جنبش راه سبز - خبرنامه

جنبش راه سبز - خبرنامه


سخنان آیت‌الله بروجردی در زمانی‌ که در محاصره بودند

Posted:



مربوط به چند سال قبل -

 

لینک برای دانلود

سخنان آیت‌الله بروجردی.zip

مناظره ‌اعلام‌نشده انصاری، ابوترابی‌فرد وکروبی

Posted:



انصاری: براندازي عبارت از اين است كه ما كرامت، فضايل اخلاقي و حقوق مردم را ناديده بگيريم. -

جنبش راه سبز (جرس): کنگره امروز حزب مردمسالاری به مناظره از پیش تعیین نشده مجید انصاری و ابوترابی فرد تبدیل شد.

براساس گزارشها در ابتدای این کنگره مجید انصاری سخنرانی کرد و سپس ابوترابی فرد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با قرار گرفتن در جایگاه به اظهارات عضو مجمع روحانیون مبارز پاسخ داد.
اظهارات ابوترابی باعث شد مهدی کروبی نیز به جایگاه رفته و به او پاسخ گوید.

براساس گزارش خبرگزاری ایسنا، کروبی خطاب به نایب رئیس مجلس گفت: آقای ابوترابی فرد از خانواده‌های انقلابی، مبارز و باسابقه هستند، در اسارت بوده‌اند اما من چند نكته دارم.
نكته اول این كه من هم دنبال همان چیزی كه آقای ابوترابی گفتند بودم اما ایشان حركات افراد را ندیده‌اند كه می‌خواستند ما را حذف كنند آنها نمی‌خواستند هیچ تغییری انجام شود.

دبیركل اعتماد ملی افزود: بسیاری از صندوق‌ها را نیاوردند چون دیدند اگر بیشتر بشمارند رای ما آنقدر بالا می‌رود كه به درجه اعلا می‌رسد.

وی افزود: می‌خواستند یك كاری كه انجام شده همینطور تمام شود. مگر خود شما به من نگفتید فلان موضوع و فلان موضوع را مطرح نكن زیرا فهمیدند كه اگر من بر روی آن مسایل تكیه كنم به نتیجه‌ای نمی‌رسند.
كروبی تصریح كرد: شما نیت خیری داشتید كه می‌خواستید مسایل تمام شود اما آیا نمی‌دانید چه حوادثی رخ داده كه اصلا ربطی به جمهوری اسلامی ندارد؟
وی افزود: شنیدم رهبری دستور داده این موضوعات حل شود، باید كاری كنیم تا امنیت حاكم شود، 15 سال به عنوان یك سرباز كوچك مبارزه كردیم آن زمان اگر زن چریك به زندان می‌افتاد رعایت او را می‌كردند اما الان خانم محتشمی پور آمد با آقای ابوترابی صحبت كردند الحمدلله آقای ابوترابی رعایت مقدسات را هم می‌كنند و در صورت ایشان نگاه نكردند، اما ما در صورت نامحرم هم نگاه می‌كنیم.

دبیر كل حزب اعتماد ملی افزود: این مسایل در شان حكومت نیست. به خانه مرحوم بهشتی رفتم شوهر یكی از دختران بهشتی هم در زندان بود، همسر محترم ایشان صحبت كردند و من هم ید طولایی در جوش دادن موضوعات دارم، به او گفتم ما یك زمانی قدرت رایزنی داشتیم الان قدرت رایزنی ندارم. همین حرف من را در رسانه‌ها فحش دادند، گفتند آن موقع كه قدرت رایزنی داشتی عامل اسرائیل و آمریكا نبودی من هم از روابط عمومی بیانیه دادم تا بدانند من بیدی نیستم كه با این بادها بلرزم.

به گزارش ایسنادر ایتدای این کنگره ، مجید انصاری در سخنان خود با اشاره به تاسیس دهها قاعده فقهی در حوزه ها گفت: هنوز در كنار آنها قاعده‌اي به نام عدل و عدالت تاسيس نشده است، هم‌چنين هنوز قاعده‌اي به نام كرامت انساني در سلسله احكام ما تاسيس نشده است؛ درحالي كه حكم شرعي اگر درجهت نفي كرامت انساني باشد، غيرشرعي است، ولو اين‌كه از متن ظاهري يك روايت يا آيه استخراج شود.

وی افزود: وقتي خبرگان قانون اساسي در تدوين اين قانون، پنج اصل توحيد، نبوت، معاد، عدل و امامت و رهبري را گنجاندند، اصل ششمي را به عنوان اصل حاكم بر اين نظام مستقر كردند و آن كرامت انساني است كه براي اين امر بايد از آن بزرگواراني كه در تدوين اين قانون نقش داشتند و در راس آنها از شهيد مظلوم بهشتي تقدير كرد و براي آزادي فرزند در بند ايشان دعا كنيم. پرسشي كه امروز پيش ماست اين است كه آيا حركت كلي نظام جمهوري اسلامي به سمت تامين كرامت انساني بوده است يا خير؟

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه امام ، نظام را در فرد يا در شوكت نيروهاي نظامي و انتظامي يا قدرت قوه‌ قضاييه و دادگاه‌ها نمي‌بيند افزود: قانون اساسي يك مجموعه به هم پيوسته است. يعني نمي‌شود اصولي از آن را پذيرفت و اصولي ديگر را نپذيرفت. مهم‌ترين ركن در اين قانون اساسي، جمهوريت و اسلاميت در كنار هم است و در واقع جمهوريت در دل اسلاميت است و به معناي ديگر نظامي كه مبتني بر خواست مردم نيست، اسلامي هم نيست؛ چرا كه اسلام نخواسته است چيزي را بر مردم تحميل كند.

