جنبش راه سبز - خبرنامه

جنبش راه سبز - خبرنامه


فرياد مرگ بر موسوی و كروبی در صحن علنی مجلس

Posted: 15 Feb 2011 08:07 AM PST

تظاهرات 25 بهمن در شهر وین

Posted: 15 Feb 2011 08:04 AM PST

مسئولین دادستانی از لیست ۱۵۰۰ نفره از بازداشت شدگان ٢۵ بهمن ماه خبر دادند

Posted: 15 Feb 2011 07:28 AM PST

جرس: با گذشت چند ساعت از تجمع خانواده‌های افراد دستگیر شده در جریان تجمع روز دوشنبه ٢۵ بهمن ماه، لیستی مرکب از ۱۵۰۰ نام از سوی مسئولان دادسرا خوانده و اعلام شد تمامی بازداشت‌شدگان به زندان اوین منتقل شده‌اند.


به گزارش کمیته گزارش گران حقوق بشر، صبح امروز، سه شنبه ۲۶ بهمن ماه، بازداشت‌شدگان تجمع روز گذشته در تهران، به دادگاه انقلاب واقع در خیابان معلم انتقال یافته و برای آنان پرونده تشکیل شده است. این در حالی است که ماموران یگان ویژه، صبح امروز با حمله به خانواده‌های بازداشت‌شدگان در مقابل دادگاه انقلاب، آنان را مورد ضرب و شتم قرار داده‌اند.


شب گذشته نیز نیروهای یگان ویژه نیروی انتظامی به قصد متفرق ساختن خانواده‌های تجمع کننده مقابل کلانتری ۱۴۸ انقلاب به آنان حمله کردند. این در حالی است که مراجع انتظامی و امنیتی کماکان از هر گونه پاسخگویی به خانواده‌ی بازداشت‌شدگان امتناع می‌کنند.


اعلام نام ۱۵۰۰ تن بازداشتی در حالی است که کمی پیش سردار احمدرضا رادان، فرمانده نیروی انتظامی تهران در مصاحبه‌ای تعداد بازداشت‌شدگان را ۱۵۰ تن اعلام کرده بود.


گفتنی است در برخورد خشونت بار ماموران با تجمع کنندگان در وقایع روز گذشته در تهران، یک شهروند کشته و دست کم سه نفر نیز با شکلیک مستقیم گلوله زخمی شده اند. خبرگزاری دولتی فارس نیز، با تایید این خبر عوامل خشونت را وابسته به "منافقین" خوانده است.


 

اعلام اسامی پنج تن از دانشجویان بازداشتی ٢۵ بهمن ماه در مشهد

Posted: 15 Feb 2011 07:24 AM PST

جرس: به گزارش منابع خبری جرس، در جریان تجمعات و اعتراضات روز دوشنبه ٢۵ بهمن مشهد، گروهی از دانشجویان و فعالان دانشجویی بازداشت شدند.


گفتنی است تظاهرات حامیان جنبش سبز در مشهد، همزمان با تهران، مورد حملات و سرکوب نیروهای یگان ویژه و لباس شخصی ها قرار گرفت که گروهی از مردم و دانشجویان بازداشت شدند.


به گزارش این منابع، طبق آخرین اطلاعات، علی رزاقی و مرتضی باقرزاده در سه راه راهنمایی، امیر شیبانی در جریان تجمعات خیابانی و حسین احمد نژاد و فرزانه نجارنژاد نیز، در خانه های خود دستگیر گردیدند.


این گزارش خاطرنشان کرد حسین احمدنژاد، فرزانه نجارنژاد، امیر شیبانی و علی رزاقی، هر چهار نفر دانشجوی دانشگاه آزاد مشهد بوده و مرتضی باقرزاده نیز، دانشجوی دانشگاه پیام نور آن شهر می باشد.


با گذشت یک روز از مابقی بازداشت شدگان و محل دقیق آنها خبری منتشر نشده است.


گفتنی است بعد از تجمعات دیروز تهران، لیستی مرکب از ۱۵۰۰ نام از بازداشت شدگان، شامگاه از سوی مسئولان دادسرای اوین برای خانواده های تجمع کرده جلوی زندان قرائت و اعلام کرده بود که تمامی بازداشت‌شدگان به زندان اوین منتقل شده‌اند.

