی و اداری کشور افزود: ساماندهی اجرایی کشور کار بسیار دشوار و وظیفه سنگینی است که بدون همنوایی و همفکری قوای مقننه و قضاییه با دولت و همچنین بدون مشارکت مردم محقق نمی‌شود ؛ به خصوص در زمینه رفع مشکلات اقتصادی و خروج از رکود، قوای سه گانه و بخش خصوصی باید با تمام توان به میدان بیایند.

 

رئیس دستگاه قضا با تأکید بر اینکه قوه قضاییه به دولت «اطمینان می‌دهد» که همه تلاش خود را برای موفقیت قوه مجریه به کار می‌گیرد، اظهار کرد: ما موفقیت دولت در امور اجرایی را موفقیت نظام می‌دانیم همان طور که موفقیت قوه قضاییه در پیشبرد عدالت در جامعه موفقیت نظام است.


آملی لاریجانی با بیان اینکه دستگاه قضایی در کنار حمایت از قوه مجریه و کمک به آن انتظار دارد که دولت در چارچوب «قانون اساسی و ارزش‌های دینی» حرکت کند افزود: دولت باید دولت جمهوری اسلامی باشد یعنی دولتمردان خود را موظف بدانند که در چارچوب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران عمل کنند.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: التزام دولتمردان در عمل به قانون اساسی باید شامل همه اصول آن و نه فقط اصول مرتبط با اختیارات قوه مجریه باشد؛ بنابراین توقع ما این است که دولتمردان و مدیران میانی خطوط کلی جمهوری اسلامی را که در قانون اساسی مندرج است بپذیرند و این پذیرش را ابراز کنند.

آملی لاریجانی همچنین از مدیران بلند پایه قوه مجریه خواست کسانی که چارچوب قانون اساسی و خطوط اصلی را قبول ندارند به کار نگمارند و به آنان مسئولیت اجرایی ندهند.

رئیس دستگاه قضا در ادامه بند نخست از اصل دوم قانون اساسی را که مقرر کرده است « جمهوری اسلامی، نظامی است بر پایه ایمان به یک خدای یکتا(لااله‌الا‌الله) و اختصاص حاکمیت و تشریع به او و لزوم تسلیم در برابر امر او ...» را یادآور شد و گفت: معنی این عبارت رد سکولاریسم در جمهوری اسلامی است. سکولاریسم را می‌توان با استدلال‌های فلسفی رد کرد اما این بند از اصل دوم قانون اساسی به رد سکولاریسم در مقام اجرا تصریح می‌کند.

آملی لاریجانی «لازمه بیّن اعتقاد و التزام به قانون اساسی» را مخالفت با سکولاریسم دانست وافزود: اعتقاد به اینکه برای اداره کشور نظامات بشری کافی است، نفی اصل دوم قانون اساسی به شمار می‌رود، بنابراین سکولارها را نباید در سمت های مدیریتی قرار داد چون این بخش از قانون اساسی را قبول ندارند.بندنخست از اصل سوم قانون اساسی، بخش دیگری از این قانون بودکه رئیس دستگاه قضا خواستار توجه مسئولان جمهوری اسلامی و بویژه دولتمردان به آن شد؛ در این اصل آمده است: «دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است برای نیل به اهداف مذکور در اصل دوم، همه امکانات خود را برای امور زیر به کار برد: یک ایجاد محیط مساعد برای رشد فضایل اخلاقی بر اساس ایمان و تقوا و مبارزه با کلیه مظاهر فساد و تباهی ...»

آملی لاریجانی با بیان اینکه احتمال دارد مقصود از دولت در این اصل، ‌دولت به معنای کل حاکمیت باشد، اظهار کرد: بر اساس قانون اساسی وزیر این کشور نباید بگوید من کاری به موضوع پوشش و حجاب ندارم زیرا در حوزه مسئولیت من نیست؛ کمااینکه یک مسئول در قوه قضاییه یا یک نماینده مجلس نیز نمی‌تواند چنین بگوید.

رئیس قوه قضاییه مبارزه با کلیه مظاهر فساد و تباهی را وظیفه همه مسئولان کشور دانست و تاکید کرد: بر اساس قانون اساسی مسئولان نباید به مخالفت با مفاسد اکتفا کنند بلکه موظفند با فساد به مبارزه برخیزند و از آنجا که دستگاه های اجرایی زیرمجموعه دولت هستند، مدیران قوه مجریه در این زمینه مسئولیت بیشتری دارند.

آملی لاریجانی بررسی خطوط کلی جمهوری اسلامی در قانون اساسی را حاکی از « دقت » در تدوین این قانون دانست و گفت: اصول قانون اساسی باید در همه مراکز آموزشی تدریس شود و یا حداقل این اصول برای مردم تبیین شود، تا علاوه بر اطلاع بر این خطوط کلی، بر حقوق خویش هم مطلع گردند.

رئیس دستگاه قضا در پایان این بخش از سخنانش با استناد به اصل پنجاه و هفت قانون اساسی که مقرر کرده است: «قوای حاکم در جمهوری اسلامی ایران عبارتند از: قوه مقننه، قوه مجریه و قوه قضاییه که زیر نظر ولایت امر و امامت امت بر طبق اصول آینده این قانون اعمال می‌گردند ...» تصریح کرد: همه قوا و ارکان کشور در جمهوری اسلامی دارای خط وحدت هستند و در مقام عمل و اجرا ولایت فقیه موحد قوا و از لحاظ تقنینی، قانون اساسی هماهنگ‌کننده قواست.

آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنانش قتل یک نوجوان سیاه‌پوست آمریکایی را به دست پلیس این کشور مورد توجه قرار داد و آن را «ماجرایی عجیب» خواند که نیاز به تحلیل از سه منظر « منشأ بروز حادثه، نحوه برخورد دولت آمریکا با معترضان و حقوق بشر» دارد.

رئیس قوه قضاییه «تبعیض نژادی شدید» را منشأ بروز واقعه دانست و گفت: بر اساس برخی از گزارش‌ها هر روز یا هر 36 ساعت یک سیاه‌پوست در آمریکا کشته می‌شود؛ همچنین آمارها حاکی از آن است که میزان درآمد سیاه‌پوستان و درصد حضور آنان در مناصب حکومتی قابل مقایسه با سفیدپوستان نیست. این تبعیض شدید در کشوری وجود دارد که مدعی آزادی، برابری و حقوق بشر است.

آملی لاریجانی برخورد دولت آمریکا با معترضان به این اتفاق را «بسیار خشونت آمیز» توصیف کرد و افزود: ارتش در شهر فرگوسن ایالت میسوری مستقر شد و پلیس ضدشورش معترضان را به شدت سرکوب کرد که اگر این نوع برخورد در هر گوشه دیگری از دنیا به جز کشورهای غربی صورت می‌گرفت، صدای حقوق بشرخواهی این کشورها بلند می شد.

رئیس دستگاه قضا واکنش آمریکا به ابراز نگرانی ایران و محکوم کردن سرکوب شهروندان آمریکایی را نیز «جالب‌توجه» ارزیابی کرد و یادآور شد: وزارت امور خارجه آمریکا گفته است که ایران حق دخالت در امور داخلی این کشور را ندارد؛ گویا از یاد برده‌اند که در انتخابات سال 88 چه کردند. آن انتخابات هم مسئله داخلی ایران بود اما سران دولت آمریکا خطاب به معترضان پیام دادند که در خیابان ها بمانید و ما از شما حمایت می‌کنیم و گویا فراموش کرده‌اند که تعداد برنامه های فارسی زبان خود را برای دامن زدن به اغتشاشات چند برابر کردند.

آملی لاریجانی با توجه به « دوگانگی » برخورد آمریکا و اروپا با مقوله حقوق بشر، این وضع را «بربریت مدرن» نام نهاد و خاطرنشان کرد: وقتی در ایران با کسانی که مقابل نظام اسلحه به دست گرفته‌اند برخورد می‌شود، صدای حقوق بشری اروپا و آمریکا بلند می‌شود اما سرکوب شهروندان معترض به طوری که جنازه کشته شدگان ساعت‌ها در خیابان بماند، از نظر این کشورها اشکالی ندارد.

رئیس قوه قضاییه این دوگانگی در برخورد با حقوق بشر و بربریت مدرن را موضوع جدیدی ندانسته بلکه تاکید کرد که چنین رفتارهایی حداقل از زمان جنگ ویتنام سابقه دارد.

آملی لاریجانی این وضع را نتیجه دوری از « یاد خدا »‌ دانست و با استناد به آیه شریفه «وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِکْرِی فَإِنَّ لَهُ مَعِیشَةً ضَنکًا» گفت: هر کس از ذکر پروردگار و مسیر حق تعالی اعراض کند، گرفتار تکبر و انانیت می‌شود و به چنین رفتارهایی رو می‌آورد.

رئیس قوه قضاییه از مجامع بین اللملی خواست که نحوه برخورد دولت آمریکا با اعتراضات شهر فرگوسن را رسیدگی کنند و تأکید کرد: امیدواریم روزی دنیا صحنه عدل شود و آن منتظَر حقیقی با ظهورش و ابراز بواطن قوانین الهی این مشکلات را حل کند.

 

آملی لاریجانی در بخش پایانی سخنانش درباره تغییر و تحولات مدیریتی قوه قضاییه تصریح کرد: این تحولات در دوره جدید فعالیت دستگاه قضا طبیعی است زیرا تغییر مدیریت‌ها سبب به ظهور درآمدن استعدادها و توانایی‌ها می‌شود؛ بنابراین نباید مورد تفسیرهای غیرمعمول قرار گیرد.

رئیس دستگاه قضا همچنین از تغییر شیوه کار ریاست قوه قضاییه خبر داد و افزود: برخی از کارها با هدف تسریع امور به معاون اول قوه قضاییه ایکال می‌شود که شرح وظایف و اختیارات جدید به زودی ابلاغ خواهد شد.

آملی لاریجانی سمت معاون اول را «جانشین رئیس قوه قضاییه در امور اجرایی» تعریف کرد و از معاونان رئیس قوه قضاییه و روسای سازمان‌های زیرمجموعه دستگاه قضا و نهادهای دیگر وابسته خواست که با معاون اول قوه‌قضاییه همکاری لازم را داشته باشند.


رئیس دستگاه قضا از معاون اول قوه‌قضاییه خواست جلسات شورای معاونان این قوه را با حضور معاونان رئیس قوه‌قضاییه و روسای سازمان های تابعه برگزار کند.

این گزارش حاکی است در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی در خصوص گفته‌های رهبری در تمدید حکم رئیس قوه قضاییه و همچنین درباره جدول همترازی مقامات دستگاه قضا با مقامات دستگاه اجرایی بحث و بررسی شد. 

 

استعفای برومند از دبیری جشنواره عروسکی: جانم به لبم رسید

Posted: 27 Aug 2014 11:48 PM PDT

جرس: مرضیه برومند استعفایش را از دبیری جشنواره تئاتر عروسکی تایید کرد و گفت: تا امروز اجازه ندادم استعفایم علنی شود اما دیگر دلیلی برای ادامه نمی‌بینم چون با این شیوه هم آبروی من می‌رود و هم آبروی جشنواره بنابراین یا به من استقلال می‌دهند تا جشنواره را برگزار کنم یا یک نفر دیگر را انتخاب کنند.  

 

به گزارش ایسنا،استعفای مرضیه برومند از دبیری جشنواره تئاتر عروسکی، مساله پنهان و تازه‌ای نبود و هنرمندان تئاتر از مدت‌ها پیش این موضوع را می‌دانستند اما این استعفا به صورت رسمی اعلام نشد تا اینکه مرضیه برومند شامگاه 31 مرداد ماه به سفارش و پیشنهاد حسین طاهری مدیر اداره کل هنرهای نمایشی در یک برنامه تلویزیونی حضور پیدا کرد و به گفته خودش؛«عصبانیت او از سطح فرهنگی نازل این برنامه و پرسش‌های غیر تخصصی مجریان آن» کاتالیزوری شد تا کاسه صبر مرضیه برومند لبریز شود و او برای اولین‌بار مشکلاتش را با مدیر اداره کل هنرهای نمایشی، رسانه‌ای و استعفایش را از دبیری جشنواره علنی کند.

 

برومند یک روز بعد از آن برنامه یعنی روز شنبه اول شهرویور ماه در گفتگو با ایسنا دلایل استعفایش را تشریح کرد اما کمی بعد ترجیح داد این استعفا علنی نشود تا اینکه امروز چهارشنبه 5 شهریور ماه با بیان اینکه «دیگر جانم به لبم رسیده»، اجازه انتشار این گفتگو را داد.

 

این هنرمند تئاتر ابراز عقیده کرد: از بوروکراسی، رخوت، بی‌تصمیمی و عدم خلاقیت در مدیریت اداره کل هنرهای نمایشی، دیگر جانم به لب رسیده و نمی‌خواهم این مسئولیت را ادامه دهم. خواهش می‌کنم رهایم کنید!

 

برومند در گفتگو با ایسنا هم از دلایلی استعفایش سخن گفت و هم با همان صراحت همیشگی‌اش از علی مرداخانی معاون هنری پرسید که مدیر اداره کل هنرهای نمایشی را بر چه اساسی انتخاب کرده است.

 

مرضیه برومند در این گفتگو با انتقاد از مدیریت مرکز هنرهای نمایشی مطرح کرد: رفتار نادرست، مدیریت ضعیف و لجبازانه و خودمحور ایشان، مرا مانند بسیاری از دوستان و هنرمندان دیگر آزرده کرده است. به همین دلیل روز اول شهریور ماه با آقای مرادخانی معاون امور هنری صحبت کردم و از ایشان خواستم با توجه به اینکه فقط 20 روز دیگر تا برگزاری جشنواره باقی مانده، یا اجازه بدهند من مستقیما زیر نظر معاونت هنری، به کارم ادامه بدهم یا اینکه مرا معاف کنند.