وي در ادامه با طرح اين پرسش كه «امروز با ورود به دهه‌ چهارم انقلاب چقدر نظام ما به شاخص‌هاي اساسي خود نزديك و چقدر از آنها دور شده است؟» اظهار كرد: بايد ببينيم كه وضعيت نظام ما در شاخص‌هاي ارزشي مانند صداقت، امانت، آزادي و آزادگي، اخلاق، معنويت، عدالت، محبت، امنيت، برخورداري و غنا، رفع فقر و رفع ترس و خوف نسبت به دهه‌ي اول، دوم و سوم جلوتر رفته يا پس‌رفت كرده است. اين بحث به معني محكوم كردن اين حزب يا آن حزب نيست بلكه امروز بحث كشور فراتر از اصلاح‌طلب و اصولگراست. اصولگرايان و اصلاح‌طلبان واقعي بايد براي حفظ محتواي واقعي نظام به صحنه بيايند. متاسفم كه اين مطلب را عرض كنم كه امروز اين شاخص‌ها چندان دلگرم كننده نيست.

به گفته انصاری، امروز بر عرصه‌ مطبوعات، رسانه‌ها و گفت‌وگو در كشور ما به‌خصوص در آن بخش كه رسانه‌ها بيشتر به حاكميت برمي‌گردند، شاخص صداقت، امانت و بي‌طرفي در پايين‌ترين سطح خود قرار دارد.

وي اضافه كرد: شعار مهرورزي، شعار دولت نهم بود ولي متاسفانه طي چند دهه‌ گذشته در قبل و بعد از انقلاب، كينه و نفرتي كه امروز براساس سياست‌ها و تبليغات نادرست در جامعه به وجود آمده بي‌سابقه است. امروز به راحتي آب خوردن در برخي سايت‌ها، صداوسيما و حتي در تريبون نماز جمعه آبروي افراد برده مي‌شود و همه ما مي‌بينيم مومناني در تريبون‌هاي رسمي به عنوان برانداز، خائن و عنصر بيگانه خطاب مي‌شوند.

انصاري با اشاره به اين جمله‌ امام خميني كه نگذاريد انقلاب پس از من به دست نااهلان بيفتد اظهار كرد: ببينيد محرمان و معتمدان امام (ره) چه كساني بودند؟ من نمي‌خواهم بگويم كه امروز انقلاب به دست نااهلان افتاده،ولي ببينيد كه امروز آن اهل‌هاي دوران امام (ره) كجا هستند؟ آيا خانواده‌ شهيد مطهري در اين كشور محترم است؟ آيا دودمان شهيد بهشتي در اين كشور محترم است؟ آيا خانواده‌هاي شهيد همت و شهيد باكري محترم هستند؟ آيا آيت‌الله هاشمي رفسنجاني كه شناسنامه انقلاب اسلامي و يار هميشگي امام (ره) بوده‌اند محترم است؟ آيا اين سقوط اخلاقي نيست كه عده‌اي طلبه در قم سازمان داده شوند كه اگر مرجع تقليدي خلاف شاخص‌هاي مورد تاييد آنها حرفي زد يا فتوايي داد به بيت او حمله كنند؟ حال مي‌خواهد آن فرد حضرت آقاي جوادي آملي باشد يا آقاي صانعي يا منتظري و ديگران. آيا اين سقوط اخلاقي نيست كه روزنامه‌اي به خود حق مي‌دهد به محض آن‌كه آيت‌الله اردبيلي فتوايي صادر كرد، هرچه مي‌خواهد در اين رابطه بگويد و بنويسد؟

دبير اجرايي مجمع روحانيون مبارز در ادامه با اشاره به حوادث پس از روز عاشورا اظهار كرد: من شخصا آن حركات را نديدم ولي فرض مي‌گيريم كه آن حركت انجام شد كه البته بايد محكوم شود. ولي آيا اين درست است كه شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي تريبون در اختيار افراد تند قرار دهد و پلاكاردهايي از پول بيت‌المال عليه شخصيت‌هاي نظام و با آن شعارها و ناسزاها در دست گرفته شود؟ آيا ادبيات گوساله و بزغاله حتي نسبت به دشمنان هم ادبيات قرآني است؟

انصاري ادامه داد: خدا شاهد است كه دل ما خون است كه در برخي راهپيمايي‌ها شعارهاي ساختارشكنانه داده شده است، ولي بايد بدانيم كه وقتي گروهي سامان پيدا مي‌كنند كه شبانه در شهر راه بيفتند و بر در و ديوار شعارهايي عليه شخصيت‌هاي بزرگ نظام بنويسند، طبيعي است كه عده‌اي هم تحريك و ناراحت مي‌شوند و آن نام‌ها را پاك كنند و چيز ديگري جاي آن بنويسند.