 

 

تجمع حامیان جنبش سبز در لندن به حمایت از مراسم ٢۵ بهمن ماه ایران

Posted: 15 Feb 2011 07:08 AM PST

جرس: در اعلام همبستگی و همراهی با تظاهرات حامیان جنبش سبز در ایران، که روز دوشنبه ٢۵ بهمن ماه ٨٩ و در پشتیبانی از اعتراضات مردمی  منطقه صورت گرفت، گروهی از سبزهای مقیم بریتانیا، بعد از ظهر همان روز در مقابل سفارت جمهوری اسلامی در لندن دست به تجمع زدند.


به گزارش منابع خبری جرس، همزمان با تظاهرات و تجمعات مردم ایران که در فراخوان عمومی راهبران جنبش سبز صورت گرفت، در مقابل سفارت جمهوری اسلامی در بریتانیا نیز، جمعی ایرانیان ساکن انگلستان با دعوت تشکل «رای من کجاست»، گرد هم آمده و همراه با حمایت از قیام های ضد استبدادی مردم منطقه، نسبت به اعدام، سرکوب، استبداد و ادامه بازداشت زندانیان سیاسی مراتب اعتراض خود را اعلام داشتند.


در این تجمع که از ساعت ۵ بعد از ظهر تا ٩ شب به طول انجامید، جمعیت با در دست داشتن نشانهای سبز و تصاویر زندانیان سیاسی و شهدای جنبش و همچنین پلاکارد هایی در حمایت از میر حسین موسوی و مهدی کروبی، شعارهایی که در تهران و دیگر شهرهای ایران توسط معترضان گفته شده بود را یکصدا تکرار می کردند.


همچنین با یاد آوری نام شهدا نام و خاطره آنها را زنده نگه داشتند و بر آزادی زندانیان سیاسی به عنوان یکی از اصلی ترین خواسته های این اجتماعات تاکید کردند.


بر اساس این گزارش، تجمع کنندگان در جریان این مراسم، با شعار های خود از سقوط دیکتاتورهای مصر و تونس استقبال کرده و خواستار برچیده شدن دیکتاتور و دیکتاتوری از ایران شدند. 

 

 

از نکات قابل توجه این مراسم، شرکت گروههای دیگر در این مراسم و شعارها و خواست های مشترک بود.


شرکت کنندگان که جمعیت آنها بالغ بر ۱٢۰۰ تن می شد، در ادامه با دادن شعارهایی مبنی بر انتخابات آزاد و خواندن سرودهای ای ایران و یار دبستانی، تجمع را در ساعت ٩ شب به پایان رساندند.

 

حضور سنگین نیروهای امنیتی در تمامی مناطق مرکزی شهر

Posted: 15 Feb 2011 06:04 AM PST

گزارشهای رسیده از تهران، روز سه شنبه بعد از ظهر حکایت از آغاز تجمع تازه هواداران جنبش سبز در حدفاصل میدان انقلاب تا چهار راه ولی عصر دارد و همزمان نیروهای گارد ضد شورش و لباس شخصی ها، در نقاط مختلف مستقر شده اند.


به گزارش منابع خبری جرس، یک روز پس از تجمعات گسترده حامیان جنبش سبز و برخورد خشونت بار ماموران حکومتی با آنان، روز سه شنبه ٢۶ بهمن ماه نیز، شماری از شهروندان از ظهر به صورت دسته جمعی در حوالی میدان انقلاب تا چهار راه ولی عصر جمع شده و قصد ادامه دادن به اعتراض ها را داشتند.


بنابراین گزارش نیروهای یگان ویژه در محل تجمع با خشونت اقدام به پراکندن جمعیت می کنند و تعدادی نیروی موتور سوار هم در حال اعزام به این محل هستند.


این گزارش همچنین افزود حضور نیروهای امنیتی در تمامی مناطق مرکزی شهر محسوس و سنگین بوده و هر گونه تحرک و موردی را کنترل کرده و مورد برخورد قرار می دهند.