 

او اضافه کرد: تا امروز اجازه ندادم استعفایم علنی شود اما دیگر دلیلی برای ادامه نمی‌بینم چون با این شیوه هم آبروی من می‌رود و هم آبروی جشنواره. بنابراین، یا به من استقلال می‌دهند تا جشنواره را برگزار کنم یا یک نفر دیگر را انتخاب کنند.

 

کارگردان «شهر موش‌ها» با اشاره به شرایطش برای پذیرش دبیری جشنواره تئاترعروسکی توضیح داد: روزی که آقای طاهری مرا دعوت به همکاری کرد، از ایشان استقلال خواستم؛ استقلال در چگونگی اداره جشنواره و در امور مالی و ... ولی متاسفانه ایشان علی‌رغم پذیرش شروط من، در عمل در هر مرحله‌ای که می‌خواهم کاری انجام دهم، تا جایی که از دستشان بر می‌آید، سنگ اندازی و در انجام کارها تاخیر می‌کنند.

 

دبیر جشنواره تئاتر عروسکی درباره دلایل استعفایش تصریح کرد: توافقنامه من حدود دو ماه دست آقای طاهری بود اما بدون اینکه کوچکترین حرفی بزند، آن را امضا نمی‌کرد و هیچ دلیلی هم برای این ممانعت و تاخیر در امضا، مطرح نمی‌کرد.

 

مرضیه برومند که در اولین نشست رسانه‌ای حسین طاهری انتقاداتی را درباره شیوه پاسخگویی او به پرسش‌های خبرنگاران مطرح کرده بود، یادآور شد: از روزی که در آن نشست مطبوعاتی از وضعیت موجود اداره کل هنرهای نمایشی و عدم پاسخگویی مدیر این اداره، سفسطه کردن ایشان و گنگ بودن جواب‌هایشان عصبانی شدم، انتقاداتم به مذاق ایشان خوش نیامد و شمشیر را برای من از رو بست.

 

وی تاکید کرد: من کارمند ایشان نیستم. دبیری جشنواره تئاترعروسکی هم به موقعیت من هیچ چیزی اضافه نمی‌کند. اگر این مسئولیت را پذیرفتم، تنها و تنها به دلیل دغدغه‌های فرهنگی و علاقه‌مندی‌ام به تئاتر عروسکی بود که سالیان سال دچار رکود شده است. تا به حال هم پشت‌گرمی بچه‌های تئاترعروسکی و حمایت‌های آقای مرادخانی، مرا نگه داشته است وگرنه خیلی زودتر از اینها رفته بودم، چون ادامه این وضع برایم غیر ممکن است.

 

برومند با اشاره به مشکلات حسین طاهری در اداره تئاتر توضیح داد: نگاه آقای طاهری به عرصه تئاتر بسیار غیر کارشناسانه است به نظر می‌آید ایشان خیلی شناختی در این حیطه ندارند و بودنشان در این سمت، شاید به دلیل مسائلی دیگر است؛ مسائلی که هیچ تناسب و ارتباطی با تئاتر ندارد.

 

او ادامه داد: من دبیر جشنواره‌ای هستم که به دعوت خود آقای طاهری آمده‌ام اما وای به حال دوستانی که دعوتی از آنها صورت نگرفته است!

 

این هنرمند درباره استعفایش از دبیری جشنواره تئاتر عروسکی که چندی پیش مطرح شده بود، گفت: همان شبی که از خانه عروسک و پوستر جشنواره رونمایی داشتیم، استعفایم را ارائه کردم اما دو هفته از ایشان هیچ خبری نشد و فقط سکوت کردند، حتی یک تماس تلفنی هم نگرفتند؛ نه موافقت می‌کردند و نه مخالفت. ترجیح دادند ماجرا را مسکوت بگذارند.

 

مرضیه برومند تاکید کرد: من کاملا احساس و درک می‌کنم که آقای طاهری از انتخاب من به عنوان دبیر جشنواره تئاتر عروسکی کاملا پشیمان است. شاید ایشان شروطی را که ابتدا برایشان قرار دادم و آنها را پذیرفتند، جدی نگرفتند و تصور کردند تعارف است.به هر حال، من از ایشان استقلال خواسته بودم اما ایشان می‌خواهند در کوچک‌ترین جزئیاتی که حتی خود من از آنها بی خبرم و آنها را به همکارانم سپرده‌ام، وارد شوند درحالیکه از مسائل کلان جشنواره غافل هستند. یعنی خود را درگیر جزئیات می‌کنند.

 

این هنرمند در ادامه این گفتگو خطاب به علی مرادخانی معاون هنری وزارت ارشاد گفت: من از آقای مرادخانی این توضیح را می‌خواهم چه ویژگی خاصی در آقای طاهری دیده بودند که ایشان را برای چنین جایگاه مهمی انتخاب کردند؟! آیا برای انتخاب آقای طاهری نظر سنجی کردند؟!

 

او مستقیما خطاب به مرادخانی ادامه داد: آقای مرادخانی! چه ویژگی خاصی در ایشان مشاهده کردید؟! لطفا جواب بدهید! کدام حضور موثر را در تئاتر داشتند؟! کدام حرکت یا موفقیت فرهنگی را در ایشان دیده بودید؟ ایشان چه برنامه‌ای را ارایه کرده بودند که برای مدیریت تئاتر انتخابشان کردید؟!

 

برومند خطاب به مرادخانی تاکید کرد: اگر صدای بچه‌های تئاتر در نمی‌آید، به خاطر احترامی است که برای دولت آقای روحانی قائل هستند و موقعیت ویژه امروز را رعایت می‌کنند، اما از این آرامش سوء استفاده نکنید! آتش زیر خاکستر است، بچه‌های تئاتر دندان روی جگر گذاشته‌اند و سکوت کرده‌اند اما دیگر جگرشان تکه تکه شد!

 

کارگردان «مربای شیرین» تاکید کرد: البته من حرف‌هایم را به آقای مرادخانی زده‌ام و منتظر تصمیم ایشان هستم و اگر همین الان جشنواره را ترک نمی‌کنم، به خاطر آبروی جشنواره و تعلق خاطرم به بچه‌های تئاتر است ولا غیر. چون گفتن ندارد، اما من یک ریال دستمزد از این جشنواره نمی‌خواهم و این کار را در راه تئاتر انجام می‌دهم؛ به خاطر خدا، رضایت خدا و رضایت مردم. اما اگر نتوانم رضایت خدا و مردم را جلب کنم و پیش وجدان خود ناراحت باشم، ادامه دادن آن به چه دردی می‌خورد؟! دیگر به هیچوجه حوصله مماشات ندارم.

 

او که قبلا این دیدگاه را رد کرده بود که با انتخابش به عنوان دبیر جشنواره تئاتر عروسکی مورد استفاده ابزاری قرار گرفته، این بار این موضوع را تایید کرد و گفت: امروز متوجه می‌شوم و احساس می‌کنم برداشت شما درست بود واقعا من الناز شاکردوست بودم و از من استفاده ابزاری شد!

 

برومند در ادامه گفتگویش با ایسنا با اشاره به حضورش در این یک برنامه تلویزیونی و نقد کیفیت آن یادآور شد: هنگام حضور در این برنامه با کمال حیرت دریافتم این برنامه نه تنها کوچکترین تناسبی با یک رویداد فرهنگی مانند جشنواره تئاتر عروسکی ندارد، بلکه سطح آن بسیار نازل‌، غیرفرهنگی و هنری بود و باعث شرم من شد.

 

او که پیش از این موافقت مدیران تلویزیون را برای همراهی با جشنواره بین‌المللی تئاتر عروسکی جلب کرده بود، اضافه کرد: خوشبختانه باعث افتخار من است سازمانی که سال‌ها با آن همکاری کرده‌ام، برایم احترام قائل است و به درخواست من برای پوشش خبری جشنواره تئاتر عروسکی جواب مثبت دادند.

 

برومند ادامه داد: مدیران تلویزیون نه تنها به این درخواست، جواب مثبت دادند بلکه امکانات بسیاری را برای پوشش خبری جشنواره در اختیار من گذاشتند. روز اول شهریور ماه به لطف آقای دارابی، ملاقاتی با آقای بخشی‌زاده رئیس شبکه دو داشتم و ایشان با گشاده رویی و با وجود مشکلات عدیده‌ای که به خاطر همزمانی جشنواره با آغاز به کار مدارس دارند، از در اختیار گذاشتن هیچ امکاناتی فروگذار نکردند و بهترین شرایط و امکانات را در اختیار من گذاشتند تا بتوانیم برای جشنواره پانزدهم تئاتر عروسکی پوشش خبری داشته باشیم.

 

این بازیگر و کارگردان تئاتر اضافه کرد: شاید این آغازی باشد برای همکاری‌های بیشتر بین نمایشگران عروسکی و تلویزیون به ویژه شبکه دو. آقای بخشی‌زاده این زمینه را فراهم کرده‌اند تا در صورت امکان، برخی از آثار جشنواره که مناسب باشند، برای پخش از شبکه دو ضبط شوند. این ماجرا فردای روزی اتفاق افتاد که در آن برنامه تلویزیونی حاضر شده بودم.

 

برومند افزود: مایه تاسف و تعجب است در شرایطی که از سوی شخص دوم رسانه ملی این امکان را برای دبیر جشنواره تئاتر عروسکی فراهم می‌کند و رسانه ملی را در خدمت جشنواره قرار می‌دهد، مدیر اداره کل هنرهای نمایشی مرا وادار می‌کنند در چنین برنامه نامناسبی شرکت کنم!

 

کارگردان مجموعه«خونه مادر بزرگه» خاطرنشان کرد: همکاران من در تلویزیون به ویژه مدیران محترم تلویزیون همه، با حساسیت‌های من درباره حضورم در برنامه‌های تلویزیونی آشنا هستند و سعی می‌کنند مرا به برنامه‌هایی دعوت کنند که با موقعیت فرهنگی‌ اجتماعی من همخوانی داشته باشد. اما یعنی مرکز هنرهای نمایشی موقعیت دبیر یکی از معتبرترین جشنواره‌هایش را این چنین نزول می‌دهد که به او پیشنهاد حضور در یکی از پیش پا افتاده‌ترین برنامه‌هایی را می‌دهد که در داخل کشور مخاطبی ندارد؟!

 

وی افزود: دیشب واقعا حالم بد بود خوشبختانه ملاقاتم با اقای بخشی‌زاده خیلی کمک کرد که احساس شرمم کاهش پیدا کند با این حال با آقای طاهری تماس گرفتم اما متاسفانه ایشان به بهانه اینکه جلسه دارد، مکالمه‌اش را با من نیمه کاره گذاشت و دیگر با من تماس نگرفت. متاسفانه آقای طاهری حتی به شکل مشهودی از رویارویی با من پرهیز می‌کند. اگر نمی‌خواهد من دبیر جشنواره‌اش باشد، شهامت داشته باشد و این موضوع را بگوید. 

 

تهدید وزیر ارتباطات به استیضاح در صورت افزایش پهنای باند

Posted: 27 Aug 2014 11:26 PM PDT

جرس: عضو کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با بيان اين موضوع که عده اي با افزايش سرعت اينترنت به دنبال کسب درآمدهاي کلان هستند، اظهار کرد: اگر روند موجود در وزارت ارتباطات ادامه پيدا کند، به دنبال استيضاح وزير خواهم بود.    

 

نصراله پژمان فر روز گذشته در گفت‌وگو با دانا، درخصوص اقدامات اخير وزارت ارتباطات براي افزايش پهناي باند و سرعت اينترنت اظهار کرد: مجلس در حال پيگيري موضوعات مطرح شده ازسوي وزارت ارتباطات است و امروز سوالاتي در اين خصوص از وزير ارتباطات پرسيده شد.

 

وي افزود: صبح امروز جلسه اي با حضور وزير ارتباطات در مجلس برگزار شد و تذکرات لازم به آقاي واعظي داده شد در صحن علني مجلس هم تذکراتي از طرف کميسيون فرهنگي و از سوي آقاي سالک به رييس جمهور داده شد.

 

عضو کميسيون فرهنگي مجلس خاطرنشان کرد: به هر حال ما با جديت جلوي اقدامات اخير وزير ارتباطات را مي گيريم و در صورتي که اشکالات از ناحيه وزارت ارتباطات برطرف نشود قطعا برخوردهاي لازم را خواهيم داشت؛ البته توضيحات آقاي واعظي در جلسه امروز کميسيون فرهنگي اصلاقانع کننده نبود و آقاي وزير توضيحات خارج از تکليف را بيان کرد. پژمان فر تصريح کرد: نبود پيوست فرهنگي در افزايش پهناي باند و خدمات نسل سوم و چهارم اولين اشکال وارد شده به اين اقدامات است؛ به طوري که بر اساس ماده دوم برنامه پنجم توسعه بايد اين اقدامات حتما پيوست فرهنگي داشته باشد.

 

وي در اين خصوص گفت: دومين ايرادي که به طرح وزارت ارتباطات وارد است اينکه طبق قوانين کشور تا زماني که شبکه ملي اينترنت کشور راه اندازي نشود، نبايد پهناي باند اينترنت کشور گسترش يابد؛ اما وزارت ارتباطات بدون توجه به اين موضوع در حال گسترش پهناي باند است.

 

نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي بيان کرد: صدماتي که در ارتباط با اين موضوع ايجاد مي شود، آسيب هايي که به مردم مي خورد و هزينه هايي که از مردم از بين مي رود، پشت صحنه اصلي افزايش سرعت در سياسي شدن اين قضيه که کميسيون فرهنگي به دنبال محدود کردن اينترنت است، گم شده است.