اين عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه گفت: چرا برخي كه بيش از ديگران بايد حرمت نگه دارند بيشتر تيشه به ريشه مي‌زنند؟ و اصرار دارند كه مدام يك گروه را بمباران كنند و وقتي هم كه آخ گفتند، بگويند برانداز هستند؟ من اين‌جا عرض مي‌كنم كه براندازي عبارت از اين است كه ما كرامت، فضايل اخلاقي و حقوق مردم را ناديده بگيريم.

دبير اجرايي مجمع روحانيون مبارز با تاكيد بر لزوم اجراي تمام و كمال قانون اساسي در كشور تصريح كرد: امروز راهي جز اجراي تمام‌عيار قانون اساسي نداريم.

انصاري هم‌چنين براهميت نقش مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد و گفت: «درميان قواي سه‌گانه كشور، مسووليت مجلس در پاسداشت نظام و حقوق مردم بي‌بديل است و من به عنوان يك شهروند از مجلس گلايه دارم. متاسفانه در پاره‌اي از موارد مماشات بيش از حد است. تمام شاخص‌هاي رشد و توسعه برخلاف چشم‌انداز است و برنامه‌ چهارم توسعه رو به سقوط است. حق مردم اين نبود كه پس از تدوين برنامه چهارم و آن درآمد بادآورده نفتي، اين‌طور با مشكلات اقتصادي دست و پنجه نرم كنند.»

وي با انتقاد از واردات بي‌رويه‌ كالاهاي مختلف به كشور اظهار كرد: «اين افتخاري براي كشور نيست كه دروازه‌هاي آن به روي كالاهاي بيگانه باز شده است و حتي سنگ قبر هم از چين وارد مي‌شود. امروز در سبد آجيل شب عيد مردم ايران پسته‌ آمريكايي و خارجي هم وارد شده است.»

اين عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام اضافه كرد: «آيا اين كرامت انساني است كه سرمايه‌هاي اجتماعي به تاراج برود و نتيجه‌ تربيت مديران در اين نظام، دور ريخته شود؟ به كار نگرفتن اصلاح‌طلبان و به كار نگرفتن افرادي نظير ناطق نوري و ولايتي، پيشكش؛ در خود همين مديران دولت نهم هم اين مشكل بارز است. در كجاي دنيا طي چهار سال و نيم، چهار وزير كشور، سه وزير اقتصاد، چند رئيس كل بانك مركزي عوض مي‌شود؟ آقاي محسني اژه‌اي كه اصلاح‌طلب نبود. آقاي صفارهرندي كه از كيهان بود و آقاي لنكراني هم كه از اصلاح‌طلبان نبوده است!»

انصاري افزود: «به نظر من آقاي پورمحمدي قوي‌ترين وزير دولت نهم بود. ولي ايشان هم بركنار شدند.آيا اين همين روحيه شور، تعامل و مردم‌سالاري است؟»

اين نماينده پيشين مجلس شوراي اسلامي در ادامه خطاب به نمايندگان مجلس گفت: «من از نمايندگان مجلس خواهش مي‌كنم كه از حقوق مردم دفاع كنيد. خواهش مي‌كنم كه از حق كساني كه تنور انتخابات را گرم كردند و امروز مزد خود را در سلول‌ها مي‌گيرند دفاع كنيد. خدا مي‌داند كه اگر مشكلي براي توقف كار يك روزنامه وجود داشته باشد، آن مربوط به ستون آن روزنامه‌اي است كه هر روز حرف‌هايي را مي‌نويسد كه حتي لات‌هاي مشروب‌خور زمان شاه هم نمي‌گفتند. چرا بايد روزنامه‌هايي اين‌چنين در حاشيه‌ي امن باشند ولي برخي روزنامه‌ها مثل مردم‌سالاري و آفتاب يزد يا برخي ديگر از روزنامه‌ها مدام در معرض تذكر و تعطيلي قرار بگيرند؟»

دبير اجرايي مجمع روحانيون مبارز در ادامه سخنان خود از عدم صدور مجوز براي برپايي راهپيمايي در اعتراض به هتك حرمت به عكس امام خميني از سوي وزارت كشور به شدت انتقاد كرد و گفت: «مجمع روحانيون مبارز طي سه نامه از وزارت كشور درخواست مجوز كرد و هر بار بهانه‌هايي آوردند و در نهايت هم گفتند چرا خود را خسته مي‌كنيد؟ شما هم بياييد در راهپيمايي كه شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي دعوت كرده است شركت كنيد، يعني همان راهپيمايي كه برگزار شد و در آن به ما فحش و ناسزا دادند. آيا ما بايد در راهپيمايي كه در آن به ما فحش مي‌دهند شركت مي‌كرديم؟»

انصاري با بيان اين‌كه از مسوولان برگزاري مراسم 22 بهمن مي‌خواهيم كه حداقل حرمت 22 بهمن را حفظ كنيد و آن را مصادره به مطلوب نكنيد، گفت: «من در همين جا اعلام مي‌كنم كه شعارهاي اصلاح‌طلبان در 22 بهمن شعارهاي 30 ساله‌ انقلاب نظير استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي است؛ همان‌طور كه در روز قدس هم چنين بود. چرا بيانيه‌ مجمع روحانيون مبارز كه پس از روز قدس صادر شد را منعكس نكردند و صدا و سيما حتي اشاره‌اي هم به آن نكرد؟»