خشم دانشجویان دانشگاه هنر از دروغ پراکنی های رسانه های حکومتی درباره دانشجوی شهید

Posted: 15 Feb 2011 04:38 AM PST

مسیح علی نژاد
  جرس:"عوامل فتنه‌گر و گروهك مزدور و تروريستي منافقين روز گذشته (دوشنبه) با برپايي تجمعات غيرقانوني و راه‌اندازي اغتشاشات خياباني در برخي معابر تهران به ‌سوي رهگذران آتش گشودند كه در جريان اين تيراندازي يكي از دانشجويان دانشگاه هنر تهران به شهادت رسيد." این خبری است که خبرگزاری فارس با انتشار آن  پس از راهپیمایی اعتراضی مردم ایران،  شلیک تیر مستقیم به مردم در روز ۲۵ بهمن در تهران را تائید کرده و در عین حال  نوشته است:  صانع ژاله متولد سال 63 از هموطنان كرد زبان اهل پاوه و دانشجوي رشته نمايش دانشگاه هنر تهران بود که روز دوشنبه توسط يكي از گروه‌هاي تروريستي منافقين در خيابان امير اكرم تهران با تير مستقيم مورد هدف قرار گرفت كه پس از اعزام به بيمارستان به شهادت رسيد

 

 گفتنی است،  خبرگزاری‌ های حکومتی ابتدا فرد کشته شده در رهپیمایی اعتراضی ۲۵ بهمن را شهید شده به دست  « جریان فتنه» معرفی کردند اما پس از احراز هویت آقای ژاله در برخی از سایت های هوادار حکومت ایران دیگر از لفط شهید استفاده نمی‌ شود و وی را یکی از کشته شدگانی که مورد هدف «منافقین» قرار گرفته است معرفی می کنند.  رسانه های حامی دولت ایران در یک سال گذشته نیز با انتشار اخبار متعدد، کشته شدن معترضان در راهپیمایی های اعتراضی را به «منافقین» و «عوامل بیگانه»   نسبت داده اند.

 

پس از شناسایی صانع ژاله و اعلام نام وی به عنوان دانشجوی دانشگاه هنر تهران، جرس به سراغ برخی از دانشجویان این دانشگاه رفته است تا جزییات مربوط به این حادثه را از آنان جویا شود.

 

یکی از دانشجویان دانشگاه هنر تهران که خواست نام او فاش نشود به جرس گفت: فضای دانشگاه هنر بسیار ملتهب است و اخباری که خبرگزاری های حکومتی منتشر کرده اند،  دانشجویان را به شدت آزرده خاطر کرده است. تا آنجا که حتی پس از انتشار کارت عضویت بسیج آقای ژاله در خبرگزاری فارس، یک نوع نزاع و درگیری لفظی در دانشگاه  به وجود آمده است و خیلی ها از هم می پرسند آیا واقعا این دانشجو به عنوان بسیج در راهپیمایی شرکت کرده بود؟.

 

وی گفت تا آنجایی که من ایشان را از نزدیک می شناسم و دوستان و هم اتاقی های او در خوابگاه دانشجویی گواهی می دهند، آقای صانع ژاله یکی از هم وطنان کرد زبان نجیب این دانشگاه بود که اگر چه فعالیت سیاسی نداشت اما پس از انتخابات او هم مثل بسیاری از دانشجویان سبز بود  و در راهپیمایی های اعتراضی هجده تیر، شانزده آذر و روز عاشورا  خودم شاهد بوده ام که با نشان سبز شرکت کرده بود و حتی بارها تاکید می کرد که دفاع از موسوی و کروبی  به  کردها این امکان را می دهد که به حداقلی از خواسته های خودشان برسند.

 

وی حتی به نام یکی از هم اتاقی های این دانشجویی که در راهپیمایی ۲۵ بهمن مورد هدف گلوله قرار گرفت اشاره می کند و یاد آور می شود: صانع ژاله به همراه این هم اتاقی خود سال گذشته در راهپیمایی روز عاشورا شرکت کرده بود که متاسفانه دوست او بازداشت و به مدت سه ماه در اوین به سر برد و چند تن دیگر از هم دانشگاهی های او در راهپیمایی هجده تیر دستگیر شده بودند که او همیشه از انتقال بچه های دانشگاه هنر به کهریزک ناراحت بود و می گفت چرا ما نمی توانیم هیچ کاری برایشان انجام دهیم.