 

پژمان فر با بيان اينکه اينها يک فضاي سياسي است که پشت صحنه آن جريان هاي مافياي قدرت و ثروت وجود دارد و در اين ميان پول هايي به جيب برخي مي رود، تاکيد کرد: به زودي اين موارد را انتشار مي دهيم و اگر اين روند ادامه پيدا کند و وزير اصلاح روش نکند بنده پيگير استيضاح وزير در مجلس شوراي اسلامي خواهم بود.

 

حکم سه سال حبس رضا آقاخانی عضو شورای فعالان ملی- مذهبی تایید شد

Posted: 27 Aug 2014 11:26 PM PDT

 جرس: حکم حبس رضا آقا خانی عضو شورای فعالان ملی مذهبی از سوی شعبه ۳۴ دادگاه تجدید نظر استان تهران تایید شد.

 

به گزارش سایت ملی-مذهبی رضا آقا خانی پیش از این سوی دادگاه انقلاب به تحمل سه سال حبس به دلیل عضویت درآنچه که دادگاه ” گروهک غیر قانونی ملی مذهبی” نامیده و همچنین اجتماع و تبانی به قصد بر هم زدن امنیت ملی محکوم شده بود که این حکم از سوی دادگاه تجدید نظر تایید شده است.


آقا خانی تصویر حکم تایید شده را در صفحه فیس بوک خود قرار داده است. این حکم از سوی قاضی صلواتی صادر شده است.

 

شعبه ۳۴ دادگاه تجدید نظر رای قاضی صلواتی (۳ سال حبس ) برای پدرم را تایید کرد.‎

 

رضا آقا خانی فعال با سابقه ملی-مذهبی ایران خرداد ماه سال ۹۲ به مدت ۴۵ روز به صورت موقت بازداشت شده بود و از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به سه سال حبس محکوم شد.

 

این فعال سیاسی با سپردن وثیقه ۲۰۰ میلیونی از زندان آزاد شده بود.

 

آقاخانی که از فعالان سیاسی دهه شصت نیز محسوب می شود و در سابقه خود تحمل چندین سال حبس را در این سال ها دارد زمان صدور حکم بدوی در صفحه فیس بوک خود آورده بود :

 

“بالاخره شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب حکم بدوی را امروز ۵ بهمن به اینجانب ابلاغ کرد .

۳ سال حکم برای موارد اتهامی ذیل :

۱-عضویت در گروهک غیر قانونی و ضد امنیتی ملی مذهبی
۲-عضویت در شورای یاران رنگین کمانو مبلغ سه میلیون ریال جزای نقدی به اتهام داشتن تجهیزات ماهواره ای”
این اتهامات در شرایطی به این فعال سیاسی نسبت داده شده که طبق قوانین موجود عضویت در گروه های ذکر شده هیچ گونه منع قانونی ندارد.
شورای فعالان ملی-مذهبی در طول حیات خود همواره یکی از منتقدان رویکردهای سیاسی-امنیتی -اقتصادی و فرهنگی حاکمیت بوده و بارها بر انتخابات آزاد، اقتصاد شفاف، زدودن نگاه امنیتی در فرهنگ تاکید کرده و در مورد انحراف حاکمیت از اصول قانون اساسی هشدار داده است. 

 

پورمحمدی: قصه بابک زنجانی، قصه پر پیچ ‌و خمی است

Posted: 27 Aug 2014 11:26 PM PDT

تعبیر رانت ۶۵۰ میلیون یورویی ناروا و غلط است
 جرس:وزیر دادگستری توضیحاتی در زمینه استیضاح وزیر علوم، دولت الکترونیک، پرونده کرسنت، بابک زنجانی، رانت 650 میلیون یورویی و روغن پالم ارائه داد.  

 

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی با حضور در برنامه تلویزیونی شب آفتابی و با تبریک ولادت حضرت معصومه (س) درباره کابینه دولت جدید اظهار کرد: اصولگرایی جنبه حزبی ندارد و یک گفتمان و تفکر است و طیف گسترده‌ای از احزاب و گروه‌ها و تشکل‌ها را در برمی‌گیرد. دکتر روحانی نیز از موسسین و فعالان جامعه روحانیت مبارز بوده و اکنون هم هست و جامعه روحانیت مبارز نیز از گذشته تا به حال در کانون اصولگرایی کشور بوده است.

 

وی افزود: آقای روحانی به این نکته تأکید داشتند که کابینه مقتدر با گرایش‌ها و طیف‌های مختلفی داشته باشند. در حال حاضر نیز دولت جدید دارای کابینه بااعتدالی است و عمده دوستان در این کابینه مشی معتدلی دارند.

 

وزیر دادگستری با اشاره به این‌که در استیضاح وزیر علوم در مجلس حضور داشته است، گفت: من اعتقاد داشتم که انتقادات نمایندگان مجلس قابل بررسی است چرا که به نظرم آقای وزیر علوم انسان متدین و فهیمی بود و موضوع را قابل حل می‌دانستم.

 

پورمحمدی افزود: به نمایندگان مجلس توصیه کردم که الزاما نیازی به رأی مثبت به استیضاح وزیر علوم نیست و راهکار دیگری با هزینه کمتر وجود دارد ولی به هر حال سلیقه نمایندگان این بود که حقشان است و ما هم در برابر حق نمایندگان که درخواست از مردم‌سالاری است کاملا پایبندیم.

 

وزیر دادگستری با تبریک هفته دولت و درباره دولت الکترونیک اظهار کرد: طی یک سالی که از دولت جدید می‌گذرد گام‌های بسیار بلندی در تحقق دولت الکترونیک برداشته شد و به دست‌آوردهای مثبتی در این زمینه رسیدیم.

 

وی با تأکید بر این‌که به طور کلی انسان تمامی اظهارنامه‌های مالیاتی الکترونیکی شد، گفت: بالای 99 درصد مودیان دیگر به صورت دستی و کاغذی مطلبی برای سازمان مالیاتی کشور نمی‌فرستند و تمامی آنها به صورت ماشینی اظهارنامه‌های مالیاتی را فرستاده‌اند و طبق قانون بدهکاری خود را اعلام کرده‌اند. مودیان مالیاتی حدود 30-40 در صد بدهکاری خود را از طریق الکترونیکی داده اند و مابقی را به صورت اقساط پرداخت می‌کنند که این مراحل به صورت رایانه‌ای انجام می‌شود که باعث شده در وقت، هزینه و زمان آنها صرفه‌جویی شود.

 

پورمحمدی تأکید کرد: از ابتدای امسال تا کنون 49 درصد بر درآمد مالیاتی اضافه شده که این موضوع دستاورد بزرگی است.

 

وزیر دادگستری با بیان این‌که یکی از مسائل مهم کشور در واردات و صادرات، نظام گمرکی است ادامه داد: گمرک یکی از مبادی اصلی کنترل و تنمظیم اقتصاد کشور است اگر سیستم گمرکی ناسالم باشد نبض اقتصاد بد می‌زند و این موضوع یکی از مجاری فساد است.

 

وی با یادآوری این‌که با روش‌های سنتی نمی‌توان گمرک را اداره کرد، ادامه داد: ما نزدیک به 70 مبادی ورودی و خروجی گمرکی داریم که حدود 8 تا از آن مهم است و بقیه جزئی است. متأسفانه یکی از موضوعات مهم در کشورمان ورود و خروج کالا به صورت غیرمجاز در ایران و از طریق مبادی رسمی است که از طریق اظهارنامه‌های خلاف، زیرمیزی و... صورت می‌گیرد و عملا باعث کاهش درآمد گمرکی، طولانی شدن زمان ترخیص کالا و ناسالم بودن اجناس می‌شد.

 

پورمحمدی یادآور شد: از چند سال پیش گروه مطالعاتی سطح بالایی در دانشگاه تهران که کارهای نرم‌افزاری می‌کردند با گمرک قراردادی بسته‌اند و زمانی که من در سازمان بازرسی کشور بودم به این گروه کمک کردم اما مدیران و کارمندان سنتی این موارد را نمی‌پسندیدند ولی در دولت جدید با کمک دوستان سیستم جدید ایجاد شد و امروز 6 گمرک کشور تحت نظارت الکترونیک کامل است و از اظهارنامه‌های ورودی کالا گرفته تا بارگیری کالاها و ترخیص کالاها و... تماما الکترونیکی شده است.

 

وزیر دادگستری با تأکید بر این‌که زمان ترخیص کالا به یک چهارم کاهش پیدا کرده است، اظهار کرد: خوشبختانه در بخش‌های زیادی این امر محقق شده است و خود ترخیص‌کننده‌ها گواهی ارائه می دهند البته این کار تازه شروع شده اما مهم این است که حدود 73 درصد درآمد گمرکی بالا رفته و تمام پنهان‌کاری‌ها و اشتباهات در محاسبات سیستمی شده است. در واقع در دولت الکترونیک گام‌هایی که برداشته‌ایم بسیار محکم بوده است.

 

وی درباره پرونده کرسنت که وزارت دادگستری هم به موضوع ورود کرده است، گفت: زمانی که پرونده جنبه قضایی پیدا می‌کند یا در نهادهای بین‌المللی مطرح می‌شود ما به نحوی درگیر می‌شویم و بررسی این پرونده حتی در زمانی که من در سازمان بازرسی بودم، جزو اولویت‌های ما بود. در واقع بحث کرسنت داستان پیچیده‌ای است و مسائل متعددی دارد که باید حتما از حوزه سیاسی خارج شود.

 

پورمحمدی ادامه داد: متأسفانه گاهی اوقات بحث کرسنت‌ را در بگومگوهای سیاسی مطرح می‌کنند که به روند رسیدگی آن ضرر می‌زند. اگر اشتباه کوچکی در یک مقطعی رخ داده باید همه هوای همدیگر را داشته باشیم و اجازه ندهیم که منافع ملی‌مان از بین برود. اکنون که این پرونده در دیوان بین‌المللی مطرح شده گام اولیه‌ای است، بحث عدد، مبلغ و شرایط محکومیت مهم نیست بلکه گام اول برای تعیین تکلیف است و ما باید حواسمان جمع باشد.

 

وزیر دادگستری در بخش دیگری از این گفت‌گو بیان کرد: بدهی بابک زنجانی کاملا روشن است و حدود 2 میلیارد و 600 میلیون یورو است که پولی که وی در داخل کشور دارد جوابگوی این مبلغ نیست که حدودا به 2000 میلیارد تومان هم نمی‌رسد. بدهی کلی وی مبلغی در حدود 8600 میلیارد تومان است که کمتر از یک سوم این پول در داخل است و مابقی پول مشخص نیست در کجا است.

 

وی با بیان این که بابک زنجانی همکاری لازم را با ما نمی‌کند، گفت: این موضوع مشکلاتی را به وجود آورده البته عده‌ای هم از خارج از کشور اعلام آمادگی کرده‌اند که بدهی وی را می‌پردازند؛ بنابراین پرونده بابک زنجانی بسیار پیچیده است و ما باید حواسمان جمع باشد تا رودست نخوریم؛ چرا که شاید کسی نقشه‌های دیگری داشته باشد. به طور کلی ماجرا بسیار فنی است و مردم می‌گویند که این قصه، قصه پرپیچ و خمی است و تمامی قوای سه‌گانه در این زمینه بسیار خوب عمل می‌کنند.

 

وی درباره رانت 650 میلیون یورویی گفت: تعبیر رانت و عدد مطرح کردن تعبیر درستی نیست و غلط و ناروا است. این‌که بگوییم به فردی امتیازی در حدود 650 میلیون یورو داده شده و از آن عدد 3000 میلیارد تومان را دربیاوریم و در نهایت بگوییم که در دولت قبل 3000 میلیارد تومان وجود داشت در این دولت هم این مبلغ مطرح است، اصلا درست نیست. بنده معتقدم عده‌ای مشابه‌سازی می‌کنند و این ادعاهای ناروا را مطرح می‌کنند که بسیار زشت است.

 

پورمحمدی ادامه داد: دولت جدید متوجه شد که مواد غذایی نهاده‌های کشاورزی برای دامداری‌ها بسیار کم است و اعلام کرد که ذرت و سویا نیاز داریم و باید آن را وارد کشور کنیم. یکی از واردکننده‌ها اعلام کرد که می‌تواند این واردات را به کشور وارد کند که با زمان بسیار کمی هم کشتی‌هایی را در دریا خرید و بانک مرکزی با بانک خصوصی در این زمینه قرارداد مشارکتی می‌بندند و به این واردکننده می‌گوید که پول و دلار تضمین می‌شود شما فقط کالا را وارد کن؛ بنابراین نه دولت پول داده و نه خرید دولتی صورت گرفته بلکه فقط دولت اعلام کرده که بار این کشتی‌ها تخلیه شود که عملا باعث شد قیمت فرآورده‌های دامی و گوشتی در کشور پایین بیاید.

 

وزیر دادگستری تأکید کرد: بازی با عدد و این تعابیر که مطرح شده اصلا درست نیست البته سیاستمداران هم نباید فریب رقبای تجاری را بخورند و ما باید هوشمندانه برخورد کنیم.

 

وی درباره روغن پالم نیز گفت: باید تخلف احراز شود و در صورت احراز به دادگاه برود که پس از آن دادگاه تصمیمات لازم را می‌گیرد. در این زمینه وزارت بهداشت کنترل‌ها را جدی کرده و جلوی تولید و توزیع آن را می‌گیرد. البته باید کسی را که تخلف می‌کند به دادگاه معرفی کنیم و زمانی که فرد مجازات شد آن را معرفی کنیم. کنترل‌ها در این زمینه بسیار جدی شده است.