وي همچنين از جلوگيري از برگزاري مراسم مختلف عزاداري از سوي آقاي محتشمي‌پور و برخي مراسم ديگر انتقاد كرد و گفت: «هر سال آقاي خاتمي در خانه‌ هنرمندان به مناسبت روز عاشورا سخنراني مي‌كردند و امسال قرار شد به خاطر برخي محدوديت‌ها در جوار بيت امام (ره) و در حسينيه جماران برگزار كنند و من خودم در آن‌جا حضور داشتم و شهادت مي‌دهم كه مردم عزاداري سيدالشهدا مي‌كردند ولي با چه مجوزي نيرو آوردند و با ميل‌گرد و چوب و چماق به جان مردم افتادند و مردم را كتك زدند؟ شيشه‌هاي حسينيه جماران را شكستند و به بيت امام (ره) اهانت كردند؟»

دبير اجرايي مجمع روحانيون مبارز اضافه كرد: مراسم ما را كه به هم مي‌زنيد، بيانيه‌هاي ما را در صدا و سيما منعكس نمي‌كنيد، روزنامه‌ها هم كه تكليفشان مشخص است و سايت مجمع روحانيون را هم كه فيلتر كرده‌ايد. پس مي‌گوييد چطور با مردم حرف بزنيم؟ ما معتقديم كه VOA و BBC خيرخواه ما نيستند و طبيعي است كه به دنبال منافع خود باشند و هر كشوري به دنبال منافع خود است، ولي بايد ديد كه چه كسي 6 ميليون شنونده و بيننده را براي اين شبكه‌ها درست كرده است؟ و اين آماري است كه خود آقايان اعلام كردند. چرا بايد كار به جايي برسد كه نوبت‌دهي ديش ماهواره در قم 12 روزه بشود؟ و كار به جايي برسد كه سخن مردم ايران در رسانه‌هاي بيگانه شنيده شود؟ آيا مجلس نبايد راجع به صداوسيما و يا عدم كفايت برخي افراد كه دارايي‌هاي مردم را به تاراج بردند و به حراج گذاشته‌اند تحقيق و تفحص كند؟

پس از این سخنان مجید انصاری ، ابوترابی فرد که از پیش به عنوان سخنران مراسم اعلام نشده بود اعلام کرد که قصد دارد به سخنان مجید انصاری پاسخ دهد و پشت تریبون قرار گرفت.

ابوترابي‌ فرد كه پيش از ظهر دوشنبه در هشتمين كنگره‌ حزب مردم‌سالاري سخن مي‌گفت، تاكيد كرد: «بايد تلاش كنيم و دست يكديگر را بگيريم و تذكر بدهيم تا درمقام عمل، به سخن و اعتقاد خود وفادار باشيم و راه امام (ره) را پاس بداريم.»

وي افزود: «در بسياري از موقعيت‌ها عملا در برابر مواضع شفاف امام (ره) موضع گرفته‌ايم. مگر در دولت اصلاحات مواقعي نبود كه با مباني روشن امام (ره) برخورد مي‌شد؟ بايد اين نقاط را بشناسيم و در جهت اصلاح آنها گام برداريم.»

نايب‌رئيس مجلس شوراي اسلامي هم‌چنين با بيان اين‌كه تحقق قانون اساسي يك هدف و آرمان بلند است، تصريح كرد: «بايد دهها سال تلاش كنيم تا به اهداف كلان قانون اساسي نزديك شويم. جمهوري اسلامي به تعبير روشن مقام معظم رهبري يك حقيقت است. آيا جمهوريت آن در مراجعه به آراي مردم و اسلاميت آن در محوريت ولايت فقيه معنا پيدا نمي‌كند؟ در جريان‌هاي پس از انتخابات عده‌اي هم جمهوريت و هم اسلاميت نظام را پايمال كردند. جمهوريت نظام خدشه‌دار شد؛ چرا كه به راي مردم احترام نگذاشتند؛ زيرا اگر اعتراضي بود بايد از مجاري قانوني پي‌گيري مي‌شد.»

ابوترابي ‌فرد اضافه كرد: «پس از دستور مقام معظم رهبري، پي‌گيري‌هاي مختلفي انجام شد كه خود من در آنها حضور داشتم، ولي متاسفانه دوستان نمايندگان خود را معرفي نكردند. من خدمت آقاي هاشمي رفسنجاني رفتم و ايشان با آقاي خاتمي و موسوي تماس گرفتند و بعد به من گفتند آقاي خاتمي استقبال كرده‌اند ولي آقاي موسوي گفته‌اند بايد مشورت كنم و در نهايت هم نشد كه هيات مورد قبول شوراي نگهبان و معترضان بررسي خود را انجام دهد. آيا اين بي‌احترامي به آرا نيست؟ اگر مي‌خواهيم قانون اساسي را پاسداري كنيم اينها نقاط محوري است كه بايد توجه كنيم.»