 

یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه هنر می گوید: امروز در دانشگاه برخی از همکلاسی های صانع نمی توانستند باور کنند که دیروز آنها را در خیابان مورد ضرب و شتم قرار داده اند  و امروز برای یکی از دوستان شان که در راهپیمایی شرکت کرده و کشته شده  دل می سوزانند. آنها واقعا مرده ما را می خواهند و زنده ی ما برای آنها هیچ ارزشی انگار ندارد. چون اعتراض می کنیم  .

 

جرس به سراغ یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه هنر تهران رفته است که از قضا نام این دانشجو در فهرست دستگیر شدگان پس از انتخابات قید شده است. این لیست  مربوط به بازداشت شدگان راهپیمایی هجده تیر سال گذشته است که از روی سخنان یکی از مامورین زندان اوین  وقتی که  نام های بازداشت شدگان را اعلام می کرد تنظیم شده و در اختیاررسانه ها قرار گرفته بود. هاتف سلطانی یکی از دانشجویان دانشگاه هنر تهران و از جمله  این بازداشت شدگان بود که روز 18 تیر ماه  ۸۸ به همراه شمار زیادی از دانشجویان  بازداشت و به کمپ کهریزک منتقل شده بودند.


هاتف سلطانی ضمن تایید بازداشت خود در جریان راهپیمایی اعتراضی هجده تیر سال ۸۸به  جرس می گوید:  من پس از آزادی از زندان، ایران را ترک کردم، روزهای سختی بود با امیر جوادی فر، محمد کامرانی و محسن روح الامینی در یک کمپ بودم که آنها شهید شدند ولی  من هم پس از آزادی در ایران نماندم  و دیشب مثل خیلی از ایرانیان دور از کشور خبرها را از طریق فیسبوک و اینترنت پیگیری می کردم.  وقتی خبر کشته شدن هم دانشگاهی خودم را از بچه های دانشگاه هنر شنیدم ، شوکه شدم و اصلا نمی دانم چه باید بگویم. خصوصا خیلی دردناک است وقتی شما کسی را می شناسی اما می بینی  در خبرگزاری های دولتی هویت اصلی او انکار می شود و با انتشار یک کارت بسیج که معلوم است از پرونده دانشگاهی او بیرون کشیده اند، در صدد هستند تا حتی میان بچه های خود دانشگاه هم اختلاف بیاندازند.

 

 وی با بیان اینکه صانع ژاله به هیچ وجه سیاسی نبود اشاره می کند، برخی از بچه های کرد معمولا سعی می کنند خیلی وارد مباحثه های سیاسی در دانشگاه نشوند، صانع آدم ساکت و آرامی بود اما پس از انتخابات در راهپیمایی های اعتراضی بسیاری شرکت کرد و حتی یکی از هم اتاقی های او وقتی در راهپیمایی عاشورا دستگیر شده بود بچه هامی دیدند که او چقدر متاثر بود.

 

وی در مورد محل زندگی او می گوید:  ایشان در خوابگاه دانشجویی دانشگاه هنر تهران واقع در خیابان شهید بالاور ساکن بودند و دوستان نزدیک او در ایران می گویند او هم دیروز به همراه دانشجویان دیگر برای شرکت در راهپیمایی رفته بود.

 

آقای سلطانی در مورد خبر خبرگزاری فارس و انتشار کارت عضویت بسیج صانع ژاله می گوید: خبرگزاری های حامی دولت که عادت دارند به این کار.  اما با اطمینان می گویم باید این گزینه که او عضو بسیج بوده است را کاملا خط زد چون نه تنها من بلکه بسیاری از دوستان نزدیک صانع در  سبز بودن او هیچ شکی ندارند. خبرگزاری فارس کاری کرده است که امروز یکی از بچه های دانشگاه از من می پرسید؛ صانع از ما بود یا از آنها؟ این  واقعا «اعصاب خرد کن» است که می روند از پرونده یک دانشجو کارت بسیج پیدا می کنند تا ذهن همه را منحرف کنند.

 

وی در توضیح این نکته اضافه می کند:  به خیلی از دانشجویان در دانشگاه های تهران خصوصا وقتی از شهرستان می آیند از همان روزهای نخست یک فرمی را می دهند که در آن به بخشی از امکانات نظیر رفتن به اردوهای دانشجویی اشاره می شود و برخی از دانشجویان هم آن فرم را امضا می کنند و بعد با همان کارت بسیج از امکانات دانشگاه بهره مند می شوند. اگر این کارت به معنی بسیجی بودن صانع محسوب می شود من  او را بسیجی سبز دانشگاه می دانم.