 

پورمحمدی در پایان با بیان این‌که اکنون فضای آرامی در کشور حاکم است، گفت: هم‌اکنون مناسبات بین‌المللی ما با وضع قابل قبول و قابل دفاعی پیش می‌رود و فضاسازی‌هایی که علیه نظام ما و جریان استکبار و صهیونیستی مطرح بود متوقف شده است و آسیب دیده‌اند چرا که ما هجوممان شدیدتر شده است. 

 

انتقاد آیت‌الله مظاهری از رواج غیبت، تهمت و دروغ به عنوان طرفداری از نظام

Posted: 27 Aug 2014 01:51 PM PDT

جرس: آیت الله حسین مظاهری رئیس حوزه علمیه اصفهان گفت: توجیه گناهان بخصوص توجیهات سیاسی و مبادرت به غیبت، تهمت و دروغ، به عنوان طرفداری از نظام جمهوری اسلامی و نظایر آن، به هیچ عنوان موجه، مشروع و پذیرفته نیست، بلکه گناه آن مضاعف است.

 

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیت الله مظاهری، این مرجع تقلید روز چهارشنبه در آیین شروع سال تحصلی جدید حوزه علمیه اصفهان، با ابراز نگرانی شدید از کوتاهی برخی طلاب در رعایت تقوا و تقیدات معنوی، وجود گناهانی نظیر غیبت، تهمت و شایعه در حوزه های علمیه را باعث آسیب شدید به کیان و تقدس حوزه های علمیه دانست.

 

وی با نکوهش شدید توجیه گناه، افزود: گناهانی نظیر غیبت، تهمت، دروغ و تخریب شخصیت دیگران بخصوص بزرگان، حتی اگر توسط تعداد اندکی از طلاب علوم دینی انجام شود، روح معنویت را از حوزه های علمیه سلب و آسیب جدی به این حوزه ها وارد می کند.

 

رئیس حوزه علمیه اصفهان تصریح کرد: نفوذ و رواج گناه در حوزه های علمیه، مانع اثرگذاری تبلیغ روحانیت است و نظر لطف حضرت ولی عصر (عج) از حوزه و مدرسه ای که در آن گناهانی نظیر غیبت و تهمت و شایعه رایج شود، برداشته خواهد شد.

 

وی افزود: از نظر قرآن کریم، رسالت مبلغان دین که در جایگاه انبیای الهی به ایفای وظیفه می پردازند، ارزشمندترین رسالت هاست و به همین سبب، وظیفه و مسئولیت آنان نیز بسیار سنگین و خطیر است.

 

آیت الله مظاهری، توفیق اشتغال به طلبگی را نعمت بزرگ و توفیقی عظیم برای طلاب جدیدالورود به حوزه های علمیه دانست و افزود: مبلغان متقی که منزلت بی نظیر خود را درک می کنند، حاضر نیستند توفیق تبلیغ دین و ترویج معارف تشیع را با تعلقات مادی و دنیوی معاوضه کنند.

 

وی با تحلیل شرایط حاکم بر دنیای اسلام در زمان حاضر، وضعیت تشیع را بسیار حساس ارزیابی کرد و افزود: در شرایطی که بدخواهان اسلام و تشیع، با ایجاد و تقویت گروه های تکفیری نظیر داعش، در صدد براندازی اسلام و تشیع هستند، ضرورت اهتمام به فراگیری علوم دینی و تلاش برای تبلیغ دین اسلام و ترویج تشیع، بیش از گذشته آشکار می شود.

 

رئیس حوزه علمیه اصفهان، ضرورت برخورداری از نیت خالص در همه امور بخصوص در امر خطیر طلبگی و تبلیغ دین را یادآور شد و گفت: اگر طلبه علوم دینی از ورود به حوزه علمیه، هدفی جز تبلیغ دین و ترویج تشیع نداشته باشد و در این راه، با جدیت و خالصانه، تلاش و کوشش کند، خداوند متعال وعده داده است که به نیت خالص او جامه عمل پوشانده و او را در راه این هدف بزرگ و در این راه پرفراز و نشیب، موفق و پیروز گرداند.

 

وی با بازگویی گوشه هایی از مجاهدت و زحمات علما و فقهای بزرگ قرون گذشته، اثرگذاری بزرگان دین و نیل ایشان به نتیجه مطلوب را ناشی از خلوص نیت آنان دانست.

 

وی اظهار کرد: صرف نظر از شاگردان خاص ائمه طاهرین (س) و مجاهدت ایشان، سیری در سیره علما و فقهای بزرگ، حاکی از آن است؛ آنان در حالی که از نظر مالی و از نظر اجتماعی همواره در تنگناهای گوناگون و شدید بوده اند، ولی به سبب روحیه اخلاص و نیات الهی، توانسته اند در تبلیغ دین، بسیار اثرگذار و آثار گرانقدری برای عالم اسلام و تشیع، از خود به یادگار گذارند.

 

آیت الله مظاهری افزود: اگرچه در شرایط کنونی، زندگی و معیشت طلاب علوم دینی و خانواده های آنان به سبب مسائل و مشکلات اقتصادی، سخت است و بسیاری از آنان در مضیقه مالی هستند، اما اگر جایگاه خود را به درستی بشناسند و بتوانند با نیت خالص به تحصیل علم و تقوا بپردازند، همه سختی ها و مشقت ها برای آنان، آسان می شود و راه ارزشمند علما و فقهای گذشته توسط آنان ادامه خواهد یافت.

 

وی با ابراز نگرانی از افت علم در حوزه های علمیه، تلاش بی وقفه و کوشش مداوم در تحصیل علم را برای طلاب امری ضروری دانست و گفت: موفقیت در امر خطیر طلبگی، نیازمند تلاش و مجاهدت مداوم و کوشش بی وقفه است و طلاب باید بیشترین اهمیت و اولویت را برای تحصیل علم و کار علمی قائل شوند تا بتوانند افت علم در حوزه های علمیه را جبران کنند.

 

رییس حوزه علمیه اصفهان اضافه کرد: علما و بزرگان دین بر اثر فعالیت مداوم علمی و تلاش شبانه روزی در تحصیل علم، به جایگاه مناسب علمی دست یافتند و به تجربه اثبات شده است که استعداد ویژه، نبوغ خاص و تیزهوشی، در مقایسه با تاثیر کار و تلاش بی وقفه، تاثیر چندانی در موفقیت افراد ندارد.

 

آیت الله مظاهری تقوا را عامل اساسی برای موفقیت و رستگاری طلاب علوم دینی دانست و تاکید کرد: روحانیون و طلاب علوم دینی باید توجه داشته باشند که بدون مراعات تقوای کنترل کننده و قبل از حاکم کردن روح خداترسی و خشیت در عمق جان خود، به جایگاه مطلوب نخواهند رسید.

 

وی افزود: طلاب و روحانیون علاوه بر رعایت تقوای الهی و به خصوص اجتناب از گناه، باید سرمشق جامعه، اطرافیان و خانواده باشند و رعایت تقوا را بصورت عملی به دیگران بیاموزند.

 

رئیس حوزه علمیه اصفهان، اقدامات و برنامه ریزی های مرکز مدیریت این حوزه و مراکز و دستگاه های علمی، پژوهشی و خدماتی وابسته به آن را مثبت و موثر ارزیابی و از تلاش های مدیر حوزه علمیه اصفهان آیت الله « سید یوسف طباطبایی نژاد» و سایر مسوولان این حوزه علمیه، قدردانی کرد.

نقش وزارت اطلاعات دولت روحانی در احضار و تهدید فعالان مدنی

Posted: 27 Aug 2014 01:07 PM PDT

جرس: گزارشها از نقش وزارت اطلاعات دولت حسن روحانی در تهدید برخی فعالان مدنی و سیاسی و تلاش برای اعتراف گیری از آنها حکایت دارد.

 

به گزارش کلمه، در اولین سالگرد فعالیت دولت یازدهم و در حالی که حسن روحانی رئیس جمهوری با شعار باز کردن فضای سیاسی، حاکم کردن تدبیر و بازگرداندن امید توانست رای اکثریت مردم را به خود جلب کند، گروهی از فعالان سبز و اصلاح طلب از سوی ماموران وزارت اطلاعات مورد تهدید قرار گرفته اند.

 

این فعالان مدنی و سیاسی که هویت آنها نزد کلمه محفوظ است، با آنکه از حامیان روحانی در انتخابات ۹۲ و حتی فعالان ستادهای حامی وی بوده اند و هنوز هم در فعالیت های خود به حمایت و تقویت دولت می پردازند، در پایان اولین سال فعالیت دولت جدید از سوی بازوی امنیتی دولت زیر فشار قرار گرفته اند تا به اتهامات واهی اعتراف کنند و یا به همکاری با نیروهای امنیتی تن دهند.

 

بر اساس گزارش منابع کلمه، ماموران امنیتی نه تنها به شیوه دوران سابق در اماکن عمومی به تعقیب و تهدید علنی این فعالان پرداخته اند، بلکه در موارد متعددی آنها را به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات احضار کرده و مورد بازجویی قرار داده اند.

 

اطلاع رسانی درباره حادثه پنجشنبه سیاه بند ۳۵۰ اوین، اعتراض به بازداشت خبرنگاران، ارتباط با رسانه های اصلاح طلب و فعالیت در شبکه های اجتماعی مجازی از جمله اتهاماتی بوده که در بازجویی ها به احضارشدگان وارد شده است.

 

بازجویی های این فعالان، شدید و همراه با تهدیدهای غیر عادی بوده و از جمله به برخی از آنها گفته شده که اگر نزدیکان و حتی خانواده خود را از این احضارها مطلع کنند، باید منتظر عواقب غیر قابل پیش بینی، بازداشت های ناگهانی و حکم های طولانی مدت باشند.

 

در موارد دیگری نیز احضارهای این فعالان مدنی و سیاسی، با تماس با خانواده درجه یک ایشان و تهدید آنها برای پذیرش اتهامات و اعتراف خلاف واقع از سوی احضارشدگان همراه بوده است.

 

به نظر می رسد که با وجود گذشت یک سال از استقرار دولت روحانی، هنوز وزیر اطلاعات وی نتوانسته بر مهمترین تشکیلات امنیتی کشور مسلط شود و رفتارهایی از ماموران این وزارتخانه دیده می شود که فراتر از خودسری های شخصی و باندی است و نوع جدیدی از سرکوب تحت لوای دولت تدبیر و امید را تداعی می کند.

 

این در حالی است که مسئولیت این مجموعه با دولت است و در حالی که در دوره احمدی نژاد بیشترین تخلفات و سوء استفاده ها از وزارت اطلاعات صورت گرفت، از دولت حسن روحانی انتظار می رود برای توقف بی قانونی ها و برخوردهای امنیتی با فضای سیاسی، اقدام عاجل و درخوری انجام دهد.

یک پهباد اسرائیلی دیگر هم ساقط شد

Posted: 27 Aug 2014 01:07 PM PDT

جرس: منابع خبری عصر روز چهارشنبه از سقوط یک فروند هواپیما جاسوسی بدون سرنشین رژیم صهیونیستی از نوع ˈهرمسˈ در بغداد پایتخت عراق خبر دادند.

 

به گزارش ایرنا، این منابع اعلام کردند، این پهپاد اسرائیل به هنگام انجام عملیات جاسوسی و اطلاعاتی در نزدیکی فرودگاه بغداد سقوط کرده است.

شبکه تلویزیونی المیادین با اشاره به سقوط این هواپیمای جاسوسی رژیم اسراییل اعلام کرد تیمی از اعضای سفارت امریکادر عراق با حضور سریع در محل سقوط این هواپیمای ، بقایای این پهپاد جمع آوری کرده اند.

خاطر نشان می شود، یک فروند هواپیمای بدون سرنشین اسراییل روز شنبه هفته جاری نیز توسط نیروی هوا-فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آسمان ایران سرنگون شد.

۷۲۹ استاد دانشگاه خواستار ادامه راه فرجی دانا در وزارت علوم شدند

Posted: 27 Aug 2014 01:07 PM PDT

جرس: در پی استیضاح و برکناری وزیر علوم و در ادامه اعلام حمایت جامعه دانشگاهیان از وی، بیش از هفتصد تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه های سراسر کشور با امضای بیانیه ای از عملکرد علی فرجی دانا در دوره کوتاه وزارتش تقدیر کردند و خواستار ادامه راه وی توسط سرپرست و وزیر بعدی شدند.

 

به گزارش جرس، امضا کنندگان این بیانیه از محمد علی نجفی، سرپرست موقت آن وزارتخانه خواسته اند تا "با پیگیری قاطع برنامه های آقای دکتر فرجی دانا تمامی تلاش خود برای زدودن آثار و نتایج سیاستهای غیر قانونی، غیر عادلانه و غیر علمی دولتهای نهم و دهم و در راس آنها بورسیه های غیر قانونی را بکار بسته، اقدامات درخشان ایشان برای افزایش مشارکت دانشگاهیان در تعیین سرنوشت دانشگاهها و در راس آنها چگونگی تعیین روسای دانشگاهها را ادامه داده و با اصلاح و تغییر رویه های مندرج در آیین نامه های مربوطه زمینه های رشد و توسعه کیفی آموزش و پژوهش را در دانشگاههای کشور فراهم نماید."