وي در ادامه خطاب مجيد انصاري گفت: «آقاي انصاري! آيا از بيانيه‌ اول مجمع روحانيون مبارز دفاع مي‌كنيد؟ آيا مواضع آن بيانيه در مقابل مواضع رهبري نبود؟ آيا مسيري كه رهبري مشخص كرده‌اند مسير حفظ قانون اساسي و حراست از آن نبود؟ قطع (يقين) دارم كه اين راه ما را به اهداف نزديك‌تر مي‌كند و امروز هم خواهش مي‌كنم در چارچوب قانون اساسي، احترام به امام (ره) و در همين راه حركت كنيم.

 

اختصاصی جرس / مهدی کروبی:حرف من همان حرف ملت است که رای ما کجاست؟

Posted:



دولت احمدی نژاد 4 سال نخواهد ماند -

جنبش راه سبز (جرس): مجتبی واحدی، مشاور مهدی کروبی درباره سخنان امروز دبیرکل اعتماد ملی توضیحاتی ارائه داد.

وی در گفتگو با خبرنگار جرس گفت: من با آقای کروبی صحبت کردم و ایشان گفتند که امروز آقای ابوترابی فرد حرف هایی زدند که با واقعیت منطبق نبود و من بدون دعوت پشت تریبون رفتم و توضیح دادم که آقای ابوترابی فرد در جریان مسائل نیست و همه کارهایی که بعد از انتخابات انجام گرفته ، برای ماست مالی کردن قضیه تقلب در انتخابات بوده است.

به گفته واحدی، دبیرکل اعتماد ملی ، سپس نمونه هایی از تقلب و دخل و تصرف در انتخابات را بیان کرده و به نقل قولی از آیت الله العظمی منتظری پرداخته که به نقل از یکی از افراد امین خود گفته بود در یک صندوق که رای کروبی 92 بود تنها یک رای اعلام کردند.

براساس گفته واحدی، مهدی کروبی توضیح داده است: پس از اتمام کنگره در حال خروج بودم که تعدادی از خبرنگاران ، سوالاتی از من پرسیدند و من در پاسخ به انها گفتم که پس از تنفیذ، دولت فعلی دولت مستقر کشور است و وظیفه دارد کارهای مردم را انجام دهد و پاسخگو باشد.

کروبی در توضیح این سخنان خود گفت : در همان مصاحبه بر این نکته تاکید کردم که تقلب های گسترده درانتخابات صورت گرفته و من برهمه مواضع انتخاباتی خود و اعتراضات خود ایستادگی کرده و می کنم و بیدی هم نیستم که با تهدیدها و فحاشی ها و هتاکی ها عقب نشینی کنم اما مردم مسائل روزمره ای دارند که دولت مستقر باید آنها را حل کند و دولت فعلی پس از تنفیذ، دولت مستقر کشور است و باید پاسخگوی مشکلات مردم باشد.

دبیرکل حزب اعتماد ملی، تصریح کرد: همین امروز در مصاحبه با یک روزنامه انگلیسی، گفتم مطمئن باشید دولت احمدی نژاد چهار سال نخواهد ماند.

به گفته مجتبی واحدی، سخن آخر کروبی این بود: حرف من همان حرف ملت است که رای ما کجاست؟

اختصاصي جرس / بازجويي از یک روزنامه نگار درباره ارتباط با سايت يوتيوب

Posted:



شبكه جنبش راه سبز(جرس): يكي از روزنامه نگاران كه به تازگي از زندان آزاد شده اطلاعاتي را درباره كم دانشي تيم بازجويان وزارت اطلاعات ارايه كرد.

به گزارش جرس، بازجويان از اين روزنامه نگار خواسته بودند نحوه ارتباط خود را با سايت"يوتيوب" افشا كند.به گفته او بازجويان خيال مي كردند كه يوتيوب سازوكاري براي جذب افراد و استخدام آنان دارد.

در اين حال يكي ديگر از روزنامه نگاران كه مدتي پيش از اوين آزاد شده به جرس گفت كه بازجويان از او خواسته اند هويت دوستان خود را در فيس بوك افشا كند و بگويد از چه طريق با آنها آشنا شده است.به گفته وي بازجويان از دانش بسيار كمي درباره اينترنت برخوردار بودند و يكي از آنها تصور مي كرده كه آدرس ايميل از پيشوند دابليو برخوردار است.

پيش از اين نيز گزارشهاي فراواني درباره نا آگاهي بازجويان وزارت اطلاعات و ساير مقام هاي امنيتي درباره رسانه هاي سايبر منتشر شده بود و در آخرين نمونه اسماعيل احمدي مقدم فرمانده نيروي انتظامي از تعبير آنتي پروكسي به جاي آنتي فيلتر استفاده كرد.

مرگی در تهران - مستند مرگ ندا آقا سلطان در ۹ قسمت

Posted:



به زبان انگلیسی با زیر نویس فارسی -

 

قسمت اول

 

 

قسمت دوم

 

 

قسمت سوم

 

 

قسمت چهارم

 

 

قسمت پنجم

 

 

قسمت ششم

 

 

قسمت هفتم

 

 

قسمت هشتم

 

 

قسمت نهم

لینک برای دانلود

مرگی در تهران

محمدرضا باهنر: مردم دیگر نباید در کف خیابان‌ها داد بزنند که اعدام باید گردد

Posted:



 جنبش راه سبز (جرس): محمد رضا باهنر معتقد است کروبی و موسوی مجرمند و اگر بخواهند به آغوش نظام بازگردند اولا باید توبه کنند دوم اینکه همه تلاش خود را برای جبران گذشتهبگذارند!