 

وی در پایان گفت:  خبر خبرگزاری فارس را در مورد هم دانشگاهی خودم که می خوانم انگار یک بیانیه نوشته اند  و اصلا شباهتی به خبررسانی ندارد در حالی که باید بدانند  در همین دانشگاه خیلی ها همکلاسی های خود را بهتر از آنها می شناسند و در مورد اینگونه خبرها قضاوت خواهند کرد.

  

خبرگزاری فارس با بیان اینکه «تجمع غيرقانوني فتنه‌گران، عناصر منافقين، سلطنت‌طلبان و اراذل و اوباش در برخي خيابان‌هاي شهر تهران موجب بروز اغتشاشاتي شد كه با حضور به‌هنگام مردم، فتنه‌گران و ديگر عوامل مزدور مجبور به ترك صحنه شدند» به نقل از  هادي قاسمي مسئول روابط عمومي بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي كشورمی نویسد:  مراسم تشييع پيكر شهيد صانع ژاله دانشجوي دانشگاه هنر تهران كه روز گذشته در اغتشاشات خياباني مورد هدف تير مستقيم گروهك تروريستي منافقين قرار گرفت، ساعت 9:30 فردا (چهارشنبه) از مقابل دانشگاه هنر تهران، چهار راه وليعصر (عج) به سمت دانشگاه تهران برگزار مي‌شود. . 

خودرو و فرهنگ

Posted: 15 Feb 2011 04:05 AM PST

حسین عباسی تبار

  

اولين ماشين وارد شده به ايران فورد بود که بوسيله مظفرالدين شاه قاجار از کشور بلژيک خريداري شده بود. اين ماشين که در موقع حرکت دود زيادي از خود ميکرد توسط مردم به ماشين دودي يا ارابه دودي تغيير نام داده شد. با شروع شهرسازي بصورت مدرن در سال 1300، واردات ماشين به ايران افزايش يافت. بيشترين اتومبيلها در آن سالها از کشورهاي آمريکا و انگلستان به ايران وارد مي شد. اولين کارخانه اتومبيل سازي در ايران شرکت سهامي ايران ناسيونال بود که به توليد ماشينهاي پيکان، با مجوز از شرکت تالبوت انگلستان، اولين توليدات خود را در سال 1346 روانه بازار کرد. بعداً شرکت ايران ناسيونال به توليد وانت، ميني بوس و اتوبوس دست زد.

 

همزمان با افزایش تعداد ماشین ها در ایران, و کشیدن جاده ها, و تولید انبوه وسایل نقلیه, متاسفانه در زمینه آئین راهنمایی و رانندگی, فرهنگ سازی همچون تولید وسایل نقلیه گسترش پیدا نکرد. عملکرد ضعیف و ناکارآمد مسولان مربوطه و همچنین عدم توجه عامه مردم به این امر, به مرحله ای کشانیده شده است که تصادفات در سال گذشته, بر اساس آمار حدود  800000 مورد بوده است. آمار تلفات نزدیک به23 هزار نفر و حدود 280 هزار نفر نیز زخمی شده اند. که این آمار و ارقام بیان گر این امر هست, که ایران در رتبه اول تلفات جاده ای در دنیا می باشد.1

 

مربوط دانستن عمده این تصادفات و تلفات به خطاهای انسانی, یک راه گریز برای مسئولان از زیر بار مسئولیتشان است, چرا که عوامل متعددی در این زمینه دخالت دارند که می توانند خطاهای انسانی را به حداقل ممکن برسانند.با توجه به وجود بسیاری از جاده های غیر استاندارد و نا امن, وعملکرد ناقص و ضعیف وزارت راه ترابری در خصوص شناسایی و همچنین رفع نواقص و مهندسی ناکارآمد و غیر اصولی در مقایسه با استانداردهای جهانی و منطقه ای, تغییر چندانی در کاهش این آمار وجود نداشته است. سرمایه گذاری ناکارامد در زمینه گسترش جاده های برون شهری به اتوبان ها و جاده های عریض تر, و عدم توجه و نداشتن امکانات لازمه برای ارتقاع سطح کاری راهداری ها خود گواه مسئله است که وزارت راه ترابری و وزیر و مسئولان مربوطه در قبال تعهد شغلی و انسانی که به جامعه دارند کوتاهی کرده اند.