 

متن کامل این بیانیه و اسامی امضا کنندگان آن به شرح زیر است:

 

جناب آقای دکتر محمد علی نجفی سرپرست وزارت علوم

بدینوسیله ضمن تشکر از جناب آقای دکتر فرجی دانا بواسطه عملکرد درخشان در مدت کوتاه وزارت، و دفاع عالمانه و اخلاق مدارانه از کیان دانشگاه در مقابل حملات ظالمانه و ابراز خوشوقتی از انتصاب جنابعالی، ما اساتید دانشگاه همچون ریاست محترم جمهور از جنابعالی انتظار داریم با پیگیری قاطع برنامه های آقای دکتر فرجی دانا تمامی تلاش خود برای زدودن آثار و نتایج سیاستهای غیر قانونی، غیر عادلانه و غیر علمی دولتهای نهم و دهم و در راس آنها بورسیه های غیر قانونی را بکار بسته، اقدامات درخشان ایشان برای افزایش مشارکت دانشگاهیان در تعیین سرنوشت دانشگاهها و در راس آنها چگونگی تعیین روسای دانشگاهها را ادامه داده و با اصلاح و تغییر رویه های مندرج در آیین نامه های مربوطه زمینه های رشد و توسعه کیفی آموزش و پژوهش را در دانشگاههای کشور فراهم نمایید. یقین بدانید جنابعالی در این مسیر از حمایت قاطع اکثریت دانشگاهیان کشور برخوردار خواهید بود.

 

امضا کنندگان:

۱٫ فوزیه مقدمی ، دانشگاه ابهر
۲٫ ابوالفضل عزیزیان ، دانشگاه اردکان
۳٫ علی فتح زاده ، دانشگاه اردکان
۴٫ آرش ثباتیان ، دانشگاه ارومیه
۵٫ عارف مردانی کرانی ، دانشگاه ارومیه
۶٫ کریم مردانی ، دانشگاه ارومیه
۷٫ مرتضی بهرام ، دانشگاه ارومیه
۸٫ ناصر آق ، دانشگاه ارومیه
۹٫ حجت احمدی ، دانشگاه ارومیه
۱۰٫ محمد نقی آذرمنش ، دانشگاه ارومیه
۱۱٫ مرتضی خلیلیان ، دانشگاه ارومیه
۱۲٫ محمد عموزاده مهدیرجی ، دانشگاه اصفهان
۱۳٫ سعیده کتابی ، دانشگاه اصفهان
۱۴٫ شاقول ، دانشگاه اصفهان
۱۵٫ محمد جواد صافیان ، دانشگاه اصفهان
۱۶٫ ابراهیم افشار ، دانشگاه اصفهان
۱۷٫ حسین لقمانی خوزینی ، دانشگاه اصفهان
۱۸٫ محمد عموزاده ، دانشگاه اصفهان
۱۹٫ مرتضی دهقان نژاد ، دانشگاه اصفهان
۲۰٫ نرگس گنجی ، دانشگاه اصفهان
۲۱٫ نصر ا… ایرانپناه ، دانشگاه اصفهان
۲۲٫ یوسف شاقول ، دانشگاه اصفهان
۲۳٫ علی اکبر احسانپور ، دانشگاه اصفهان
۲۴٫ زهره خسروی ، دانشگاه الزهرا
۲۵٫ مرضیه موسوی ، دانشگاه الزهرا
۲۶٫ فاطمه بزازان ، دانشگاه الزهرا
۲۷٫ علیرضا احمدی ، دانشگاه الزهراء
۲۸٫ فریبا سیدان ، دانشگاه الزهراء
۲۹٫ روشنک بازدار ، دانشگاه ایلام
۳۰٫ محمد نقدی ، دانشگاه ایلام
۳۱٫ مهرشاد براری ، دانشگاه ایلام
۳۲٫ روح اله غلامی ، دانشگاه ایلام
۳۳٫ علی سایه میری ، دانشگاه ایلام
۳۴٫ هدایتعلی ورهرام ، دانشگاه ایلام
۳۵٫ مهدی صیدی ، دانشگاه ایلام
۳۶٫ بیژن عبدالکریمی ، دانشگاه آزاد واحد تهران شمال
۳۷٫ حمیدرضا خاتمی ، دانشگاه آزاد کرج
۳۸٫ علی سالمی گلعذانی ، دانشگاه آزاد واحد کرج
۳۹٫ سعید مقیمی ، دانشگاه آزاد واحد کرج
۴۰٫ علیرضا مصدقی حقیقی ، دانشگاه بندرعباس
۴۱٫ حسینعلی ترکمانی ، دانشگاه بوعلی سینا
۴۲٫ غلامحسین مجذوبی ، دانشگاه بوعلی سینا
۴۳٫ حسن ساری خانی ، دانشگاه بوعلی سینا
۴۴٫ حسن مرادی ، دانشگاه بوعلی سینا
۴۵٫ داود نعمت الهی ، دانشگاه بوعلی سینا
۴۶٫ رحمن سیفی ، دانشگاه بوعلی سینا
۴۷٫ فرامرز میرزایی ، دانشگاه بوعلی سینا
۴۸٫ فرشاد دشتی ، دانشگاه بوعلی سینا
۴۹٫ محسن جلالی ، دانشگاه بوعلی سینا
۵۰٫ مهدی بیات ، دانشگاه بوعلی سینا
۵۱٫ پویا زمانی ، دانشگاه بوعلی سینا
۵۲٫ محمود نیلی ، دانشگاه بوعلی سینا
۵۳٫ علی علوی نیا ، دانشگاه بوعلی سینا همدان
۵۴٫ علی مهرآبادی ، دانشگاه بوعلی سینا
۵۵٫ محمدرضا آقاابراهیمی ، دانشگاه بیرجند
۵۶٫ حمیدرضا قربانی ، دانشگاه بیرجند
۵۷٫ حمیدرضا نجفی ، دانشگاه بیرجند
۵۸٫ سعید ایل بیگی ، دانشگاه بیرجند
۵۹٫ سیدیوسف احمدی بروغنی ، دانشگاه بیرجند
۶۰٫ عباس آسیابانها ، دانشگاه بین المللی امام خمینی
۶۱٫ مسعود رجبی ، دانشگاه بین المللی امام خمینی
۶۲٫ مسعود محبی ، دانشگاه بین المللی امام خمینی
۶۳٫ بیژن ملکی ، دانشگاه بین المللی امام خمینی
۶۴٫ مسعود رجبی ، دانشگاه بین المللی امام خمینی ( ره )
۶۵٫ منیژه گله داری ، دانشگاه بین المللی امام خمینی
۶۶٫ فاضلی ، دانشگاه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
۶۷٫ مهدی نکومنش ، دانشگاه پ‍وهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران
۶۸٫ صدیقه شادکام ، دانشگاه پیا م نور
۶۹٫ فاطمه جعفرنیا ، دانشگاه پیام نور
۷۰٫ احسان اله عظیمیان ، دانشگاه پیام نور
۷۱٫ اسفندیار فرج وند ، دانشگاه پیام نور
۷۲٫ اصغر پیکرآراء فتیده ، دانشگاه پیام نور
۷۳٫ اکبر رضایی ، دانشگاه پیام نور
۷۴٫ تیمور تنها ، دانشگاه پیام نور
۷۵٫ حسن الوداری ، دانشگاه پیام نور
۷۶٫ رسول عربخانی ، دانشگاه پیام نور
۷۷٫ سمیه جهان تیغ ، دانشگاه پیام نور
۷۸٫ سهراب عسگری ، دانشگاه پیام نور
۷۹٫ سید موسی طباطبایی ، دانشگاه پیام نور
۸۰٫ سیدمحمود حسینی امیری ، دانشگاه پیام نور
۸۱٫ صدیقه اسلامی ، دانشگاه پیام نور
۸۲٫ فاطمه جعفرنیا ، دانشگاه پیام نور
۸۳٫ فرامرز سهیلی ، دانشگاه پیام نور
۸۴٫ لطفعلی سقط فروش ، دانشگاه پیام نور
۸۵٫ مجید حلیمی خلیل آباد ، دانشگاه پیام نور
۸۶٫ مرجان ادیب ، دانشگاه پیام نور
۸۷٫ میر مجید اتقانی ، دانشگاه پیام نور
۸۸٫ وحید معینی ، دانشگاه پیام نور
۸۹٫ عبدالرسول دیانی ، دانشگاه پیام نور
۹۰٫ کامران جباری ، دانشگاه پیام نور
۹۱٫ ابراهیم امینی ، دانشگاه پیام نور
۹۲٫ احمد رستگار ، دانشگاه پیام نور
۹۳٫ افسر روحی ، دانشگاه پیام نور
۹۴٫ اکرم حمیدیان ، دانشگاه پیام نور
۹۵٫ امامعلی عاشری ، دانشگاه پیام نور
۹۶٫ آمنه عباسی ، دانشگاه پیام نور
۹۷٫ بهروز قرنی آرانی ، دانشگاه پیام نور
۹۸٫ بهمن طاهرخانی ، دانشگاه پیام نور
۹۹٫ حسین طالبی ، دانشگاه پیام نور
۱۰۰٫ حمیدرضا شیبانی ، دانشگاه پیام نور
۱۰۱٫ رحمت میرزایی ، دانشگاه پیام نور
۱۰۲٫ رضا شجیع ، دانشگاه پیام نور
۱۰۳٫ سارا پوینده ، دانشگاه پیام نور
۱۰۴٫ سعید کیان پور ، دانشگاه پیام نور
۱۰۵٫ سعید مجدی عرب ، دانشگاه پیام نور
۱۰۶٫ سمیه نوری نژاد ، دانشگاه پیام نور
۱۰۷٫ سید جلال طباطبائی ، دانشگاه پیام نور
۱۰۸٫ سید مجید عزیزی ، دانشگاه پیام نور
۱۰۹٫ سیدامجد ثمره هاشمی ، دانشگاه پیام نور
۱۱۰٫ سیده آمنه میرباقری رودباری ، دانشگاه پیام نور
۱۱۱٫ سیمین منصوری ، دانشگاه پیام نور
۱۱۲٫ عبدالرسول دیانی ، دانشگاه پیام نور
۱۱۳٫ عبدالعلی منصف ، دانشگاه پیام نور
۱۱۴٫ علی اصغر کدیور ، دانشگاه پیام نور
۱۱۵٫ علی توسلی ، دانشگاه پیام نور
۱۱۶٫ علیرضا بنایی ، دانشگاه پیام نور
۱۱۷٫ علیرضا پاک گوهر ، دانشگاه پیام نور
۱۱۸٫ فاطمه حجابی ، دانشگاه پیام نور
۱۱۹٫ کوروش رشیدی ، دانشگاه پیام نور
۱۲۰٫ مجید ایرانپور ، دانشگاه پیام نور
۱۲۱٫ مجید جاوری ، دانشگاه پیام نور
۱۲۲٫ محبوبه روزبهانی ، دانشگاه پیام نور
۱۲۳٫ محمدحسن منصوری ، دانشگاه پیام نور
۱۲۴٫ مراد راهداری ، دانشگاه پیام نور
۱۲۵٫ مریم شایسته فر ، دانشگاه پیام نور
۱۲۶٫ مهدی یدالهی ، دانشگاه پیام نور
۱۲۷٫ میترا آرمان ، دانشگاه پیام نور
۱۲۸٫ نازنین کریمزاده ، دانشگاه پیام نور
۱۲۹٫ نوذر نظری ، دانشگاه پیام نور
۱۳۰٫ ناصر مومنی ، دانشگاه پیام نور
۱۳۱٫ رضا غیاثی ، دانشگاه پیام نور- مرکز گناباد
۱۳۲٫ رضا گلبداغی ، دانشگاه پیام نور-همدان
۱۳۳٫ حمزه دانشمندی ، دانشگاه پیام نور
۱۳۴٫ علیرضا محدثی زرندی ، دانشگاه پیام نور
۱۳۵٫ روح الله آخوندیروشناوند ، دانشگاه پیام نور
۱۳۶٫ سوسن آقاجانبگلو ، دانشگاه پیام نور
۱۳۷٫ سیده مریم سرمدی ، دانشگاه پیام نور
۱۳۸٫ علیرضا اقبالی ، دانشگاه پیام نور
۱۳۹٫ محسن کوهی نصرآبادی ، دانشگاه پیام نور
۱۴۰٫ هماافراز ، دانشگاه پیام نور
۱۴۱٫ سید علی رضوی ابراهیمی ، دانشگاه پیام نور – سازمان مرکزی
۱۴۲٫ صفیه صوفیان ، دانشگاه پیام نور اراک
۱۴۳٫ اباذر عباسی ، دانشگاه پیام نور اردبیل
۱۴۴٫ امیر لقمان ، دانشگاه پیام نور استان اصفهان
۱۴۵٫ مهدی یوسفی صادقلو ، دانشگاه پیام نور استان البرز
۱۴۶٫ حسینعلی قجری ، دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری
۱۴۷٫ محمد رضا جلالی ، دانشگاه پیام نور اصفهان
۱۴۸٫ هوشمند عطایی ، دانشگاه پیام نور اصفهان
۱۴۹٫ ایوب زینالی ، دانشگاه پیام نور بندر عباس
۱۵۰٫ اسحاق جلالیان ، دانشگاه پیام نور بوشهر
۱۵۱٫ محمدرضا بحرانی ، دانشگاه پیام نور بوشهر
۱۵۲٫ مهدی اختیاروکالتی ، دانشگاه پیام نور تبریز
۱۵۳٫ علی محمد پشت دار ، دانشگاه پیام نور تهران جنوب
۱۵۴٫ راضیه اعتصامی پور ، دانشگاه پیام نور جهرم
۱۵۵٫ جواد ایزدی ، دانشگاه پیام نور داراب
۱۵۶٫ احمد وکیلی ارکی ، دانشگاه پیام نور سبزوار
۱۵۷٫ روح الله آل شیخ ، دانشگاه پیام نور فریمان
۱۵۸٫ فاطمه خوش اقبال قرابایی ، دانشگاه پیام نور قشم
۱۵۹٫ حامد خاتمی پور ، دانشگاه پیام نور کاشمر
۱۶۰٫ محمد ایمانیان ، دانشگاه پیام نور کاشمر
۱۶۱٫ نریمان برازی ، دانشگاه پیام نور کرمانشاه
۱۶۲٫ عباس زند عباس آبادی ، دانشگاه پیام نور گرگان
۱۶۳٫ عباس نیک آبادی ، دانشگاه پیام نور لرستان
۱۶۴٫ محسن افتاده ، دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان
۱۶۵٫ اکبر بشیری ، دانشگاه پیام نور مرکز بروجرد
۱۶۶٫ مسعود عبدی ، دانشگاه پیام نور مرکز بناب
۱۶۷٫ لیلا قربانی قهفرخی ، دانشگاه پیام نور مرکز بندرعباس
۱۶۸٫ محمدکریم حجازی ، دانشگاه پیام نور مرکز بهار
۱۶۹٫ صدیقه کامران هکانی ، دانشگاه پیام نور مرکز جهرم
۱۷۰٫ سولماز احمدی باروق ، دانشگاه پیام نور مرکز زنجان
۱۷۱٫ علی قاسم پور دهاقانی ، دانشگاه پیام نور مرکز شهرضا
۱۷۲٫ رحمت سلطانی ، دانشگاه پیام نور مرکز شیراز
۱۷۳٫ علی منظم ، دانشگاه پیام نور مرکز کاشمر
۱۷۴٫ حمید محدشیری ، دانشگاه پیام نور مرکز کرمان
۱۷۵٫ شهرام احمدی ، دانشگاه پیام نور مرکز گچساران
۱۷۶٫ علش حجتی شرق ، دانشگاه پیام نور مرکز نیشابور
۱۷۷٫ حسین رحیمی ، دانشگاه پیام نور مشهد
۱۷۸٫ حسین رحیمی ، دانشگاه پیام نور مشهد
۱۷۹٫ زهرا خاکساری ، دانشگاه پیام نور هرمزگان
۱۸۰٫ اسکندر شیرازی ، دانشگاه پیام نور هشترود
۱۸۱٫ صفی الله صفایی ، دانشگاه پیام نور همدان
۱۸۲٫ ایوب انصاری ، دانشگاه پیام نور یاسوج
۱۸۳٫ ایرج دلفانی ، دانشگاه پیام نور یزد
۱۸۴٫ محمد حسن دشتی خویدکی ، دانشگاه پیام نور یزد
۱۸۵٫ جهانگیر بیابانی ، دانشگاه پیام نورتهران
۱۸۶٫ محسن لعل علیزاده ، دانشگاه پیام نورخراسان رضوی-درگز
۱۸۷٫ رضامظفری ، دانشگاه پیام نورگیلان
۱۸۸٫ سیما پیغمبرى ، دانشگاه پیام نور
۱۸۹٫ محمدحسن نصیرى ، دانشگاه پیام نور
۱۹۰٫ امیرحسین ماحوزى ، دانشگاه پیام نور
۱۹۱٫ حمید سعیدیان ، دانشگاه پیام نور
۱۹۲٫ سید علی مظهری ، دانشگاه پیام نور
۱۹۳٫ علی اصغر ، دانشگاه پیام نور
۱۹۴٫ مجید صفاری نیا ، دانشگاه پیام نور
۱۹۵٫ محمدجواد حضوری ، دانشگاه پیام نور
۱۹۶٫ دکتر رسول مقصودپور ، دانشگاه پیام نور
۱۹۷٫ احمد نعمت الهی ، دانشگاه تبریز
۱۹۸٫ حسن پورمحمود ، دانشگاه تبریز
۱۹۹٫ فاروق امین مظفری ، دانشگاه تبریز
۲۰۰٫ علی قربان زاده مقدم ، دانشگاه تحصیلات تکمیلی در علوم پایه زنجان
۲۰۱٫ فرشید محمدرفیعی ، دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان
۲۰۲٫ داریوش افضلی ، دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان
۲۰۳٫ فهیمه شجاعی ، دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان
۲۰۴٫ محسن کمپانی زارع ، دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه – زنجان
۲۰۵٫ حسین رجبی ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۰۶٫ حمید آقا علی نژاد ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۰۷٫ سعید بزرگ بیگدلی ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۰۸٫ کیومرث مظاهری ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۰۹٫ محمد جواد منعم ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۱۰٫ محمدهادی خوش تقاضا ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۱۱٫ مهدی رزاقی کاشانی ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۱۲٫ برات قبادیان ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۱۳٫ حمید رضا مومنی ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۱۴٫ سید محمد حسن مصطفوی ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۱۵٫ عبد الرضا رکن الدین ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۱۶٫ عبدالرضا رکن الدین ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۱۷٫ علی اکبر پورفتح اله ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۱۸٫ علی طیبی ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۱۹٫ کامران گشتاسبی ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۲۰٫ لیدا مقدم بنائم ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۲۱٫ محسن محمدزاده درودی ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۲۲٫ مسعود شمس بخش ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۲۳٫ مینور لمیعیان ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۲۴٫ نوراله احمدی ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۲۵٫ شهریار شیروانی مقدّم ، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی
۲۲۶٫ بهزاد قدیری دهکردی ، دانشگاه تربیت مدرس
۲۲۷٫ سید ابراهیم عمرانی ، دانشگاه تهران
۲۲۸٫ محمد حسن پنجه شاهی ، دانشگاه تهران
۲۲۹٫ احمد حاجی نژاد ، دانشگاه تهران
۲۳۰٫ افسانه صدر ، دانشگاه تهران
۲۳۱٫ امیر مانیان ، دانشگاه تهران
۲۳۲٫ جهانگیر کرمی ، دانشگاه تهران
۲۳۳٫ حسن صالحی فتح آبادی ، دانشگاه تهران
۲۳۴٫ حیدر رمضانی تبار ، دانشگاه تهران
۲۳۵٫ داود شریفی ، دانشگاه تهران
۲۳۶٫ سعید حشمتی منش ، دانشگاه تهران
۲۳۷٫ سهیل محمدی ، دانشگاه تهران
۲۳۸٫ سید محمدعلی بنی هاشمی ، دانشگاه تهران
۲۳۹٫ علی اصغر خدایاری ، دانشگاه تهران
۲۴۰٫ علی درزی ، دانشگاه تهران
۲۴۱٫ غلامرضا اکرمی ، دانشگاه تهران
۲۴۲٫ قادر فرجی ، دانشگاه تهران
۲۴۳٫ گودرز صادقی هشجین ، دانشگاه تهران
۲۴۴٫ مجید علی زاده ، دانشگاه تهران
۲۴۵٫ مجید نبی بیدهندی ، دانشگاه تهران
۲۴۶٫ مجیدمرادی ، دانشگاه تهران
۲۴۷٫ محرم دولتشاهی پیروز ، دانشگاه تهران
۲۴۸٫ محمد حسن رحیمیان ، دانشگاه تهران
۲۴۹٫ محمد خدایاری فرد ، دانشگاه تهران
۲۵۰٫ محمد رضا ذاکرزاده ، دانشگاه تهران
۲۵۱٫ محمد علی میرزابیگی ، دانشگاه تهران
۲۵۲٫ محمد فاروق حسینی ، دانشگاه تهران
۲۵۳٫ محمد محجوب ، دانشگاه تهران
۲۵۴٫ محمد نوری زنوز ، دانشگاه تهران
۲۵۵٫ محمود صارمی ، دانشگاه تهران
۲۵۶٫ مسعود تابش ، دانشگاه تهران
۲۵۷٫ مسعود مهجور شفیعی ، دانشگاه تهران
۲۵۸٫ مهرداد مدیرصانعی ، دانشگاه تهران
۲۵۹٫ یونس مستوفی ، دانشگاه تهران
۲۶۰٫ تقی شامخی ، دانشگاه تهران
۲۶۱٫ الهه کولایی ، دانشگاه تهران
۲۶۲٫ آرین قلی پور ، دانشگاه تهران
۲۶۳٫ آژیده مقدم ، دانشگاه تهران
۲۶۴٫ بنفشه زهرایی ، دانشگاه تهران
۲۶۵٫ بهزاد مشیری ، دانشگاه تهران
۲۶۶٫ جلال بختیاری ، دانشگاه تهران
۲۶۷٫ حمید سلطانیان زاده ، دانشگاه تهران
۲۶۸٫ حمیده معرفت ، دانشگاه تهران