وی با بیان اینکه هنوز راه بازگشت برای موسوی و کروبی بسته نیست گفت: مردم دیگر نباید در کف خیابان ها داد بزنند که اعدام باید گردد یا اخراج باید گردد.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین، مسبب اصلی دامن زدن به حوادث پس از انتخابات را افرادی دانست که 2 ماه پس از انتخابات در روزنامه ها و مناظره های تلویزیونی خود اعلام کردند که ما می دانستیم این افراد سران فتنه هستند.
به گفته او حتی اگر این افراد خیلی باهوش هم باشند قطعا زمان شناس نیستند و اگرافرادی با پیشگویی مدعی باشند که از قبل می دانستیم که 3 نفر از این کاندیداها قصد راه اندازی انقلاب مخملی را دارند خواص بی بصیرت هستند و ما آن ها را قبول نداریم.

باهنر در گفتگو با ایرناافزود: مجموعه نظام مدیریت فتنه را برعهده دارد و اگر روزی به این نتیجه برسد که سران فتنه را دستگیر و محاکمه کند سه کلید واژه توان ،قدرت و پشتوانه مردمی را دارا است و به عقیده من این مسئله باید در یک فضای توام با آرامش حل و فصل شود.

وی در بخش دیگری از این گفتگو با بیان اینکه اگر فرزندان هاشمی مشکل قضایی و یا اقتصادی دارند باید مانند دیگر شهروندان با آنها برخورد شود ، گفت: نگرانی من از این مسئله است که عده ای بخواهند با رسیدگی نکردن پرچم این مسئله را بالا نگاه دارند و در جهت منافع شخصی خود از آن استفاده کنند.

 

دکتر فاضل: عده ای بدنبال ایجاد فرهنگستانهای بله قربان گو هستند

Posted:



جنبش راه سبز (جرس): جمعی از اعضاء جامعۀ پزشکی ایران با حضور در دفتر جامعۀ جراحان ایران با دکتر ایرج فاضل رئیس این تشکل صنفی و رئیس پیشین فرهنگستان علوم پزشکی کشور دیدار کردند.

به گزارش ندای سبز آزادی، در ابتدای این دیدار، دکتر ظفرقندی، دبیر کل انجمن اسلامی جامعۀ پزشکی ضمن ارائۀ تحلیلی از نقش جامعۀ پزشکی در کشور و یادآوری مشکلات برخی از آنها در دوران پس از انتخابات دهم از جمله بازداشت غیرقانونی دکتر علی تاجرنیا و قتل مشکوک پزشک وظیفۀ بازداشتگاه کهریزک، مرحوم دکتر رامین پوراندرجانی، منظور از این دیدار را تقدیر و تجلیل از زحمات و خدمات این پیش کسوت جامعۀ پزشکی ذکر کرد و از وی بخاطر مواضع شجاعانه در حمایت از حرکت اعتراضی مردم ایران و صدور بیانیه روشنگرانه در این زمینه و محکوم کردن رفتارهای سرکوبگرانه علیه آنها قدر دانی کرد.

آنگاه لوح تقدیر جامعۀ پزشکی توسط وی به دکتر فاضل اهدا شد. در ادامه، دکتر فاضل ضمن تشکر از حاضرین گفت: مهمترین کاری که من در عمرم انجام داده ام بازگشت به ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی برای خدمت به ایران و مردم بود و در این راستا سی سال زحمت کشیدم اما اکنون می بینم وضعیت کشور نامناسب و بحرانی است و بسیاری که برای این انقلاب زحمت کشیده اند کنار گذاشته شده اند. وی هدف از تغییر اساسنامۀ فرهنگستانها را ایجاد فرهنگستانهای بله قربان گو و تعظیم کننده دانست و گفت آنها به فرهنگستانها بسنده نخواهند کرد و بدنبال فرمایشی کردن همۀ تشکل های صنفی از جمله سازمان نظام پزشکی هستند.

وی در توصیف نقش اجتماعی پزشکان گفت: پزشکان در رأس گروههای مرجع بیست گانۀ جامعه هستند و رابطۀ عاطفی آنها با مردم بسیار عمیق و به همین دلیل قدرت اجتماعی آنها بسیار زیاد است و همین موضوع عده ای را نگران می کند.

وی افزود: معتقدم پتانسیل های عظیمی در این جامعه وجود دارد. اگر جامعۀ پزشکی خواست ها و نظرات خود را صریح اعلام کنند هیچ گروهی نمی تواند با آنها مقابله کند. مملکت متعلق به همۀ ماست و ما باید به هر نحو می توانیم برای اصلاح آن اقدام کنیم.