 

 

در مورد وسایل نقلیه آیا آمار دقیقی از سال ساخت, معاینه فنی, قطعات به کار برده شده و همچنین نوع لاستیک... وجود دارد که بتوان تحقیق و تفحص بر اساس اصول کارشناسی به عمل آورد؟ برای مثال اگر علت تصادف بر اثر ترکیدگی لاستیک بوده, هیچ گاه تحقیقات و بررسی کارشناسانه و لازمه بر روی آن انجام پذیرفته که دلایل مسبب را بیان نماید؟ و بعد از پیدا کردن این دلایل, شرکت های تولیدی خودرو و لاستیک و قطعات خود را در قبال این آمار, مسئول دانسته اند؟

 

با وجود اینکه خطاهای انسانی در آمارهای جهانی نیز یک امر اجتناب ناپذیری است, تا چه اندازه ای خود را متعهد در زمینه رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی می نمایم و آیا قوانین موچود در این راه برای بهبود وضعیت کنونی و ارتقای سطح کیفی و کمی موثر واقع شده است؟ نبود دانش کافی نزد مسئولان و کمبود فراوان علایم راهنمایی و رانندگی از یک طرف, و نیز نبودن فرهنگ صحیح راهنمایی و رانندگی در بین توده مردم, عواملی هستند که می توانند در افزایش این آمار دخیل باشند؛ چرا که, اگر مسئولان به جای اینکه  تعداد کارخانجات خودروسازی را یکی پس از دیگری گسترش بدهند, به فکر آموزش در مقاطع مختلف تحصیلی و تبلیغات بیشتر در ضمن برنامه های رسانه ای و مهیا کردن جاده ها و گسترش آنها همزمان با افزایش تعداد خودروها ( شرط توازن ) شاید ما الان رتبه اول را در تصادفات جاده ای نداشتیم.

 

تا زمانی که مسئولیت پذیری نباشد عزل و نصب چه معنی خواهد داشت؟ ای کاش مسئولان قبل از پذیرفتن مسندی, مسئولیت پذیری و تعهد را به معنای واقعی می دانستند.

 

 

 

1   http://www.khabaronline.ir/news-38094.aspx

 

 *نظرات وارده در یادداشت ها لزوما دیدگاه جرس نیست.

 

بیانیه 223 نماینده مجلس: موسوی و کروبی مسئول شهادت یک بسیجی هستند

Posted: 15 Feb 2011 04:03 AM PST

 جرس: در حالی که منابع حقوق بشری از تیراندازی ماموران دولتی به تظاهر کنندگان خبر می دهند،  223 نماینده مجلس با صدور بیانیه​ای ضمن محکوم کردن حوادث روز گذشته، موسوی و کروبی را مسئول شهادت یک بسیجی دانستند.



به گزارش خبرآنلاین، در این بیانیه آمده بود:

ملت بزرگ ایران در حالی که پژواک فریاد ضد استعماری و ضد استبداد امام خمینی پس از گذشت 32 سال در تونس و مصر پیچیده و بیداری اسلامی ارکان سلطه آمریکا و اسرائیل رابه لرزه در آورده است، آقایان موسوی و کروبی به بهانه حمایت از مردم مصر و تونس و در حقیقت برای خدمت به آمریکا و اسرائیل، فتنه​ای دوباره را ایجاد کرده و آب به آسیاب دشمن ریختند و برای رسانه​های غربی خوراک تهیه کردند.

در حالیکه همگان انقلاب دیگر ملل را الهام گرفته از انقلاب ایران می​دانند و آمریکا می ترسد که در دیگر کشورها حکومتی نظیر ایران به قدرت برسد، این آقایان که قبل انتخابات مدعی پیروی از خط امام بودند، امروز با اقداماتشان مورد تشویق آمریکا قرار گرفته​اند.