۲۶۹٫ داریوش مظاهری ، دانشگاه تهران
۲۷۰٫ داود کریمی ، دانشگاه تهران
۲۷۱٫ رضا غیاثی ، دانشگاه تهران
۲۷۲٫ سعید حبیبا ، دانشگاه تهران
۲۷۳٫ سید سعید میرزرگر ، دانشگاه تهران
۲۷۴٫ سید کمال الدین ستاره دان ، دانشگاه تهران
۲۷۵٫ سید مصطفی پیغمبری ، دانشگاه تهران
۲۷۶٫ سیدمهدی زهرائی ، دانشگاه تهران
۲۷۷٫ شهره فاطمی ، دانشگاه تهران
۲۷۸٫ عباس بحرودی ، دانشگاه تهران
۲۷۹٫ عباس علی گایینی ، دانشگاه تهران
۲۸۰٫ عباسعلی خدادادی ، دانشگاه تهران
۲۸۱٫ علی افضلی کوشا ، دانشگاه تهران
۲۸۲٫ علی مرادی ، دانشگاه تهران
۲۸۳٫ علی معینی ، دانشگاه تهران
۲۸۴٫ غلامعلی حسین زاده ، دانشگاه تهران
۲۸۵٫ گایینی ، دانشگاه تهران
۲۸۶٫ محمد شکرچی ، دانشگاه تهران
۲۸۷٫ محمد طاهری ، دانشگاه تهران
۲۸۸٫ محمد مرادی شهربابک ، دانشگاه تهران
۲۸۹٫ محمدرضا احمدی ، دانشگاه تهران
۲۹۰٫ محمدرضا رسایی ، دانشگاه تهران
۲۹۱٫ محمود ذوقی ، دانشگاه تهران
۲۹۲٫ مسعود رهگذر ، دانشگاه تهران
۲۹۳٫ مهدی رجبی هامانه ، دانشگاه تهران
۲۹۴٫ مهرداد نظریها ، دانشگاه تهران
۲۹۵٫ علی محقر ، دانشگاه تهران
۲۹۶٫ محمدرضا حاتمی ، دانشگاه تهران
۲۹۷٫ حامد شکوری گنجوی ، دانشگاه تهران
۲۹۸٫ سعید امیرحاجلو ، دانشگاه جیرفت
۲۹۹٫ سیامک میرمعصومی ، دانشگاه چاه بهار
۳۰۰٫ حسین قدرتی ، دانشگاه حکیم سبزواری
۳۰۱٫ روح اله قیصری ، دانشگاه خلیج فارس
۳۰۲٫ امیر عباس ایزدپناه ، دانشگاه خلیج فارس
۳۰۳٫ احمد شیرزادی ، دانشگاه خلیج فارس
۳۰۴٫ عبدالمجید مصلح ، دانشگاه خلیج فارس
۳۰۵٫ عبدالمجید مصلح ، دانشگاه خلیج فارس
۳۰۶٫ منیژه بحرینی زاده ، دانشگاه خلیج فارس
۳۰۷٫ رضا آذین ، دانشگاه خلیج فارس
۳۰۸٫ سعید کریمی جعفربیگلو ، دانشگاه خلیج فارس
۳۰۹٫ طاهر یزدان پناه ، دانشگاه خلیج فارس
۳۱۰٫ علی پاکیزه ، دانشگاه خلیج فارس
۳۱۱٫ علیرضا عطائی ، دانشگاه خلیج فارس
۳۱۲٫ محمود افشاری ، دانشگاه خلیج فارس
۳۱۳٫ مهرداد کاروان جهرمی ، دانشگاه خلیج فارس
۳۱۴٫ حسین اسکندری ، دانشگاه خلیج فارس
۳۱۵٫ علیرضا حسنی نژاد ، دانشگاه خلیج فارس
۳۱۶٫ محمود نفیسی بهابادی ، دانشگاه خلیج فارس
۳۱۷٫ مژگان مقرب ، دانشگاه خلیج فارس
۳۱۸٫ سعید رسولی ، دانشگاه خلیج فارس بوشهر
۳۱۹٫ ابراهیم حیدری ، دانشگاه خلیج فارس
۳۲۰٫ سعید طهماسبی ، دانشگاه خلیج فارس
۳۲۱٫ فرزین کلانتری ، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
۳۲۲٫ مهرداد کازرونی ، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
۳۲۳٫ کریم عباس زاده ، دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
۳۲۴٫ مانی فتحعلی ، دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
۳۲۵٫ حمید رضا ریاحی بختیاری ، دانشگاه خوارزمی
۳۲۶٫ حمیدرضا جمالی مهموئی ، دانشگاه خوارزمی
۳۲۷٫ داریوش علیمحمدی ، دانشگاه خوارزمی
۳۲۸٫ یزدان منصوریان ، دانشگاه خوارزمی
۳۲۹٫ پروین رستمی ، دانشگاه خوارزمی
۳۳۰٫ مجید علی عسگری ، دانشگاه خوارزمی
۳۳۱٫ خلیل رضایی ، دانشگاه خوارزمی تهران
۳۳۲٫ محمد حسین مشهدی زاده ، دانشگاه خوارزمی تهران
۳۳۳٫ جواد لآلى ، دانشگاه خوارزمى
۳۳۴٫ دکتر محمد حسن زاده ، دانشگاه دامپزشکی تهران
۳۳۵٫ لی قشقایی ، دانشگاه دامپزشکی رازی
۳۳۶٫ محمد رضا ضرابی ، دانشگاه دامغان
۳۳۷٫ عباس هراتی مختاری ، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار
۳۳۸٫ وحید اکملی ، دانشگاه رازی کرمانشاه
۳۳۹٫ منصور غنیان ، دانشگاه رامین خوزستان
۳۴۰٫ رقیه همتی ، دانشگاه زنجان
۳۴۱٫ محرم اسلامی ، دانشگاه زنجان
۳۴۲٫ محمد ابراهیم فولادوند ، دانشگاه زنجان
۳۴۳٫ فریبرز خسروی ، دانشگاه سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران
۳۴۴٫ فرهاد براتی ، دانشگاه سلمان فارسی کازرون
۳۴۵٫ علی اصغر مریدی فریمانی ، دانشگاه سیستان و بلوچستان
۳۴۶٫ علیرضا آقائی ، دانشگاه سیستان و بلوچستان
۳۴۷٫ مریم شعبانزاده ، دانشگاه سیستان و بلوچستان
۳۴۸٫ مهری رجائی ، دانشگاه سیستان و بلوچستان
۳۴۹٫ داود صارمی ، دانشگاه سیستان و بلوچستان
۳۵۰٫ ولی مهدی نژاد ، دانشگاه سیستان و بلوچستان
۳۵۱٫ محمدرضا قاسمی ، دانشگاه سیستان و بلوچستان
۳۵۲٫ بابک سیف ، دانشگاه شاهد
۳۵۳٫ رحیمه مهدی زاده ، دانشگاه شاهرود
۳۵۴٫ رضا اندام ، دانشگاه شاهرود
۳۵۵٫ هادی جعفری ، دانشگاه شاهرود
۳۵۶٫ احمد ابریشم چی ، دانشگاه شریف
۳۵۷٫ فرهاد اردلان ، دانشگاه شریف
۳۵۸٫ محمد رضا ا جتهادی ، دانشگاه شریف
۳۵۹٫ بیژن ظهوری زنگنه ، دانشگاه شریف
۳۶۰٫ حمید والایی شریف ، دانشگاه شهرری
۳۶۱٫ آرش دقیقی ، دانشگاه شهرکرد
۳۶۲٫ جهانگیرصفری ، دانشگاه شهرکرد
۳۶۳٫ سیدعطاءالله سینائی ، دانشگاه شهرکرد
۳۶۴٫ غلامرضا رضایی زاده ، دانشگاه شهرکرد
۳۶۵٫ مرتضی حسینی نژاد ، دانشگاه شهرکرد
۳۶۶٫ نها افتخاری ، دانشگاه شهرکرد
۳۶۷٫ صمد تقی پور بروجنی ، دانشگاه شهرکرد
۳۶۸٫ فایز رییسی ، دانشگاه شهرکرد
۳۶۹٫ محمدرضا اصلانی ، دانشگاه شهرکرد
۳۷۰٫ مهران عربی ، دانشگاه شهرکرد
۳۷۱٫ دکتر سید حسن طباطبائی ، دانشگاه شهرکرد
۳۷۲٫ بهزاد قربانی ، دانشگاه شهرکرد
۳۷۳٫ علی مصطفوی ، دانشگاه شهید باهنر کرمان
۳۷۴٫ حمید شریفی ، دانشگاه شهید باهنر کرمان
۳۷۵٫ حمید شریفی ، دانشگاه شهید باهنر کرمان
۳۷۶٫ محمد مهدی علومی ، دانشگاه شهید باهنر کرمان
۳۷۷٫ فرح ترکمنی اذر ، دانشگاه شهید بهشتی
۳۷۸٫ محسن زین العابدینی ، دانشگاه شهید بهشتی
۳۷۹٫ مهران باقری ، دانشگاه شهید بهشتی تهران
۳۸۰٫ محسن صنیعی ، دانشگاه شهید چمران
۳۸۱٫ حسین الهام پور ، دانشگاه شهید چمران
۳۸۲٫ سید عزیز آرمن ، دانشگاه شهید چمران
۳۸۳٫ سید رضا فاطمی ، دانشگاه شهید چمران
۳۸۴٫ ابراهیم حاجی دولو ، دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۸۵٫ پروانه ولوی ، دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۸۶٫ حسین حمیدی نجات ، دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۸۷٫ سید محمود کاشفی پور ، دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۸۸٫ عبدالرحمن راسخ ، دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۸۹٫ محمد اسماعیل خراسانی فردوانی ، دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۹۰٫ محمد حسین راضی جلالی ، دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۹۱٫ مهدی قمشی ، دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۹۲٫ حسن دادخواه ، دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۹۳٫ حسن فروغی ، دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۹۴٫ شاپور مرادی ، دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۹۵٫ عبدالحسین فرج پهلو ، دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۹۶٫ عبداله پارسا ، دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۹۷٫ علی رضا قدردان ، دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۹۸٫ علی رضا قدردان مشهدی ، دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۹۹٫ لطف ا.. خواجه پور ، دانشگاه شهید چمران اهواز
۴۰۰٫ محمد کوتی ، دانشگاه شهید چمران اهواز
۴۰۱٫ ایران داودی ، دانشگاه شهید چمران اهواز
۴۰۲٫ ولی الله شجاع پوریان ، دانشگاه شهید چمران اهواز
۴۰۳٫ افشین کازرونی ، دانشگاه شهید رجایی
۴۰۴٫ کامران مبینی ، دانشگاه شهید رجایی
۴۰۵٫ رضا ابراهیم پور ، دانشگاه شهید رجایی
۴۰۶٫ غلا محسن پایگانه ، دانشگاه شهید رجایی
۴۰۷٫ فریده حمیدی ، دانشگاه شهید رجایی
۴۰۸٫ امیر حسین براتی ، دانشگاه شهید رجایی
۴۰۹٫ محمد حسن یزدی زاده ، دانشگاه شهید رجایی
۴۱۰٫ امیر چناری ، دانشگاه شهید بهشتی
۴۱۱٫ زهرا گویا ، دانشگاه شهید بهشتی
۴۱۲٫ محمد رضا پرهیزگار ، دانشگاه شیراز
۴۱۳٫ ابراهیم فرجاه ، دانشگاه شیراز
۴۱۴٫ احمد رضا سلطانی ، دانشگاه شیراز
۴۱۵٫ اکبر کارگربیده ، دانشگاه شیراز
۴۱۶٫ بهروز نیک احوال ، دانشگاه شیراز
۴۱۷٫ حمیدرضا پروار ، دانشگاه شیراز
۴۱۸٫ رحمان صحراگرد ، دانشگاه شیراز
۴۱۹٫ سراج الدین کاتبی ، دانشگاه شیراز
۴۲۰٫ سید علی اکبر صفوی ، دانشگاه شیراز
۴۲۱٫ سید محمدعلی زمردیان ، دانشگاه شیراز
۴۲۲٫ سید مهدی نصیری ، دانشگاه شیراز
۴۲۳٫ صابر صادقی ، دانشگاه شیراز
۴۲۴٫ عبدالعزیز عبدالهی ، دانشگاه شیراز
۴۲۵٫ عزیزاله جمشیدی ، دانشگاه شیراز
۴۲۶٫ غلامحسین ارجائی ، دانشگاه شیراز
۴۲۷٫ کاووس خورشیدیان ، دانشگاه شیراز
۴۲۸٫ محمد جواد عابدینی ، دانشگاه شیراز
۴۲۹٫ محمد زارعی ، دانشگاه شیراز
۴۳۰٫ محمد هادی اسکندری ، دانشگاه شیراز
۴۳۱٫ محمدرحیم احمدی ، دانشگاه شیراز
۴۳۲٫ محمدهادی اکبری ، دانشگاه شیراز
۴۳۳٫ مسعود حسینچاری ، دانشگاه شیراز
۴۳۴٫ مهدی رئوفت ، دانشگاه شیراز
۴۳۵٫ مهرداد فرید ، دانشگاه شیراز
۴۳۶٫ سید محسن تقوی ، دانشگاه شیراز
۴۳۷٫ اکبرکرمی ، دانشگاه شیراز
۴۳۸٫ حبیب.. عبیری ، دانشگاه شیراز
۴۳۹٫ حسین غدیری ، دانشگاه شیراز
۴۴۰٫ حمید شریفی ، دانشگاه شیراز
۴۴۱٫ شاهرخ محمدبیگی ، دانشگاه شیراز
۴۴۲٫ عبدالرضا پاکشیر ، دانشگاه شیراز
۴۴۳٫ فرهاد دریانوش ، دانشگاه شیراز
۴۴۴٫ مجتبی واعظی ، دانشگاه شیراز
۴۴۵٫ مجید چهارده چریک ، دانشگاه شیراز
۴۴۶٫ محمد جعفر بحرانی ، دانشگاه شیراز
۴۴۷٫ محمد حسین دهقانی ، دانشگاه شیراز
۴۴۸٫ محمد رضا نیکو ، دانشگاه شیراز
۴۴۹٫ محمد سعید احراری خوافی ، دانشگاه شیراز
۴۵۰٫ محمد عباس زاده ، دانشگاه شیراز
۴۵۱٫ محمود بحرانی ، دانشگاه شیراز
۴۵۲٫ محمود یعقوبی ، دانشگاه شیراز
۴۵۳٫ مرتضی لطیفیان ، دانشگاه شیراز
۴۵۴٫ مریم شفیعی ، دانشگاه شیراز
۴۵۵٫ نوذر سامانی ، دانشگاه شیراز
۴۵۶٫ مرتضی خوشخوی ، دانشگاه شیراز
۴۵۷٫ بهرام جوکار ، دانشگاه شیراز
۴۵۸٫ عبدالله درخشنده ، دانشگاه شیراز
۴۵۹٫ عبدالرحمان دادوند ، دانشگاه صنعتی ارومیه
۴۶۰٫ امیدوار فرهادیان ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۶۱٫ امیرمظفر امینی ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۶۲٫ امین الله معصومی ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۶۳٫ بهروز ارباب شیرانی ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۶۴٫ سعید سلطانی ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۶۵٫ سید جمال الدین خواجه الدین ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۶۶٫ سید حسن قاضی عسکر ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۶۷٫ سید مسعود سیدی ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۶۸٫ صفیه محمودی ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۶۹٫ علی اکبر عالم رجبی ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۷۰٫ فرهنگ لران ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۷۱٫ کیوان اصغری ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۷۲٫ محمد علی گلعذار ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۷۳٫ محمود اشرفی زاده ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۷۴٫ محمودرضا همامی ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۷۵٫ مرتضی صادقی ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۷۶٫ مسعود بهار ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۷۷٫ ناصر ملاوردی ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۷۸٫ افضلی مهر ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۷۹٫ آقا فخر میرلوحی ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۸۰٫ بهزاد نیرومند ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۸۱٫ جعفر قیصری ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۸۲٫ حمیدرضا کارشناس ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۸۳٫ عبدالرضا کبیری سامانی ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۸۴٫ علی دادخواه ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۸۵٫ علی نصیرپور ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۸۶٫ علی نیکبخت ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۸۷٫ محمد مرشد ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۸۸٫ محمد مهدی سعادتپور ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۸۹٫ مهدی بیجاری ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۹۰٫ مهدی رنجبر ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۹۱٫ مهدی کشمیری ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۹۲٫ ناصر همدمی ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۴۹۳٫ بابک بنکدارپور ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۴۹۴٫ سید جمشید موسوی ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۴۹۵٫ فاطمه داداشیان ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۴۹۶٫ احمد فهیمی فر ، دانشگاه صنعتی امیر کبیر
۴۹۷٫ دکتر اسماعیل خرم ، دانشگاه صنعتی امیر کبیر
۴۹۸٫ عباس عباسی ، دانشگاه صنعتی امیر کبیر
۴۹۹٫ علی فلاح ، دانشگاه صنعتی امیر کبیر
۵۰۰٫ منوچهر فدوی ، دانشگاه صنعتی امیر کبیر
۵۰۱٫ ایرج ستاریفر ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۵۰۲٫ همایون کتیبه ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۵۰۳٫ زهرا شریعتی نیا ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۵۰۴٫ سید حسین امیرشاهی ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۵۰۵٫ محمدحسین نمازی قدیم ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۵۰۶٫ مهدی راستی ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۵۰۷٫ ابوالقاسم نقاش ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۵۰۸٫ بهروز بیدآباد ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۵۰۹٫ علیرضا خسروی ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۵۱۰٫ کوروش بهزادیان ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۵۱۱٫ محمد جواد کتابداری ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۵۱۲٫ محمد رحمانی ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۵۱۳٫ مجتبی مظفری ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۵۱۴٫ حسین نازک دست ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۵۱۵٫ مجتبی میرسلیم ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۵۱۶٫ ناصر بروجردیان ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۵۱۷٫ سعید ایرانی ، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