دکتر فاضل در دولت میرحسین موسوی به عنوان وزیر علوم و در دولت هاشمی رفسنجانی به عنوان وزیر بهداشت خدمت کرده است. وی یک دوره رئیس سازمان نظام پزشکی بوده و اکنون عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی است اما پس از ریاست محمود احمدی نژاد بر این شورا، در جلسات آن شرکت نکرده است.
دکتر فاضل بدنبال حوادث پس از انتخابات با صدور بیانیه ای سرکوب مردم و ضرب و شتم و کشتار آنان در خیابانها را محکوم کرد. این بیانیه بازتاب گسترده ای در بین پزشکان و مردم داشت و گفته می شود علت اصلی برکناری او از ریاست فرهنگستان علوم پزشکی ایران، که وی از بدو تاسیس عهده دار آن بوده است، می باشد. وی هم اکنون استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رئیس جامعۀ جراحان کشور است.

مرگ دانشجوی دختر دانشگاه علم و صنعت

Posted:



جنبش راه سبز (جرس): یک دستگاه کامیون حمل مصالح ساختمانی یک دانشجوی دختر دانشگاه علم و صنعت را زیر گرفت.

به گفته ی شاهدان عینی کامیون مذکور در حال حرکت با حالت دنده عقب بوده و قصد حمل مصالح به داخل محل ساخت دانشکده جدید علوم پایه دانشگاه علم و صنعت را داشت که یکی از دانشجویان دختر کارشناسی ارشد معماری کامپیوتر را زیر گرفت و از روي آن رد شد به طوری که تا یک ساعت بعد از حادثه مقدار زیادی خون در محل حادثه روی زمین ریخته شده بو

این دانشجوی کارشناسی ارشد رشته کامپیوتر، از ناحیه سر و جمجمه دچار آسیب شد ه و جان سپرد.

بیکاری در ایران: مشکل اقتصادی یا سیاسی؟

Posted:



احمد علوی -

نکته ثابت وعده های دولت- بخصوص در هنگام ارائه بودجه- یکی این است که گویا دولت می تواند با افزایش نرخ رشد اقتصادی بالای 8 درصد به خودی خود بحران عظیم بیکاری در ایران را حل کند. به همین دلیل است که ترجیع بند ثابت رتوریک و سخن پردازی مسئولان نهادهای گوناگون اقتصادی حل مشکل بیکاری با شتاب دادن به رشد اقتصادی است.

هر چند تجربه گذشته بیان این است که دولت در نیل به رشته اقتصادی 8 درصد موفق نبوده و رشد اقتصادی امسال حتی بسیار کمتر از سال گذشته است، اما آنچه در گفتار و نوشتارهای این سخنگویان غایب است همانا توضیح سازوکار و مکانیسمی است که رشد اقتصادی بالای 8 می تواند در چارچوب آن به کاهش نرخ بیکاری بیانجامد. رشد اقتصادی اصولا و معمولا از چند راه قابل حصول است. نخست صرفه جویی در هزینه عوامل تولید و بهبود راهکارهای تولید. راه دیگر افزایش نرخ اقتصادی، بالابردن راندمان و کارائی تولید کالا و خدمات است. اما افزایش رشد اقتصادی می تواند از راه های دیگری نیز بدست آید.

توسعه تکنیک و تکنولوژی تولید، دگرگونی ساختاری در روابط تولیدی نیز از دیگر راهکارهای نیل به رشد اقتصادی است. گسترش سهم در بازار بین المللی و در نتیجه افزایش صادرات نیز از راهکارهای دیگریست که می تواند به رشد اقتصادی کمک کند. برخی از راهکارهایی که می تواند به افزایش رشد اقتصادی بیانجامد، مانند افزایش صادرات کالا و خدمات و فعال شدن در عرصه تجارت خارجی البته می تواند ظرفیت های جدیدی را برای اشتغال فراهم کند. تجربه ترکیه و چین و هند هم تایید همین نکته است که اقتصادهای در حال توسعه عمدتا با مشارکت در بازار بین المللی است که توانسته اند ظرفیت جدید اشتغال پایدار و پویا را سازمان دهند. اما استفاده از راهکارهای که به رشد اقتصادی می انجامد- بخصوص بکارگیری درآمدهای برون زا و رانت زای نفتی- الزاما به افزایش اشتغال پایدار و پول و یا کاهش بیکاری در بلند مدت نمی انجامد. رشد اقتصادی اگر از طریق افزایش کارائی عوامل تولید بدست آید، می تواند در مواردی به بیکاری هم بیانجامد.

همچنین اگر رشد اقتصادی بر اثر پیشرفت تکنیک و تکنولوژی- بخصوص اگر تکنولوژی سرمایه بر باشد- تولید کسب شود نیز می تواند به ارزش افزوده بیشتر و بالطبع افزایش نرخ اقتصادی بیانجامد ولی در عین حال نه تنها نرخ بیکاری کاهش ندهد بلکه آنرا افزایش دهد. تجربه نیم قرن اخیر از اقتصاد اروپا در بسیاری از موارد بیان این مطلب است که هیچ رابطه خودبخودی و خطی میان تغییرات نرخ رشد اقتصادی و نرخ بیکاری وجود ندارد. پیشرفت تکنولوژیک و تکنیکی در موارد زیادی کاربری را کاهش داده و دست کم در کوتاه مدت به کاهش اشتغال می انجامد. به همین دلیل رشد مداوم کشورهای اروپایی آنجا که محصول توسعه اقتصادی و افزایش کاربری تکنیک و تکنولوژی پیشرفته در فرآیند تولید بوده اغلب به بیکاری انجامیده است. در شرایطی که دگرگونی ساختاری زمینه ساز رشد اقتصادی بوده است، تنها بازآموزی نیروی کار و جابجایی آن به بخش ها و رشته های دیگر اقتصادی توانسته اشتغال را فراهم آورد. صاحبنظران اقتصاد کار شرط اصلی افزایش اشتغال را در چنین شرایطی یک سیاست انعطاف پذیر و موثر بازار کار می دانند. چنین سیاستی که بتواند اولا نیروی کار را باز آموزی کند و ثانیا انتقال آنها به سایر بخش ها و یا رشته های صنایع مختلف را مهیا نماید.