مگر راهپیمایی اقیانوس گونه مردم در 22 بهمن در حمایت از مصر و تونس کافی نبود که شما میدان را برای سلطنت طلب​ها و بیگانگان فراهم کردید. مگر شما در روز قدس 88 دعوت به راهپیمایی نکردید و فریب خوردگان آمریکا و اسرائیل در حمایت از شما شعار نه غزه نه لبنان سر ندادند پس چه شده که امروز چنین می​کنید؟ آیا از این بازی مفتضح و ننگ آور خود شرم نمی​کنید و تصور می​کنید هنوز بین مردم آبرویی دارید؟

ما نمایندگان مسئولیت مستقیم شهادت یک دانشجوی بسیجی را در 25 بهمن و بهره برداری دشمنان ضد انقلاب را متوجه کروبی و موسوی می​دانیم و معتقدیم کاسه صبر ملت از مدارا در برابر این آقاین لبریز شده و همگان خواستار اشد مجازات برای آنها هستیم.

از همه کسانی که خود را انقلابی می​دانند می​خواهیم با صراحت از این آقایان اعلام برائت کنند وگرنه در میان مردم جایگاهی نخواهند داشت. پیام ما به مردم مصر و تونس این است که این حرکت​های مذبوحانه را از توطئه​های آمریکا و اسرائیل و بدانند که ملت ایران پشت سر رهبری از انقلاب آنها حمایت کرده و اجازه انحراف این انقلاب ها با این توطئه​ها را نخواهند داد.

ننگ بر مزدوران آمریکا و اسرائیل و عمال فتنه گر آنها. از دستگاه قضا نیز می​خواهیم که هرچه سریعتر دست​های پنهان منافقین و سلطنت طلب​ها را در این حوادث شناسایی و مجازات کنند.



گفتنی است اعضای فراکسیون زنان نیز با تقدیر از رهبری و مردم، بیانیه دیگری برای محکومیت این حوادث صادر کرده بودند که از تریبون علنی قرائت نشد.


همچنین صبح امروز بدنبال سخنان علی لاریجانی در محکومیت راهپیمایی روز گذشته مردم ایران نمایندگان با شعارهایی خواستار " اعدام" موسوی و کروبی شدند. 

روزی پرشعار برای نمایندگان مجلس: هاشمی هاشمی بصیرت بصیرت

Posted: 15 Feb 2011 04:02 AM PST

 جرس:  در پایان جلسه علنی امروز شعار دیگری نیز به مجموعه شعارهای امروز خانه ملت اضافه شد.

به گزارش خبرآنلاین، زمانی که محمد دهقان عضو هیات رئیسه مجلس بیانیه 223 امضایی نمایندگان را از تریبون علنی قرائت می​کرد، عده ای از نمایندگان بارها و بارها شعارهایی را که از صبح امروز سر داده بودند را تکرار کردند.

هنگامی که او مسئولیت شهادت یک بسیجی را مستقیما به موسوی و کروبی نسبت می​دادف بار دیگر شعار «مرگ بر موسوی و کروبی و خاتمی» و «موسوی و کروبی اعدام باید گردند» سر داده شد.
 

همچنین وقتی دهقان به قرائت این بند از بیانیه رسید که «از همه کسانی که خود را انقلابی می​دانند می​خواهیم با صراحت از این آقایان اعلام برائت کنند وگرنه در میان مردم جایگاهی نخواهند داشت»، عده ای شعار «هاشمی هاشمی بصیرت بصیرت» را سر دادند.

پایان این بیانیه نیز بار دیگر با شعار «هاشمی هاشمی بصیرت بصیرت» همراه شد.


از سوی دیگر،  پس از غلامعلی حدادعادل در حالی که نمایندگان نطق او را با شعارهای مرگ بر موسوی و کروبی تایید می​کردند، نوبت محمدرضا خباز نماینده فراکسیون اقلیت بود که نطق کند.

به گزارش خبرآنلاین، خباز هنوز به تریبون نرسیده بود که نمایندگان شعار «اقلیت، بصیرت، بصیرت» را سر دادند. او سخنرانیش را در حالی آغاز کرد که شعار «مرگ بر ضد ولایت فقیه» سر داده شده بود.

 

اما نطق این نماینده اقلیت که شبیه بیانیه امروز فراکسیون اقلیت بود، این مخالفت​ها را کاهش داده و سبب شد که نمایندگان شعار دهنده با فریاد احسنت- احسنت او را بدرقه کنند.