۵۱۸٫ امیرعلی نیکخواه ، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
۵۱۹٫ رضا ابراهیمی ، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
۵۲۰٫ نصرت ا… گرانپایه ، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
۵۲۱٫ علیرضا مقدم فر ، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
۵۲۲٫ سیروس شفیعی ، دانشگاه صنعتی سهند
۵۲۳٫ مصطفی رضائی ، دانشگاه صنعتی سهند
۵۲۴٫ میرکریم رضوی آقجه ، دانشگاه صنعتی سهند
۵۲۵٫ بشیر بهجت ، دانشگاه صنعتی سهند
۵۲۶٫ حسن خوش قلب ، دانشگاه صنعتی شاهرود
۵۲۷٫ محمود تابنده ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۲۸٫ حسن شوندی ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۲۹٫ حسین افشین ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۳۰٫ رسول حجی ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۳۱٫ علیرضا برقعی ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۳۲٫ غلامعباس پارسافر ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۳۳٫ محمد حسین علوی ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۳۴٫ محمد سعید سعیدی ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۳۵٫ محمدباقر شمس الهی ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۳۶٫ مرتضی امینی ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۳۷٫ میرمصدق جمالی ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۳۸٫ ناصر سلماسی ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۳۹٫ وحید کریمی پور ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۴۰٫ شهرام خزایی ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۴۱٫ شهره کسائی ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۴۲٫ عبدالله لنگری ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۴۳٫ علیرضا حجی ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۴۴٫ محسن تفضلی ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۴۵٫ ناصر ورهرام ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۴۶٫ هاشم محلوجی ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۴۷٫ مصطفی سهراب پور ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۴۸٫ محمد قدسی ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۴۹٫ سهراب راهوار ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۵۰٫ مصطفی اصفهانی‌ زاده ، دانشگاه صنعتی‌ شریف
۵۵۱٫ فرزام فرهمند ، دانشگاه صنعتی شریف
۵۵۲٫ محمد جواد دهقانی ، دانشگاه صنعتی شیراز
۵۵۳٫ محمد نوید سلطانی راد ، دانشگاه صنعتی شیراز
۵۵۴٫ مهدی اردستانی ، دانشگاه صنعتی قم
۵۵۵٫ ایمان شکیباپور ، دانشگاه صنعتی مشهد
۵۵۶٫ علی اصغر قریشی ، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
۵۵۷٫ عبدالحمید گرجی ، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
۵۵۸٫ محسن شاکری ، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
۵۵۹٫ مرتضی نقی پور ، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
۵۶۰٫ محمد هادی پاشائی ، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
۵۶۱٫ صمد قاسمی ، دانشگاه صنعتی همدان
۵۶۲٫ دکتر حسن میرزابزرگ ، دانشگاه صنعتى خواجه نصیرالدین طوسى
۵۶۳٫ حسام الدین ارفعى ، دانشگاه صنعتى شریف
۵۶۴٫ علیرضا بهرامپور ، دانشگاه صنعتى شریف
۵۶۵٫ علی اسحق بیگی ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۵۶۶٫ محمدرضا چمنی ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۵۶۷٫ محمدرضااحسانی ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۵۶۸٫ محمدعلی ادریس ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۵۶۹٫ منصور حقیقت ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۵۷۰٫ نادر فتحیان پور ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۵۷۱٫ حمید رضا ظهوری زنگنه ، دانشگاه صنعتی اصفهان
۵۷۲٫ فرهنگ هنرور ، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
۵۷۳٫ اصغر نصر ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۵۷۴٫ پروین قائم مقامی ، دانشگاه علم و صنعت
۵۷۵٫ سید حجت سبز پوشان ، دانشگاه علم و صنعت
۵۷۶٫ عباس افشار ، دانشگاه علم و صنعت
۵۷۷٫ علی اله وردی ، دانشگاه علم و صنعت
۵۷۸٫ علیرضا میرحبیبی ، دانشگاه علم و صنعت
۵۷۹٫ محمد باقر قائمی ، دانشگاه علم و صنعت
۵۸۰٫ محمد هادی افشار ، دانشگاه علم و صنعت
۵۸۱٫ شهرام خیراندیش ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۵۸۲٫ علیرضا جلیلیان ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۵۸۳٫ محمد فرخی ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۵۸۴٫ مهدی دیواندری ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۵۸۵٫ نوراله کثیری ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۵۸۶٫ احمد اخلاصی ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۵۸۷٫ باقر ذهبیون ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۵۸۸٫ حسین حیدری ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۵۸۹٫ حسین غیاثیان ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۵۹۰٫ حسین قهرمانی ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۵۹۱٫ داود عرب خابوری ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۵۹۲٫ سید سعید فاضل ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۵۹۳٫ سید محمد شهرتاش ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۵۹۴٫ شهرآرا افشار ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۵۹۵٫ علیرضا خاوندی ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۵۹۶٫ علیرضا محمد شهری ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۵۹۷٫ فرامرز جوانرودی ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۵۹۸٫ فرزانه فیضی ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۵۹۹٫ فریدون امینی ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۶۰۰٫ محمود فتحی ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۶۰۱٫ سیدباقر حسینی ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۶۰۲٫ حسین غیاثیان ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۶۰۳٫ عباس قاهری ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۶۰۴٫ فرهاد گلستانى فرد ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۶۰۵٫ کریم محمدی ، دانشگاه علم و صنعت ایران
۶۰۶٫ تورج محمدی ، دانشگاه علم وصنعت
۶۰۷٫ سید محمد رضا میلانی حسینی ، دانشگاه علم وصنعت
۶۰۸٫ عباس علی فرداد ، دانشگاه علم وصنعت ایران
۶۰۹٫ سیدجواد ازهری ، دانشگاه علم وصنعت ایران
۶۱۰٫ حسین عربی ، دانشگاه علم وصنعت ایران
۶۱۱٫ سید جواد امامی ، دانشگاه علم وصنعت ایران
۶۱۲٫ عباس یزدانفر ، دانشگاه علم وصنعت ایران
۶۱۳٫ محمد رضا دهقانی ، دانشگاه علم وصنعت ایران
۶۱۴٫ مرتضی قارونی نیک ، دانشگاه علم وصنعت ایران
۶۱۵٫ مهدی اسماعیل زاده ، دانشگاه علم وصنعت ایران
۶۱۶٫ بهزاد مهکی ، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
۶۱۷٫ حبیب الله پیمان ، دانشگاه علوم پزشکی تهران
۶۱۸٫ علی مصطفایی ، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
۶۱۹٫ سید محمد حسینی نصر ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
۶۲۰٫ زهره سپهری شاملو ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۲۱٫ تقی ابراهیمی سالاری ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۲۲٫ جواد عباسی ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۲۳٫ حسین انصاری ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۲۴٫ عبدالله همتی گلیان ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۲۵٫ علی یوسفی ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۲۶٫ حسن حاجی کاظمی ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۲۷٫ رحمت الله فتاحی ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۲۸٫ سیدرضا عطارزاده حسینی ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۲۹٫ عبدالله همتی گلیان ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۳۰٫ عبدالله همتی گلیان ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۳۱٫ کورش چاویدان ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۳۲٫ محسن کهرم ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۳۳٫ محمد تقی ایمان پور ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۳۴٫ محمد رضا نصیری ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۳۵٫ محمد کافی ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۳۶٫ محمدتقی دستورانی ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۳۷٫ محمدرضا باسامی ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۳۸٫ مهدی پورافشاری چنار ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۳۹٫ اکبر شاهسوند ، دانشگاه فردوسی مشهد
۶۴۰٫ عباس اناری نژاد ، دانشگاه فرهنگیان (فارس)
۶۴۱٫ رادمرز حسینی ، دانشگاه فسا
۶۴۲٫ محمد مهدی مقیمی ، دانشگاه فسا
۶۴۳٫ امیر خادم حسینی ، دانشگاه فسا
۶۴۴٫ رادمرز حسینی ، دانشگاه فسا
۶۴۵٫ محسن اژدری ، دانشگاه فسا
۶۴۶٫ دکتر محمد علی صنیعی منفرد ، دانشگاه فنی مهندسی الزهرا(س)
۶۴۷٫ جعفر نکونام ، دانشگاه قم
۶۴۸٫ منصور ابراهیمی ، دانشگاه قم
۶۴۹٫ سبزواری ، دانشگاه کاشان
۶۵۰٫ سید عباس طاهر ، دانشگاه کاشان
۶۵۱٫ سید علی بنی طباء بیذگلی ، دانشگاه کاشان
۶۵۲٫ فرهاد زمانی ، دانشگاه کاشان
۶۵۳٫ محمود نیکوفرد ، دانشگاه کاشان
۶۵۴٫ حسین حیدری ، دانشگاه کاشان
۶۵۵٫ محمود اکبری ، دانشگاه کاشان
۶۵۶٫ رضا فلا حتی ، دانشگاه کاشان
۶۵۷٫ علی مختاری ، دانشگاه گلستان
۶۵۸٫ فرشید فرجی ، دانشگاه گنبد کاووس
۶۵۹٫ داود احمدی دستجردی ، دانشگاه گیلان
۶۶۰٫ نادر زالی ، دانشگاه گیلان
۶۶۱٫ جعفر بی آزار ، دانشگاه گیلان
۶۶۲٫ رضا پرستش ، دانشگاه گیلان
۶۶۳٫ کامله نصیری پیربازاری ، دانشگاه گیلان
۶۶۴٫ مرضیه شمس یوسفی ، دانشگاه گیلان
۶۶۵٫ نادر زالی ، دانشگاه گیلان
۶۶۶٫ کریم ثابت رفتار ، دانشگاه گیلان
۶۶۷٫ منصور دریزه ، دانشگاه گیلان
۶۶۸٫ یوسف حمیداوغلی ، دانشگاه گیلان
۶۶۹٫ رضا ندیمی ، دانشگاه مازندران
۶۷۰٫ علی اصغر حسینی ، دانشگاه مازندران
۶۷۱٫ قدسیه رضوانیان ، دانشگاه مازندران
۶۷۲٫ کوروش نوذری ، دانشگاه مازندران
۶۷۳٫ سمانه کوشا ، دانشگاه ماهدشت
۶۷۴٫ امید سفالیان ، دانشگاه محقق اردبیلی
۶۷۵٫ حسین سلیمانی ، دانشگاه مرکز نیشابور
۶۷۶٫ محمد مهدی اثنی عشری اصفهانی ، دانشگاه مرکز تحقیقات مخابرات ایران
۶۷۷٫ فاطمه پاسبان ، دانشگاه موسسه پژوهش های اقتصاد کشاورزی ، برنامه ریزی و توسعه روستایی
۶۷۸٫ مقصود فراستخواه ، دانشگاه مؤسسه پژوهش وبرنامه ریزی آموزش عالی
۶۷۹٫ سید محمود ربیعی ، دانشگاه نوشیروانی بابل
۶۸۰٫ فریبا چمنی ، دانشگاه هرمزگان
۶۸۱٫ رضا احمدی ، دانشگاه هرمزگان
۶۸۲٫ محسن صفائی ، دانشگاه هرمزگان
۶۸۳٫ رمضانعلی نقی زاده ، دانشگاه همدان
۶۸۴٫ علیرضا عسکری چاوردی ، دانشگاه هنر شیراز
۶۸۵٫ امین صالحی ، دانشگاه یاسوج
۶۸۶٫ امین موسائی ، دانشگاه یاسوج
۶۸۷٫ پوریا امیدوار ، دانشگاه یاسوج
۶۸۸٫ بهروز رحمانی ، دانشگاه یاسوج
۶۸۹٫ علی طیبی ، دانشگاه یاسوج
۶۹۰٫ قاسم رضایی ، دانشگاه یاسوج
۶۹۱٫ قوام ملتفت ، دانشگاه یاسوج
۶۹۲٫ مختار خواجوی ، دانشگاه یاسوج
۶۹۳٫ یونس شکاری ، دانشگاه یاسوج
۶۹۴٫ ﺍﺑﺮﺍﻫﯿﻢ ادهمی ، دانشگاه یاسوج
۶۹۵٫ احسان ممتحن ، دانشگاه یاسوج
۶۹۶٫ پیام فیاض ، دانشگاه یاسوج
۶۹۷٫ حمیدرضا اولیایی ، دانشگاه یاسوج
۶۹۸٫ رضا امیری فهلیانی ، دانشگاه یاسوج
۶۹۹٫ رقیه ذوالفقاری ، دانشگاه یاسوج
۷۰۰٫ سیامک پارسایی ، دانشگاه یاسوج
۷۰۱٫ غلامرضا زنده‌بودی ، دانشگاه یاسوج
۷۰۲٫ محمد پروین نیا ، دانشگاه یاسوج
۷۰۳٫ محمد صدقی ، دانشگاه یاسوج
۷۰۴٫ محمد عبدالهی ، دانشگاه یاسوج
۷۰۵٫ محمدحسین بازیار ، دانشگاه یاسوج
۷۰۶٫ محمدرضا بحرینی بهزادی ، دانشگاه یاسوج
۷۰۷٫ مسعود دهداری ، دانشگاه یاسوج
۷۰۸٫ مهر اورنگ قائدی ، دانشگاه یاسوج
۷۰۹٫ هجیر کریمی ، دانشگاه یاسوج
۷۱۰٫ محمد علی کریمی زارچی ، دانشگاه یزد
۷۱۱٫ حسین اکبرزاده ، دانشگاه یزد
۷۱۲٫ سعید علیخانی ، دانشگاه یزد
۷۱۳٫ سید محمد انوریه ، دانشگاه یزد
۷۱۴٫ شایسته دادفرنیا ، دانشگاه یزد
۷۱۵٫ غلامرضا بردبار ، دانشگاه یزد
۷۱۶٫ مرتضی امیدیان ، دانشگاه یزد
۷۱۷٫ سید نظام الدین مکیان ، دانشگاه یزد
۷۱۸٫ سید کاظم علوی لنگرودی ، دانشگاه یزد
۷۱۹٫ سیدعلیرضا افشانی ، دانشگاه یزد
۷۲۰٫ سیدمحمدتقی المدرسی ، دانشگاه یزد
۷۲۱٫ علی دولتی ، دانشگاه یزد
۷۲۲٫ غلامعلی مظفری ، دانشگاه یزد
۷۲۳٫ کاظم برزگر بفرویی ، دانشگاه یزد
۷۲۴٫ کاظم مندگاری ، دانشگاه یزد
۷۲۵٫ گلپر نصری ، دانشگاه یزد
۷۲۶٫ محمد اسلامی کلانتری ، دانشگاه یزد
۷۲۷٫ محمود نادری ، دانشگاه یزد
۷۲۸٫ بمانعلی دهقان منگابادی ، دانشگاه یزد
۷۲۹٫ ولی درهمی ، دانشگاه یزد