بنابراین شرط اصلی جلوگیری از افزایش بیکاری وجود بازار کار فعال، موسسات و نظام فعال، منعطف موثر بازآموزی و بازپروری و کاریابی نیروی کار است. بنابراین برای اینکه نرخ معینی از رشد اقتصادی به افزایش اشتغال کمک کند می بایست شرایط گوناگونی فراهم باشد. به زبان دیگر رشد اقتصادی می بایست در صنایع و رشته های خاصی به وقوع بپیوندد و همزمان با سیاست و سازوکار مناسب بازار کار ترکیب شود.

 

بازار کار ایران، یک بازار کار منعطف و فعال نیست. مدیریت کلان اقتصادی کشور و بطور خاص مدیریت اقتصاد کار ایران حتی در دستیبابی به ابزار اولیه مدیریت بازار کار یعنی اطلاعات روزآمد و تفصیلی و جامع ناموفق است چه برسد به سایر ابزارها. مثلاهرچند گفته می شود که نرخ بیکاری در ایران نزدیک 13 درصد است. اما نرخ بیکاری در صورت استفاده از روشهای دقیق تر می تواند حتی بالای 20 درصد محاسبه شود. در ایران نه سیستم جامع و دقیق و بانک اطلاعاتی بیکاری وجود دارد و نه دستگاه های ذی ربط با بکارگیری روشهای موجود می توانند نرخی نزدیک به، نرخ واقعی بیکاری را تخمین بزنند. بنابراین آمار مربوط نرخ رشد اقتصادی ایران نیز دقیق نیست. فقدان دقت تنها ایراد آماری نیست بلکه این آمار معمولا دیر آماده می شوند و همچنین همواره در معرض بازبینی و اصلاحات و تعدیل است. به همین دلیل است که موسسات گوناگون حکومتی معمولا نرخ هایی از بیکاری و یا رشد اقتصادی را منتشر می کنند که با یکدیگر خوانایی ندارد.


مرکز آمار ، بانک مرکزی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی سابق، وزارت خانه های اقتصادی هرکدام آماری را عرضه می کنند که با یکدیگر سازگاری ندارد. بنابراین به علت فقدان اطلاعات جامع نمی تواند به صراحت گفت که کدام نوع بیکاری را می توان با کدام راهکار پاسخ داد. یا کدام منطقه جغرافی و یا کدام رشته صنعتی که مازاد نیروی کار دارد می تواند یاری کننده کدام منطقه یا صنعتی باشد که از فقدان نیروی کار مناسب رنج میبرد، باشد.


رشد اقتصادی بخودی بخود نمی تواند اهدافی همچون افزایش اشتغال و یا افزایش سطح زندگی یا توسعه اقتصادی را فراهم کند. تجربه اقتصادی کشورهای دیگر هم نشان می دهد که افرایش اشتغال پس از دوره رکود معمولا بیکاری ناشی از رکود را جبران نمی کند. اما این پیدایش رشته های جدید در اقتصاد است که احتمالا می تواند بر افزایش نرخ اشتغال موثر باشد. با آنچه آمد تاکید سخنگویان اقتصادی و یا مسئولین موسسات اقتصادی حکومت بر افزایش نرخ اقتصادی به عنوان کلید حل مشکلات ساختاری اقتصادی چندان موجه نیست. مشکلات اساسی اقتصادی ایران، اغلب محصول بحران ساختاری اقتصاد ایران است.

این بحران را نمی تواند با راهکارهای تاکتیکی و یا کوتاه مدت حل کرد. بدون حل مشکل ساختار سیاسی که عرصه تصمیم گیری اقتصادی است و بدون مشارکتی و نظارتی کردن عرصه تصمیم گیری اقتصادی در سطح کلان و سطوح خرد مشکلات اقتصادی قابل حل نیست. چه هر تصمیم گیری اقتصادی موضوعی سیاسی است. و هر تصمیم گیری سیاسی آنجا اعتبار دارد که بر زمینه ایی از مشروعیت و مشارکت و رقابت استوار شده و با نظارت متقابل شهروندان همراه باشد. ثبات نیز که پیش شرط دیگر حل معضل بلند مدت اقتصادی است، نیز وابسته به مشارکت، نظارت شهروندان است

ویدئو کلیپ با آهنگ “۲۲ بهمن”، برای ۲۲ بهمن سبز

Posted:



لینک برای دانلود

آهنگ ۲۲ بهمن.zip